Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote: ↑21/06/2022 20:04
Na El Tariku ima sa pjenom, ima sjajilo za felge i gume. U srednjoj kabini. Iznenadih se kad vidjeh. Za marku 2 minute cini mi se peres
U Velešićima... Nisam nikad pogledao da imaju praonicu.
insaneinthebrain wrote: ↑21/06/2022 20:04
Na El Tariku ima sa pjenom, ima sjajilo za felge i gume. U srednjoj kabini. Iznenadih se kad vidjeh. Za marku 2 minute cini mi se peres
U Velešićima... Nisam nikad pogledao da imaju praonicu.
axe22 wrote: ↑13/11/2024 20:16
Treba mi unutrasnje pranje a ne samo vanjskom
Kod restorana Kraljica Katarina, od KT na Mojmilu prema Aerodromu. Cim prodjes prvi semafor, odmah desno s glavne.
15 KM, ali momak stvarno dobro opere
axe22 wrote: ↑13/11/2024 20:16
Treba mi unutrasnje pranje a ne samo vanjskom
Kod restorana Kraljica Katarina, od KT na Mojmilu prema Aerodromu. Cim prodjes prvi semafor, odmah desno s glavne.
15 KM, ali momak stvarno dobro opere
Ja perem auto u GTD na Barama skoro 15god, ali su poskupili na 20 KM za mala vozila. Nekako mi se to stvarno cini puno.
Da li postoji neka alternativa u centru za manju cijenu?
Optimist wrote: ↑19/04/2025 10:47
Nakanim se jutros i odvezem na pranje Sandero Stepway, kad na placanju iznenadjenje, kaze 25 KM.
Kako, zasto, kaze SUV.
Karavan vozilo D segmenta, duze za bar 0.70m cijena pranja 20 KM, a za Daciu 25, jer se SUV?
Nakanim se jutros i odvezem na pranje Sandero Stepway, kad na placanju iznenadjenje, kaze 25 KM.
Kako, zasto, kaze SUV.
Karavan vozilo D segmenta, duze za bar 0.70m cijena pranja 20 KM, a za Daciu 25, jer se SUV?
Za tu cijenu, još malo da dodaš, novu Daciu da kupiš. Oprana, čista
Kako, zasto, kaze SUV.
I meni su u a b.srebrne preko puta reufa kaze suv skuplje, ko da je landcruiser a ne vitara