Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto drugari, izgleda da će ideje i želje pojedinaca biti ispunjene.
Ovo je rješenje do kojeg su nadležni uspjeli da dođu.
Krivica je kolektivna, ispaštaće oni koji ničemu nisu krivi.
Nemam šta drugo reći.
koje rješenje ti predlažeš?
Nebitno je šta ja predlažem, ne donosim ja odluke niti učestvujem u kreiranju istih.
Očigledno je da je rješenje kojim neko odozgo želi stati dojavama u kraj - kolektivno kažnjavanje nastavnika, učenika i roditelja.
Zbog šačice idiota i nesposobnosti ovih koji bi trebali da ih u tome spriječe i drže pod kontrolom da se ovakve stvari ne dešavaju.
Bukvalno, kolektivno kažnjavanje.
FUJ!
Eto drugari, izgleda da će ideje i želje pojedinaca biti ispunjene.
Ovo je rješenje do kojeg su nadležni uspjeli da dođu.
Krivica je kolektivna, ispaštaće oni koji ničemu nisu krivi.
Nemam šta drugo reći.
koje rješenje ti predlažeš?
Nebitno je šta ja predlažem, ne donosim ja odluke niti učestvujem u kreiranju istih.
Očigledno je da je rješenje kojim neko odozgo želi stati dojavama u kraj - kolektivno kažnjavanje nastavnika, učenika i roditelja.
Zbog šačice idiota i nesposobnosti ovih koji bi trebali da ih u tome spriječe i drže pod kontrolom da se ovakve stvari ne dešavaju.
Bukvalno, kolektivno kažnjavanje.
FUJ!
Cega su se dosjetili. Zbog mozda 15ak ucenika na kantonu, mada sumnjam da je i toliko, ispasta stotine djece
Bukvalno se može desiti da djeca i nastavnici, ni krivi ni dužni, ne budu na raspustu niti jedan dan.
Ovo je klasično prebacivanje odgovornosti nadležnih i odgovornih za sigurnost i obrazovanje na nastavnike, djecu i roditelje, kolektivno.
Sramota.
Nije ih bilo prošle hefte, bila online Pa šta ste očekivali od nesposobne Hote, ona je naučila da prebacuje odgovornost i svaljuje na druge, ona je uvijek u pravu. Pročitajte članak nastavnog osoblja II gimnazije na njenu borbu i borbu uhljebskog instituta protiv lažnih dojava. Taj vid odgovora nadležnih je da su poslali anketu nastavnicima i roditeljima o tome kako su škole odgovorile na izazov, da se roditelji istresu na škole i nastavnike. Pa cijela ekipa koja vodi današnje obrazovanje je smiješna. A samo je policija nesposobnija, umjesto da su svaki dan objavljivali koliko novih je uhvaćeno, koje kaznene mjere su protiv počinilaca sprovedene, koliko će platiti njihovi roditelji, šta će se sa idiotima koji su uhvaćeni uraditi. To je ministarstvo trebalo dati odgovor, jer su ta djeca učenici škola iz kojih ne mogu biti izbačeni jer je Hota donijela pravilnik kojim više nikoga ne možeš ni izbaciti iz škole 3 mjeseca dok ga ne upratiš da li se smirio. Nastavak će biti još bolji...
Da su ovako pjanog i bezobraznog lika u golf 2 zaustavili, ruke bi mu slomili da ih onako krene gurati i ne dati da mu gledaju lampicom sta ima u vozilu. E moja policijo...
Lik ima par hiljada eura u kešu i nece mu auto pretraziti?
Trappist wrote: ↑11/11/2024 12:45
Da su ovako pjanog i bezobraznog lika u golf 2 zaustavili, ruke bi mu slomili da ih onako krene gurati i ne dati da mu gledaju lampicom sta ima u vozilu. E moja policijo...
Lik u Golfu 2 ne može imati kod sebe par hiljada evra
palicu frajer imao u torbici i takvog ga pustili u policijsko auto bez da ga pretresu, pa mogao je hladno i pistolj imati...ne vjerujem sta gledam
palicu frajer imao u torbici i takvog ga pustili u policijsko auto bez da ga pretresu, pa mogao je hladno i pistolj imati...ne vjerujem sta gledam
Zagrlio torbicu ne i pušta. A evrići ispadaju na sve strane.
Pade mi na pamet Rebel Ridge i uvodna scena kad ga zaustavi policija.
Ovo su vam mladi koji kupuju stanove
Edit: grad je pun ovakvih braca bruda, torbica, evri u kešu, njemački premijuj, pijan da jedva stoji, oduzeta vozačka, kruza sa trebom.
Nemam povjerenja u ovakve čuvare reda. Kao da su jedva čekali da ga se kutarišu, verbalno se nisu ni postavljali kao neki autoritet. Tankom Boga mi, sa ovakvima ćemo doći do trenutka kada ih kriiminalci budu šamarali, ako to već i ne rade, na radnom zadatku.