Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Awakened wrote: ↑06/11/2024 20:13
Bjez'ba, nismo napravili sansu kako treba sa igracem vise, bili smo blize da ga primimo. Zrinjski pustio da Kera i Gula budu organzatori igre, trener se sjetio u 94. minuti da ih zamijeni drugom vrstom igraca. Prekasna izmjena Turkesa. Doduse, i centarsutevi su bili veoma losi.
Gdje smo bolan bili blize da ga primimo? Haha
Hajde za izmjene se slazem. Mogao je vala koji minut ranije, makar Turkes.
Bjez'ba, nismo napravili sansu kako treba sa igracem vise, bili smo blize da ga primimo. Zrinjski pustio da Kera i Gula budu organzatori igre, trener se sjetio u 94. minuti da ih zamijeni drugom vrstom igraca. Prekasna izmjena Turkesa. Doduse, i centarsutevi su bili veoma losi.
Zrinjski imao najbolju sansu kad smo imali igraca vise, kad je golman jedva izvadi. Mislio sam na sanse, ne posjed koji je bio normalno na nasoj strani.
Zrinjski imao najbolju sansu kad smo imali igraca vise, kad je golman jedva izvadi. Mislio sam na sanse, ne posjed koji je bio normalno na nasoj strani.
Pa ono bio centarsut ako ne grijesim. Lopta preletila Čelika i Rogic odbranio.
Sut Guliashvilija, sutra Jovica, sut Djordjevica, ovako na prvu.
Logovan wrote: ↑06/11/2024 20:31
Pa ono bio centarsut ako ne grijesim. Lopta preletila Čelika i Rogic odbranio.
Sut Guliashvilija, sutra Jovica, sut Djordjevica, ovako na prvu.
E jbg, pa nijedna od tih nabrojanih sansi nije bila blize ulasku u gol od tog centarsuta kojeg Rogic jedva izvadi, sto sam i rekao na prvom mjestu. To sto smo imali jalovu inicijativu gdje su Celik, Kera i Gula glumili playmaker-e ne pomaze cinjenicu da nismo kako treba sansu stvorili.
Da li ce biti reakcija na nesportsko navijanje u Mostaru. Morali su gostujuci igraci reagirati na to, kao bojac u vrapcicima.
Od prodanih dusa u Savezu se ne moze nista ocekivati.
plain vanilla wrote: ↑08/11/2024 19:36
Ja vama neki dan kazem, mi ne bi ni u Federalnoj povjedjivali...i onda se desi onaj Kup i to i dokaza
Dosad smo dali 3 gola, 2 iz igre
Strasno
Vjeruj mi sve sam kontao povećat će Sloboda šanse da ostane u ligi, otkinut će se tu i tamo neki bod. Imate vi par poznatih igrača koji su znali dobro igrati za prethodne klubove, na papiru ne izgleda kao ekipa koja će biti zakucana na zadnje mjesto. Kakav je Boga ti ovaj Japanac?
Logovan wrote: ↑08/11/2024 19:55
Vjeruj mi sve sam kontao povećat će Sloboda šanse da ostane u ligi, otkinut će se tu i tamo neki bod. Imate vi par poznatih igrača koji su znali dobro igrati za prethodne klubove, na papiru ne izgleda kao ekipa koja će biti zakucana na zadnje mjesto. Kakav je Boga ti ovaj Japanac?
Japanac je malo igrao pa ne bih znala reci. A toliko nekih igraca imamo, ne bih ih znala nabrojati ni da mi platis. Ali niko od njih ne zna gola dati, dzaba im.
Ma nema sanse za opstanak. Vjerovatno ce na pauzi dovesti neko pojacanje pa cemo kao nekome i dati gol, ali ovo je propao posao. Azmir je dosao u dubiozu neopterecen, i uvijek ce se krivica svaljivati na one prije. A kako smo igrali prije njega i Nale, tako igramo i dalje.