Da ja tebi ovako nesto objasnim: meni ni iz dzepa ni u dzep. Ako Trump uradi sta obecava, meni ce biti dobro. Ako uradi sta ocekujem, necu ja biti taj koji cu najebati, najebace glupani koji su za njega glasali. Trump je opijum za glup narod koji misli da mu predsjednik Amerike moze donjeti prosperitet kojeg drukcije nije u stanju sam napraviti. Ovo je jasno doslovce svakome sa imalo mozga u glavi, bilo da je glasao za njega ili ne, samo sto su neki od njih spremni riskirati i gaziti preko onih koji se ne mogu braniti, samo da bi zaradili jos koju hiljadarku.stranac2 wrote: ↑08/11/2024 04:06jeza u ledja wrote: ↑08/11/2024 03:51 Frajer bolan grabi sakom i kapom, pravi grifter, gdje god moze i kako god moze. Zamisli samo svjetske seme koje je sebi i svojoj familiji napravio za prve 4 godine, i koliko ce tek u naredne. U grob ce otic sa hrpom vojnih tajni i povjerljivih info koje ce njegova djeca talit na svjetskom trzistu.
Al kaze osiromasio jadan.![]()
Bas kult osobe jbt.Sta cete kad krepa?
![]()
Mozda jeste koristio poziciju za neke nove dilove al poenta je da je covjek vec bio bogat i nije mu trebalo sve ovo.
Vokabular ti otkriva mentalni skop. Sta ti je covjek uradio pa da koristis izraz krepati i sl.
Sin mu je super inteligentan i potencijal, snaha mu je za Kamalu Nikola Tesla inteligenta zena i zna politiku.
Nije mi nesto do Trumpa ( ike kult osobe) samo me nervira vasa ignorancija i jednoumlje a za isto optuzujete “drugu” stranu. Al eto stvarnost vas vec lupa po glavi.
Bookmark ovu stranicu pa cemo je otvorit za 4 godine, kada Jd Vance bude predsjedik novi a Trump junior podpredsjednik.
Zbog njega ce najebati radnicka klasa, tacno ova koja glasa za njega, a okoristice se bogati, tacno ovi koji huskaju sirotinju da glasa za njega. To nije predvidjanje, to se vec desilo prosli puta.
Ako tebi taj osnovni postulat americke politike u zadnjih 100 godina nije kao odraslom covjeku jasan, ja ti ne mogu pomoci. Ako tebi nije jasno da milijarder koji je od kad znamo za sebe pojam dzet set, zlatnih kasika, establishmenta, Epstein elite, nije taj koji ce se boriti za radnicku klasu, onda si ti potpuno izgubljen u bespucima univerzuma neznanja. Ono, toliko daleko da uopste ne mozemo razgovarati jer ti ne razumijes jezik.
'
I Biden moze krepati sto se mene tice. I Harris. I Clinton. I Obama. I ko god vec. To su bogati politicari kojima se ja necu klanjati.
A ti se, for fuck sake, divis milijarderu koji nije primao jebenu predsjednicku platu 4 godine. Jarane predsjednicka plata je kao plata mozda boljeg doktora ili advokata. Jel ti imas uopste predstavu kako je to minorno za moc koju predstavlja ta pozicija, ili si ti toliko daleko od tih brojki da ne mozes ni zamisliti razliku od 400 hiljada godisnje i 10 milijardi u portfoliju?
Jel ti ono napisah cujemo se za 4 godine? Da da , cujemo se. Gdje si bio 2020-e?