Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Osmi Socrates
#22701 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovom bih oduzeo dijete jer laže na internetu, ako ga ima. Čemu ga ima naučiti? Ali, nemam pravo.
- ljubicasti limun
#22702 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
@zilog
a ja sam rekla da se ne radi o kastraciji nego o vrsenju utjecaja na djecu radi osobnih razloga roditelja.
I nije masa samo Charlize, vec dosta tih celebritija koji moraju slijediti odredjenu agendu da bi uspjeli. Dosad su svi morali imati neke veze sa Zidovima, jal kroz udaju, konvertiranje ili porijeklom.
a ja sam rekla da se ne radi o kastraciji nego o vrsenju utjecaja na djecu radi osobnih razloga roditelja.
I nije masa samo Charlize, vec dosta tih celebritija koji moraju slijediti odredjenu agendu da bi uspjeli. Dosad su svi morali imati neke veze sa Zidovima, jal kroz udaju, konvertiranje ili porijeklom.
-
Osmi Socrates
#22703 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koje službe? Ide neko nadgleda po kućama da li Charlize svoje dijete zove sinom ili kćerkom? Koji je zakon prekršila?ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2024 22:19Pa postoje sluzbe koje paze da roditelji ne zastrane u svojoj volji da odgajaju djecu kako zele...Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:16 Pa pod jedan, ko može zabraniti roditeljima da odgajaju svoju djecu kako oni žele sve dok ne vrše kastraciju ili ih podvrgavaju kemijskim procedurama?
A porediti ukus u muzici sa ispiranjem mozga djece je malo preekstremno.
- dječak sa šibicama
#22704 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako je, ja lazem /bezocno/ a mali Jackson je rekao "nisam vise djecak, sad sam djevojcica" i cudesno mu je otpala kita pa narasla pisa, to je tako u prirodi stvari.
Zapravo djeca sama odlucuju kojeg su spola, priroda je takva, cudesna. I mali Jackson je sada djevojcica
Nikakva hemijska kastracija, umjetna sex tranzicija, seksualna mutilacija, blokatori puberteta itd, djecaci postaju djevojcice cudesnim rijecima abrakadabra.
Zapravo djeca sama odlucuju kojeg su spola, priroda je takva, cudesna. I mali Jackson je sada djevojcica
Nikakva hemijska kastracija, umjetna sex tranzicija, seksualna mutilacija, blokatori puberteta itd, djecaci postaju djevojcice cudesnim rijecima abrakadabra.
-
Osmi Socrates
#22705 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemaš nikakav dokaz da se bilo šta od toga desilo. Kastracija bla bla bla.
Znači, lažeš.
Znači, lažeš.
-
Hakiz
#22706 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Otišlo sve dovraga.
-
Hendrix
#22707 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo borca za djecu koji ce pomesti satanisticki Hollywood.
Pomracenje uma.

Pomracenje uma.

- ljubicasti limun
#22708 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro je ba, Osmi Sokrate
Previse si ostrascen nekako ovdje. Ako ti se mijenja spol, promijeni ga. Ako ti se djetetu mijenja spol ili nekom od clanova porodice, promijenite ga, samo pazite da su dovoljno zreli da donesu tu odluku.
- dale cooper
#22709 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sukladno sa filozofijom velikog vođe.Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:24 Nemaš nikakav dokaz da se bilo šta od toga desilo. Kastracija bla bla bla.
Znači, lažeš.
- dječak sa šibicama
#22710 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemam dokaz naravno, djecak koji se rodio sa penisom sada je djevojcica sa vaginom, i to se dogodilo potpuno prirodnim putem kako to obicno i bude u prirodi
Ili zelite reci da mala djevojcica Jackson ima penis i dalje
Ili zelite reci da mala djevojcica Jackson ima penis i dalje
-
dimitrov
#22711 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šerijatska policijaOsmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:22Koje službe? Ide neko nadgleda po kućama da li Charlize svoje dijete zove sinom ili kćerkom? Koji je zakon prekršila?ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2024 22:19Pa postoje sluzbe koje paze da roditelji ne zastrane u svojoj volji da odgajaju djecu kako zele...Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:16 Pa pod jedan, ko može zabraniti roditeljima da odgajaju svoju djecu kako oni žele sve dok ne vrše kastraciju ili ih podvrgavaju kemijskim procedurama?
A porediti ukus u muzici sa ispiranjem mozga djece je malo preekstremno.
-
Osmi Socrates
#22712 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tebe bih i uhapsio jer toliko pričaš o spolnim organima male djece.
Sve čekam kad ćeš prestati. Ako se ne znaš prikladnije izražavati, onda se izvinjavam. Nisi ti kriv.
Sve čekam kad ćeš prestati. Ako se ne znaš prikladnije izražavati, onda se izvinjavam. Nisi ti kriv.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22713 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I u kc zbog pogresne interpretacije jedne recenice iz biblije ne vole bogate...zato smo imali i imamo stoljeca siromastva u katolickim zemljama i korupcije i kriminala...jer si ko sirmah bolji covjek...toga nema kod petestanataSeawolf wrote: ↑07/11/2024 21:49A, ćuj, puno je više siromašnih na svijetu od bogatih, pa je, samim tim i puno više šljama među siromašnim negu među bogatim .... Što ne mijenja činjenicu da su ovi najbogatiji koji se ovdje spominju, sigurno najveći šljam na svijetu.
I nije to baš neka niti komunistička, niti marksistička priča .... Više je priča o potrebi (bilo kojeg i bilo kakvog) sistema za jakom i stabilnom srednjom klasom.
A Index se prilično dobro drži, hvala na pitanju. Znaš da oni vole Kolindu, a Kolinda je dobra jaranica sa Donaldom.
A zna se od koga su komunjare otimale i ko je sve sumnjiv...ljudi s devizama
- dječak sa šibicama
#22714 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno, ti bi i drugacije misljenje zabranio ako se ne slaze sa tvojim. Ali na tvoju zalost, ne mozes tu nista uciniti.
Uz standardno nemanje ikakvog normalnog argumenta i frljanje ad hominem podbadanjima i djecijim pokusajima "shukanja" i vrijedjanja.
Uglavnom je novi predsjednik USA najavio zakonske sankcije prema onima koji djecu izlazu promjeni spola i mutilaciji.
Uz standardno nemanje ikakvog normalnog argumenta i frljanje ad hominem podbadanjima i djecijim pokusajima "shukanja" i vrijedjanja.
Uglavnom je novi predsjednik USA najavio zakonske sankcije prema onima koji djecu izlazu promjeni spola i mutilaciji.
-
Osmi Socrates
#22715 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije drugačije mišljenje problem. Nego izražavanje. Ko pretjerano spominje spolne organe male djece na javnom forumu mora biti upozoren.
Šta ćeš, da ti šutim na to?
Šta ćeš, da ti šutim na to?
- dječak sa šibicama
#22716 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Moram tako jer se pravis blesav i uvjeravas me da djecak postaje djevojcica prirodnim putem, a ne hemijskim ili neprirodnim.
Citaj malo sta pises.
Citaj malo sta pises.
-
Osmi Socrates
#22717 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne moraš, nego si tako izabrao.
Ja nikoga ne uvjeravam da dječak postane djevojčica prirodnim putem.
Ti si napisao da je neko kastrirao nekoga. Podnesi dokaz.
Ako nemaš dokaz, onda lažeš.
Ja nikoga ne uvjeravam da dječak postane djevojčica prirodnim putem.
Ti si napisao da je neko kastrirao nekoga. Podnesi dokaz.
Ako nemaš dokaz, onda lažeš.
-
A_A_AKCIJA
#22718 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve bi bilo divno da ovo primijenimo i na tradicionalne porodice.Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:16 Pa pod jedan, ko može zabraniti roditeljima da odgajaju svoju djecu kako oni žele sve dok ne vrše kastraciju ili ih podvrgavaju kemijskim procedurama?
Šta ćeš im ti ići po kući i određivati kako oni odgajaju djecu?
Ali, jok. Toliko nisi liberalan.
Pusti mene da odgajam djecu kako želim.
Želim djecu da zaštitim od izlaganja seksualnosti u mladom uzrastu, jer vjerujem da to utiče na razvoj jako negativno. Ako je normalno da se film zbog golih sisa ne preporučuje publici mlađoj od 18 godina, želim da to tako i ostane.
Ne želim da ih u školi posjećuju trandže u minjacima i da im čitaju bajke dok im djeca sjede u krilu.
Ne želim drag show u osnovnoj.
Ne želim da mi djecu pedagog pita ima li momka ili curu?
Ne želim "familly firendly" evente na kojima se dijele lizala u obliku penisa, i majice sa natpisima kurva, kučka i slično, gdje se goli ljudi vode na povodcima, mokre jedni po drugima, bičuju...
Imam stotine razloga zašto me to uznemiruje i naći ću načina da izguram svoje.
I pri tome niti jednoj osobi ne negiram ista prava ali na ličnoj osnovi.
-
Hendrix
#22719 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dok se vi svadjate oko djecijih spolnih organa Trump I Musk ce da nastele sebi i svojim jaranima milijarde.
Dodaj jos i katolicke vehabije kojima je abortus smisao zivota i eto fine diskusije da se pozabavite iduce 4 godine.
Dodaj jos i katolicke vehabije kojima je abortus smisao zivota i eto fine diskusije da se pozabavite iduce 4 godine.
- dječak sa šibicama
#22720 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Eto mozes nam ti, ili zilog, objasniti kako je djecak Jackson postao djevojcica Jackson.
Rado bih cuo logicno objasnjenje prirode takvog postupka.
Rado bih cuo logicno objasnjenje prirode takvog postupka.
- jeza u ledja
#22721 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mene ova prica toliko ljuti, tacno me tjera da trazim makaze.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22722 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemam nekog osjecaja prema tim promjenama spola
Nek ljudi rade sto zele i sto ih cini sretnim
I djecu i sebe
Dalje od mene
Nek ljudi rade sto zele i sto ih cini sretnim
I djecu i sebe
Dalje od mene
- dale cooper
#22723 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A_A_AKCIJA wrote: ↑07/11/2024 22:40Sve bi bilo divno da ovo primijenimo i na tradicionalne porodice.Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:16 Pa pod jedan, ko može zabraniti roditeljima da odgajaju svoju djecu kako oni žele sve dok ne vrše kastraciju ili ih podvrgavaju kemijskim procedurama?
Želim djecu da zaštitim od izlaganja seksualnosti u mladom uzrastu, jer vjerujem da to utiče na razvoj jako negativno. Ako je normalno da se film zbog golih sisa ne preporučuje publici mlađoj od 18 godina, želim da to tako i ostane.
Ne želim da ih u školi posjećuju trandže u minjacima i da im čitaju bajke dok im djeca sjede u krilu.
Ne želim "familly firendly" evente na kojima se dijele lizala u obliku penisa, i majice sa natpisima kurva, kučka i slično, gdje se goli ljudi vode na povodcima, mokre jedni po drugima, bičuju...
Da, ovo su u BiH uobičajene pojave.
-
Osmi Socrates
#22724 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko tebi brani da djecu odgajaš kako ti želiš? Opet lažeš. Jesam li ti ja rekao kako da odgajaš djecu? Ako imaš problem sa školom koja to radi, obrati se nadležnima. Biraj ljude za school boardove koji ti odgovaraju. Ispiši dijete, upiši ga u drugu školu. Šta ja znam?A_A_AKCIJA wrote: ↑07/11/2024 22:40Sve bi bilo divno da ovo primijenimo i na tradicionalne porodice.Osmi Socrates wrote: ↑07/11/2024 22:16 Pa pod jedan, ko može zabraniti roditeljima da odgajaju svoju djecu kako oni žele sve dok ne vrše kastraciju ili ih podvrgavaju kemijskim procedurama?
Ko bosansku djecu u školi tjera na te gore stvari? Živiš u BiH pretpostavljam.
- jeza u ledja
#22725 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vot di akšual fak.A_A_AKCIJA wrote: ↑07/11/2024 22:40