Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑06/11/2024 21:58
Kakav kreten od sudije na utakmici Inter-Arsenal. Neki iz Rumunije. Drugo poluvrijeme neću ni gledati.
A jebiga, navikli ste vi igrati rukomet u šesnaestercu nekažnjeno. Nije lako sad po pravilima.
Ja tad Odegaardov potez nisam branio... bar mislim da nisam. Sommer bokserima odvali Merina ni blizu lopte i ništa, a ovamo nema teoretske da skloniš ruku metar od lopte.
Hebote kako je zivot kratak(dug).
Prije 50 godina Etepe Kakoko je izvalio bolji sam od Dzajica,pa dobio 9:0.
Juce onaj neki iz zvezde kaze bolji sam od Yamala.
Danas stvarno nisam vise siguran da je svemir beskonacan.Bije ga ljudska glupost bar na kvadrat.
A pogledao sam sad snimak, jebi ga nije namjerno, ovaj je bas isao "glavom na kopacku" sto kazu, imas ovakvih opasnih duela skoro u svakoj utakmici, fazon je imas li srece da izbjegnes kopacku ili ne.
Mali je jednostavno imao peh i to je to.
BHF_Manijak wrote: ↑07/11/2024 10:50
A pogledao sam sad snimak, jebi ga nije namjerno, ovaj je bas isao "glavom na kopacku" sto kazu, imas ovakvih opasnih duela skoro u svakoj utakmici, fazon je imas li srece da izbjegnes kopacku ili ne.
mali je stvarno borben, mogao bi naslijediti puyola
I ovo "nije namjerno" je malo nategnuto, ali hajde.
Nisu oni baš istovremeno krenuli na loptu. Cubarsi je prvi krenuo na loptu, prvi je došao do nje i odigrao i ovaj je mogao odlučiti ne tražiti kontakt kopačke i glave, jer je kasnio na loptu, ali nije.
OK je muška igra, ali ovo nije bilo "ne može se zaustaviti" ili "nije vidio", ovo je bilo "mogu, pa što da ne".
Previse se ovdje pise o Yamalu, a premalo o Cubarsiju.
Momak ce za par godina biti najbolji stoper na svijetu. Igra nevjerovatno zrelo za svoje godine na tako zahtjevnoj poziciji.
Pa dobro nije namjerno, ali mislim da je mogao malo oprezniji biti. Još je Cubarsi dobro i prošao.
BarbaDue wrote: ↑07/11/2024 15:05
Tebi ne smeta ova gluma!?
Ovo je previše da je lik u pozorištu, toliko je tetralan da je mene stid njegovog stida.
Naravno da me smeta ali budimo realni..
Koliko na sedmičnom nivou viđamo sličnih situacija i to bez ikakvog kontakta a budimo iskreni ovdje ga je nagazio.
U koliko mjeri to mozemo samo gatati.
Ne podržavam Viniciusa u mnogo čemu ali dosta se sere i upire prstom u njega bespotrebno
LSD wrote: ↑07/11/2024 12:44
Previse se ovdje pise o Yamalu, a premalo o Cubarsiju.
Momak ce za par godina biti najbolji stoper na svijetu. Igra nevjerovatno zrelo za svoje godine na tako zahtjevnoj poziciji.
Cubarsi igra nestvarno dobro na poziciji stopera sa 17 godina. Ja ne pamtim da sam gledao neko dijete od 17 godina na stoperskoj poziciji da igra u velikom klubu, na ovom nivou u LP i La ligi.
Doci npr u Madrid na SB i odigrat u onakvoj atmosferi sa 17 godina i stavit u djep Viniciusa je vrh.
Dal je iko gledao nekog sa 17 godina da igra u prvih 11 na ovom nivou?