Hendrix wrote: ↑05/11/2024 21:53Nije bas tako jednostavno objasniti da je generacija retardirana i et. Kako djetetu objasniti sta je realnost danas? Mi koji nismo odrasli u tik tok dobu to znamo ali djeca nemaju pojam realnosti. Znam vrlo dobro po svom djetetu, YT je realnost njima jbg. Vrlo zajebana situacija i da je moja generacija imala ove gluposti nista drugaciji ne bi bili. Radili smo nebuloze i bez socijalnih medija.dječak sa šibicama wrote: ↑05/11/2024 12:53 To je samo jos jedna tik tok idiotarija, nista novo, iskreno nikada nisam ni cuo za Dubai cokoladu sad proguglam i vidim da je "trend" nastao na tik toku.
Prije godinu dvije dva retarda sa milionima pratilaca lansirali su ono svoje gazirano pice po basnoslovnim cijenama, djeca gnjavila roditelje, kupovali, pili. Na kraju se sazna da je pice izrazito nezdravo, kancerogeno, retardi su nesto smuckali u kucnoj varijanti i prodavali debilima.
Dolaze sve retardiranije generacije, na zalost.
Uostalom imas citavu generaciju starijih koji padaju na AI rage bait sranja na Facebooku i onda treba i njih zvati retardiranim. Imas clanove foruma bosanske drzavljane koji su otvoreno za Trumpa. Kako objasniti tu cinjenicu? To je nivo razmisljanja kao i Tik Tok generacija.
Mi smo mogli porediti vrijeme bez i sa internetom, društvenim mrežama itd, znamo da se bez toga može, pa opet pokleknemo.
Djeca koja ne poznaju svijet u kojem internet nije postojao to ne mogu znati.
Uostalim, od postanka prije 100.000 godina, pa sve do prije 150 godina ljudska vrsta je živjela bez struje.
U skladu s tim...