nije mene problem usmjeriti, kako ces ovo obicnom covjeku objasniti. takvih kupaca je najvise.
zato ti ovo i spominjem.
Moderator: anex
Aha da razumjem. Pa dobro ja prodajem iptv pa uvjek cackam pripremam boxove za upotrebu da ne mora krajnji korisnik to raditi
Oba ili samo lijevi?-Chesterfield- wrote: ↑05/11/2024 16:55Može li se ovo spojiti kablovima na PC
Moze ima aux ulaz i ja spajam na laptop jer me zeza bluetooth, a ako zelis spojiti vise komada onda moras imat aux splitter imas ih po 1-2e uzet.
bice opet vjerujem, taman za druge ture.

Dvije su navlakuše, ova gore pomenuta i ima još jedna a to je da ti daju bilo koja 3 free artikla, onda ti kažu kupi nešto identične vrijednosti kao ta tri i ova tri dobiješ besplatno.darius_maximus wrote: ↑06/11/2024 09:33 Koja je ovo mamipara...
Sinoć mi dali 9 kupona u vrijednosti od 500 KM.
Kao, ako naručiš robu u vrijednosti 300 KM, možeš iskoristiti kupon da smanjiš za 100 KM i takve zajebancije.
Tačno ovo treba izbrisati.![]()
Igrom slučaja mi već dan-dva stajali artikli u korpi (125 KM).DaysleepeR wrote: ↑06/11/2024 09:36Dvije su navlakuše, ova gore pomenuta i ima još jedna a to je da ti daju bilo koja 3 free artikla, onda ti kažu kupi nešto identične vrijednosti kao ta tri i ova tri dobiješ besplatno.darius_maximus wrote: ↑06/11/2024 09:33 Koja je ovo mamipara...
Sinoć mi dali 9 kupona u vrijednosti od 500 KM.
Kao, ako naručiš robu u vrijednosti 300 KM, možeš iskoristiti kupon da smanjiš za 100 KM i takve zajebancije.
Tačno ovo treba izbrisati.![]()
Obje sam juče dobio i izašao iz aplikacije prije kompletiranja.
Ovo su za njih marketinški i CSM troškovi.Sid the sloth wrote: ↑06/11/2024 09:47 Sto prije skontate da vam niko u zivotu nece nesto dati besplatno a pogotovo neki Kinez prestat cete obracati paznju na te marketinske manipulacije. Cuj dobili besplatno![]()
Hvala ti što si mi objasnio.Sid the sloth wrote: ↑06/11/2024 09:47 Sto prije skontate da vam niko u zivotu nece nesto dati besplatno a pogotovo neki Kinez prestat cete obracati paznju na te marketinske manipulacije. Cuj dobili besplatno![]()
Koliko se sjecam Aliexpress je nudio 5$ za nove korisnike da odaberes bilo sta do 5$ i dobijas besplatno sto sam i iskoristio na vise karticaSid the sloth wrote: ↑06/11/2024 09:47 Sto prije skontate da vam niko u zivotu nece nesto dati besplatno a pogotovo neki Kinez prestat cete obracati paznju na te marketinske manipulacije. Cuj dobili besplatno![]()
Sumnjam da sam ista objasnio, ovo je bila samo konstatacija, odraslom covjeku ne bi trebalo objasnjavati ovakve stvari. Cuj besplatno, od KinezaDaysleepeR wrote: ↑06/11/2024 09:55Hvala ti što si mi objasnio.Sid the sloth wrote: ↑06/11/2024 09:47 Sto prije skontate da vam niko u zivotu nece nesto dati besplatno a pogotovo neki Kinez prestat cete obracati paznju na te marketinske manipulacije. Cuj dobili besplatno![]()
Naravno da nije besplatno niti je ko nasjeo.Sid the sloth wrote: ↑06/11/2024 10:12Sumnjam da sam ista objasnio, ovo je bila samo konstatacija, odraslom covjeku ne bi trebalo objasnjavati ovakve stvari. Cuj besplatno, od KinezaDaysleepeR wrote: ↑06/11/2024 09:55Hvala ti što si mi objasnio.Sid the sloth wrote: ↑06/11/2024 09:47 Sto prije skontate da vam niko u zivotu nece nesto dati besplatno a pogotovo neki Kinez prestat cete obracati paznju na te marketinske manipulacije. Cuj dobili besplatno![]()
![]()