Kakve obrise?
Je li imas nesto reci na sliku? Je li vidis ko je sve na slici?
Ima jos slika i detalja njene povezanosti sa Putinom. Od njenih izjava do sastanaka.
Kakve obrise?
Mene nervira sto mjesecima kontam Trump je pobjednik, i navikao se na to. I sad me pro-demokratski mainstream mediji naveli da se nesto kao nadam.DaysleepeR wrote: ↑05/11/2024 16:17 Vrlo dobro se sjećam kad sam prije spavanja direktno na CNN gledao kako Hillary motorcade ide od njene kuće do izbornog štaba na dan izbora.
Hillary bila favorit žestoki. Kontam, ide lagano.
Legao spavati i probudim se, ono Trump predsjednik.
Sad imam skroz kontra osjećaj, i očekujem kad se probudim da Trump opet bude predsjednik.
I o čemu su razgovarali?jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:18Kakve obrise?
Ima jos slika i detalja njene povezanosti sa Putinom. Od njenih izjava do sastanaka.

Sa srecom...
Pa kad vidis jill stein sve ti je jasno, ne trebba dopunsko objasnjemje.jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:18Kakve obrise?
Forumasi iz SAD su mahom ilegalni migranti koji sljakaju za minimalac u teskim uslovima, njima je to pitanje opstanka - pa u Kamali vide jedini spas ...ili sto bi rekla ona poslovica- sto je babi milo, to joj se i snilo
Mojne, ali ono fakat…SmokingMan wrote: ↑05/11/2024 16:20I o čemu su razgovarali?jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:18Kakve obrise?
Pa US amabasador u Moskvi se sastaje sa ruskom delegacijom u kriznim situacijama. Šta ćemo sada.![]()
Pa to je u opisu radnog mjesta americkog ambasadora.SmokingMan wrote: ↑05/11/2024 16:20I o čemu su razgovarali?jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:18Kakve obrise?
Pa US amabasador u Moskvi se sastaje sa ruskom delegacijom u kriznim situacijama. Šta ćemo sada.![]()
Mislio sam da su ovako pateticni ad hominemi izumrli na forumu cca 2015-e.
Pa onda si preskocio gomilu drugih postova koji govore suprotno.iClass wrote: ↑05/11/2024 16:39 A što me napadoše, možda nisam dobro pratio ali one ankete i sl. stvari šta god da sam vidio Kamala je uzimala.
Zato sam tako stekao utisak da ona uzima 100%. Neko je napisao i "ide Kamala 300+ glasova". Pa ono prijevremeno glasanja, koliko je žena glasalo i sl. Sve ide na to da uzima Kamala ko Efendić u Novom Gradu.
Sta reci na ovako ponasanjejeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:39Mislio sam da su ovako pateticni ad hominemi izumrli na forumu cca 2015-e.
Ali avaj.
A sta je furka sa tim patkicama kod jeep vozaca? Neki trend ili sta, vazda me zanimalo.
LSD wrote: ↑05/11/2024 16:47Sta reci na ovako ponasanjejeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:39Mislio sam da su ovako pateticni ad hominemi izumrli na forumu cca 2015-e.
Ali avaj.![]()
Iako ti se nisam obratio, niti te pomenuo, niti citirao - drago mi je da se sam prepoznajes u postu iznad i reagujes![]()
Isto kao sto i kad vozaci jeepa pozdravljaju se jedni sa drugima. Marketing.
Nisi pomenuo, ali si me zato citirao, samo si to zaboraviojeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:54LSD wrote: ↑05/11/2024 16:47Sta reci na ovako ponasanjejeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 16:39
Mislio sam da su ovako pateticni ad hominemi izumrli na forumu cca 2015-e.
Ali avaj.![]()
Iako ti se nisam obratio, niti te pomenuo, niti citirao - drago mi je da se sam prepoznajes u postu iznad i reagujes![]()
Takodje sam mislio da su ovakvi jeftini folovi izumrli na forumu jos davno. Nisam te spomenuo ali sam si se prepoznao.Tacno si zaglavio u nekom proslom vremenu.
Nigdje u postu nisam spomenuo sebe, niti implicirao da se meni obracas.![]()