Da ponovim jos jednom. Svi moji postovi su zasnovani na mojim zeljama i nadama, te na mojoj percepciji stvarnosti.
Drugim rijecima, Saraj’vo sampion
Da ponovim jos jednom. Svi moji postovi su zasnovani na mojim zeljama i nadama, te na mojoj percepciji stvarnosti.
fino je da si posljednjom rečenicom potcrtao da je riječ o snovima i željamaGandalfSivi wrote: ↑05/11/2024 15:38Da ponovim jos jednom. Svi moji postovi su zasnovani na mojim zeljama i nadama, te na mojoj percepciji stvarnosti.
Drugim rijecima, Saraj’vo sampion![]()
to što ti sada pišeš, i što se već prije spominjalo, nije bias, nego čisto krivotvorenje da bi se dobila željena slika.jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 15:44SpoilerShowAli na RCP, za svaku drzavu, fino su se potrudili da stave Atlas Intel, Insider Advantage, Trafalgar, i The Hill ankete kao zadnje.Neki dan su za Iowu nakon sto je Selzer izbacila svoju anketu, odjednom 3 ove izbacile svoje ankete, na isti dan, u kojim naravno vodi Trump sa po 8, 9 razlike.
Znaci ni od kuda se pojavili za tu drzavu i odjednom bas na isti dan izbace svoje 3 ankete. Malo je rec smijesno.
Isti anketari su izbacili milion drugih anketa iz a ostale drzave, Virginia, Montana, Ohio...ma nema sanse da imaju para da sve ove drzave kvalitetno odrade, cak i da nisu biased.
Al dobro, evo njihovih zadnjih prosjeka anketa:
Arizona: Trump +2.8%
Georgia: Trump +1.3%
North Carolina: Trump +1.2%
Nevada: Trump +0.6%
Pennsylvania: Trump +0.4%
Wisconsin: Harris +0.4%
Michigan: Harris +0.5%
Ukupno za cijelu zemlju: Harris +0.1%![]()
Uglavnom, po njima uzima Trump.
Na 538
Arizona: Trump +2.1%
Georgia: Trump +0.8%
North Carolina: Trump +0.9%
Nevada: Trump +0.3%
Pennsylvania: Harris +0.2%
Wisconsin: Harris +1.0%
Michigan: Harris +1.0%
Nacionalno: Harris +1.2%
Znaci po njima uzima Harris.
Na NYT, opet je (zbog gore navedenih anketa) Trump poveo u PA.
Helem, cisto da znamo gdje je ko stajao na dan izbora.
pa jebiga, bez njih tek onda nikakvu sliku ne bi imali. al evo saće izlazne pa ćemo to upratiti.Osmi Socrates wrote: ↑05/11/2024 15:52 Pa, jbt, nemojte i danas sa anketama. Zadnji dan, ne može više stati.
Već gledam da u nedjelju još uvijek drvimo sa anketama.
Chmoljo wrote: ↑05/11/2024 15:40fino je da si posljednjom rečenicom potcrtao da je riječ o snovima i željamaGandalfSivi wrote: ↑05/11/2024 15:38Da ponovim jos jednom. Svi moji postovi su zasnovani na mojim zeljama i nadama, te na mojoj percepciji stvarnosti.
Drugim rijecima, Saraj’vo sampion![]()
![]()
![]()
![]()

kako ono, neko pije od tuge, neko od sreće.
tramvajtrojka wrote: ↑05/11/2024 15:59
ako mu trumpinjo pobijedi treba mu uraditi ovaj jedan kacket da se osjeca sampionski![]()
![]()
![]()
Bias brate, Trafalgar i Insider Advantage vode Republikanski stratezi. The Hill (za koje ankete radi Emerson) je kupio Nexstar, koji je isto vlasnik right wint News Nation kanala (za koje je Fox mala maca). Atlas Intel nema nikakav zvanican bias, ali su neka brazilska anketarska kuca, koja iz nekog razloga ima sredstva da radi vise anketa sedmicno nego bilo ko drugi. Meni smrdi.Chmoljo wrote: ↑05/11/2024 15:50to što ti sada pišeš, i što se već prije spominjalo, nije bias, nego čisto krivotvorenje da bi se dobila željena slika.jeza u ledja wrote: ↑05/11/2024 15:44SpoilerShowAli na RCP, za svaku drzavu, fino su se potrudili da stave Atlas Intel, Insider Advantage, Trafalgar, i The Hill ankete kao zadnje.Neki dan su za Iowu nakon sto je Selzer izbacila svoju anketu, odjednom 3 ove izbacile svoje ankete, na isti dan, u kojim naravno vodi Trump sa po 8, 9 razlike.
Znaci ni od kuda se pojavili za tu drzavu i odjednom bas na isti dan izbace svoje 3 ankete. Malo je rec smijesno.
Isti anketari su izbacili milion drugih anketa iz a ostale drzave, Virginia, Montana, Ohio...ma nema sanse da imaju para da sve ove drzave kvalitetno odrade, cak i da nisu biased.
Al dobro, evo njihovih zadnjih prosjeka anketa:
Arizona: Trump +2.8%
Georgia: Trump +1.3%
North Carolina: Trump +1.2%
Nevada: Trump +0.6%
Pennsylvania: Trump +0.4%
Wisconsin: Harris +0.4%
Michigan: Harris +0.5%
Ukupno za cijelu zemlju: Harris +0.1%![]()
Uglavnom, po njima uzima Trump.
Na 538
Arizona: Trump +2.1%
Georgia: Trump +0.8%
North Carolina: Trump +0.9%
Nevada: Trump +0.3%
Pennsylvania: Harris +0.2%
Wisconsin: Harris +1.0%
Michigan: Harris +1.0%
Nacionalno: Harris +1.2%
Znaci po njima uzima Harris.
Na NYT, opet je (zbog gore navedenih anketa) Trump poveo u PA.
Helem, cisto da znamo gdje je ko stajao na dan izbora.
Glasao bi za Putinovu useful idiot?