Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#26 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

jasko_ba wrote: 05/11/2024 09:05
hrasno38 wrote: 05/11/2024 08:56 Kad policija ne radi svoj posao kao treba po pravilu pocnu se pojavljivate ovakve grupe. E sad da li oni po zakonu to je vise nego upitno ali mi je uzasno drago kada ufate nekog siledziju koji maltretira zivotinje i najebu mu se mame. Nije mi zao i kad pedofila izmarisu jer je zasluzo svaki samar koji dobije, nije mi zao ni siledzija koji tuku zene jer to su ljudske picke koje treba nauciti pameti da ne tuku slabije od sebe a sve drugo je vec suvisno.
Naravno da policija odradjuje ovaj posao ne bi se ovi organizovali.
:-) Nista nisi drugaciji. Izmislit cemo "problem" i za tebe onda pa ajmo da te lomimo po ulici. Ovo treba u startu sprijeciti, ovako ako im popustas pomalo, pisi propalo. Anarhija do kraja. :roll:
Anarhija je ovo sto (ne)radi policija. To bi ti isto bilo da ti neko napadne drzavu a vosjku boli kurac za to...naravno da bi se organizovale grupe da brane svoju zemlju kao sto i jesmo 1992 godine. U biti oni su krenuli samo sa zastitom zivotinja i tu su imali moju 100% podrsku ali mi nije ni malo zao ako su nekog pedofilcinu naucili pameti. Da vam je dijete bilo na udaru pedofila drugacije bi pricali i sami bi ga rukama zadavili.
DaysleepeR

#27 Re: Organizacija Panteri

Post by DaysleepeR »

hrasno38 wrote: 05/11/2024 08:56 Kad policija ne radi svoj posao kao treba po pravilu pocnu se pojavljivate ovakve grupe. E sad da li oni po zakonu to je vise nego upitno ali mi je uzasno drago kada ufate nekog siledziju koji maltretira zivotinje i najebu mu se mame. Nije mi zao i kad pedofila izmarisu jer je zasluzo svaki samar koji dobije, nije mi zao ni siledzija koji tuku zene jer to su ljudske picke koje treba nauciti pameti da ne tuku slabije od sebe a sve drugo je vec suvisno.
Dok se ne zajebu pa neko nedužan najebe.
A to može sutra biti svako od nas.
Pa ti onda podržavaj.
Osmi Socrates

#28 Re: Organizacija Panteri

Post by Osmi Socrates »

Regionalna organizacija. Srbija uvodi svoje metode na teritorij Federacije. Nisam primjetio da ima aktivnosti u RS-u.

Policija treba premlatiti dvojicu - trojicu žestoko pa treba gledati koja će stranka stati na njihovu stranu.

Mada, ja sam svako strpljenje sa idiotima izgubio. Dok ih dvojicu - trojicu ne eliminiraš, skoro da nećeš ništa postići.
vjeshalica

#29 Re: Organizacija Panteri

Post by vjeshalica »

:-) Nista nisi drugaciji. Izmislit cemo "problem" i za tebe onda pa ajmo da te lomimo po ulici. Ovo treba u startu sprijeciti, ovako ako im popustas pomalo, pisi propalo. Anarhija do kraja. :roll:
Hahaha cuj policija ne radi svoj posao. Nije policija zaduzena da kaznjava pedofile niti bilo kojeg ucinitelja necega vec se krece u okviru zakona. Nacelo zakonitosti.
Sud i Tuzilastvo posebna prica.
Sto ta grupa nije trazila da se izvrse izmjene zakona pa da pedofili i slicni sjede po 40 godina u rupi?
Znaci lik ubije nekoga i moras mu dokazati da je ubio. I pored 100 dokaza ako nisu dovoljni nije izgledno da ces ga osuditi. Dodje par likova naprave lazne profile i pocnu se dopisivati sa random prdacima predstavljajuci se kao djeca koja hoce kurca i dogovore sastanak i namarisu nekoga na ulici. Pocelo je od toga,a kasnije ce zavrsiti na boga pitaj cemu....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#30 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

panteri...
prije će biti bijesna pilad
lotPi

#31 Re: Organizacija Panteri

Post by lotPi »

Sve pohapsiti!

Hocel' jos i vjersku policiju praviti!
Tvrtko II Kotromanić

#32 Re: Organizacija Panteri

Post by Tvrtko II Kotromanić »

haj nastranu sve, ali da si (pretpostavljam) Bosnjak i da organizaciju (kakva god da je) nazoves Panteri :run:
Mauzer se smjeska u grobu :run:
Haris.ba

#33 Re: Organizacija Panteri

Post by Haris.ba »

vjeshalica wrote: 05/11/2024 09:18 i pocnu se dopisivati sa random prdacima predstavljajuci se kao djeca koja hoce kurca i dogovore sastanak i namarisu nekoga na ulici. Pocelo je od toga,a kasnije ce zavrsiti na boga pitaj cemu....
Umjesto da se izvrsi pritisak i kriminalizira odnos punoljetnog lica sa osobom 14-18 godina, na onom njihovom snimku oni fataju likove koji dolaze da se sastanu sa djevojkama od 14 i 15 godina.
Osmi Socrates

#34 Re: Organizacija Po imena anteri

Post by Osmi Socrates »

I meni je to oko imena prvo zapelo za oko. A onda sam vidio da su regionalna organizacija. Vučićeva posla, vjerovatno.

Sve krene sa pravdom, životinje, djeca, itd. Završi sa haosom na ulicama. Još regrutiraju članove. Treba ih odmah razbijati.
lotPi

#35 Re: Organizacija Panteri

Post by lotPi »

Osmi Socrates wrote: 05/11/2024 09:35 I meni je to oko imena prvo zapelo za oko. A onda sam vidio da su regionalna organizacija. Vučićeva posla, vjerovatno.

Sve krene sa pravdom, životinje, djeca, itd. Završi sa haosom na ulicama. Još regrutiraju članove. Treba ih odmah razbijati.
:thumbup:

i razbiti kao organizaciju a i razbijati :) da nekom drugom ne padne na pamet nesto slicno!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#36 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

vjeshalica wrote: 05/11/2024 09:18
Hahaha cuj policija ne radi svoj posao. Nije policija zaduzena da kaznjava pedofile niti bilo kojeg ucinitelja necega vec se krece u okviru zakona. Nacelo zakonitosti.
Sud i Tuzilastvo posebna prica.
Sto ta grupa nije trazila da se izvrse izmjene zakona pa da pedofili i slicni sjede po 40 godina u rupi?
Znaci lik ubije nekoga i moras mu dokazati da je ubio. I pored 100 dokaza ako nisu dovoljni nije izgledno da ces ga osuditi. Dodje par likova naprave lazne profile i pocnu se dopisivati sa random prdacima predstavljajuci se kao djeca koja hoce kurca i dogovore sastanak i namarisu nekoga na ulici. Pocelo je od toga,a kasnije ce zavrsiti na boga pitaj cemu....
Policija je duzna da prati i hapsi pedofile a oni to ne rade. Moga sina je uznemiravao jedna pedofil duze vrijeme preko telefona. Ja sam pronasao o njemu sve i ko je i sta je i odakle zove...znaci sve....prijavio policiji i njih je zabolio kurac za tu prijavu jer je ovaj nastavio po starom. E onda sam ja uzeo u svoje ruke zakon, sacekao ga, zgazio ga nogama i rekao mu da cu mu sljedeci put kurac odrezat kad nazove i nikada vise nije nazvao. Dakle da je policija radila svoj posao ne bih morao ja.
DaysleepeR

#37 Re: Organizacija Panteri

Post by DaysleepeR »

Ovaj tekst se čini malo prenapuhan...

https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... ja/228835/
Karikaturist

#38 Re: Organizacija Panteri

Post by Karikaturist »

Kad ti 10 ljudi kaze da si pijan lezi i valjaj se..
Zakljucati temu, ovi nisu vrijedni medijskog prostora.
A naletiti ce negdje i neko ce im noge polomiti.
Truba

#39 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

normalni ljudi nemaju se čega bojati
nit zakljucavam mobitel nit laptop niti skrivam ip
sve je transparentno
zlostavljače životinja treba dobro lemati
a životinje koje napadaju ljude skloniti s ulica
Ateista

#40 Re: Organizacija Panteri

Post by Ateista »

hrasno38 wrote: 05/11/2024 09:12
Anarhija je ovo sto (ne)radi policija. To bi ti isto bilo da ti neko napadne drzavu a vosjku boli kurac za to...naravno da bi se organizovale grupe da brane svoju zemlju kao sto i jesmo 1992 godine. U biti oni su krenuli samo sa zastitom zivotinja i tu su imali moju 100% podrsku ali mi nije ni malo zao ako su nekog pedofilcinu naucili pameti. Da vam je dijete bilo na udaru pedofila drugacije bi pricali i sami bi ga rukama zadavili.
Ne moze i ne smije neka tamo grupa ljudi sebi davati pravo da uzima zakon u svoje ruke. Toliko je tu mogucnosti za gresku i za neke licne stavove, pa samo pedofilija je odlican primjer koliko su ljudi kod nas generalno neupuceni i neobrazovani, pojma nemaju uopste sta je pedofilija i sada jedna takva grupa ljudi koja isto tako pojma nema o tome, treba da provodi zakon koji ne zna? Prevelika je mogucnost da neko nevin tu najebe, i ovakve treba u startu sasjeci i procesuirati.
Logovan

#41 Re: Organizacija Panteri

Post by Logovan »

Pandakonda wrote: 04/11/2024 17:18 Spominju neke interne metode, interne provjere, interne edukacije kako maltretirati ljude. Ovo se meni cini kao grupa ekstremista koja samo trazi izgovore kako da rjesavaju "devijacije", sto znamo da na kraju ce iduce mete biti od pripadnika LGBT zajednice, pa sve do "partijanera", cura u minjaku, rejvera i svi oni za koje oni budu smatrali devijantnim.
Ne treba sad pretjerivati jebi ga :D
Truba

#42 Re: Organizacija Panteri

Post by Truba »

dobro je nema me na njihovu spisku
JOŠ :D
splinter

#43 Re: Organizacija Panteri

Post by splinter »

Truba wrote: 05/11/2024 11:19 dobro je nema me na njihovu spisku
JOŠ :D
Kako ćeš i biti kad zajedno radite na destabilizaciji države :lol:
John Cleese

#44 Re: Organizacija Panteri

Post by John Cleese »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 05/11/2024 09:30 haj nastranu sve, ali da si (pretpostavljam) Bosnjak i da organizaciju (kakva god da je) nazoves Panteri :run:
Mauzer se smjeska u grobu :run:
Fakat.

Sreca te nisu tigrovi - to bi tek bilo neupadljivo u povijesnom kontekstu :|
broj dva

#45 Re: Organizacija Panteri

Post by broj dva »

Sve sve samo odakle pantera u BiH ?
A da su 90e u pitanju ovi momci bi bili u nekoj paravojnoj formaciji i kurcili bi se sa oruzjem po gradu i maltretirali civile.
John Cleese

#46 Re: Organizacija Panteri

Post by John Cleese »

Haris.ba wrote: 05/11/2024 09:32
vjeshalica wrote: 05/11/2024 09:18 i pocnu se dopisivati sa random prdacima predstavljajuci se kao djeca koja hoce kurca i dogovore sastanak i namarisu nekoga na ulici. Pocelo je od toga,a kasnije ce zavrsiti na boga pitaj cemu....
Umjesto da se izvrsi pritisak i kriminalizira odnos punoljetnog lica sa osobom 14-18 godina, na onom njihovom snimku oni fataju likove koji dolaze da se sastanu sa djevojkama od 14 i 15 godina.
Tako je.

Po KZFBiH, krivicno djelo je bludna radnja nad mladjim maloljetnikom (uzrast od 14-16 godina), zadovoljavanje pohote pred mladjim maloljetnikom, ali ne nuzno i seksualni odnos sa mladjim maloljetnikom - to je, naime, legalno pod uvjetom da se desava u braku sa mladjim maloljetnikom.

Vanbracna zajednica sa mladjim maloljetnikom je krivicno djelo, pa tako i vanbracni seksualni odnosi - brak, medjutim, naknadno oslobadja pocinitelja odgovornosti za to krivicno djelo, cak i podrazumijeva prestanak krivicnog gonjenja, ako je prije stupanja u brak preduzeto.
Laplace

#47 Re: Organizacija Panteri

Post by Laplace »

Pandakonda wrote: 04/11/2024 17:18 Ako ima već tema o njima neka administratori obrisu. Kao i većina saznao sam za ovu grupu tako sto su branili zivotinje i javno blatili te pocinioce sto sam podrzavao. Međutim gledajuci ih na FACE TV vidim da polako postaju neka forma paradrzavne milicije koja najavljuje da ce se u buducnosti jos vise boriti protiv "devijacija" u drustvu i kako je ovo tek pocetak. Naravno da niko ne podrzava pedofiliju ali me cudi otkud toliko pozitivnih komentara da jednoj ovakoj grupi dajemo podrsku da uvodi "red" u drustvu na svoju ruku ? Naplacuju i neku clanarinu od koje sta ? Dobijes samo priliku da nekoga udaras za koga su oni procijenili da je pedofil ili devijantan ?

Spominju neke interne metode, interne provjere, interne edukacije kako maltretirati ljude. Ovo se meni cini kao grupa ekstremista koja samo trazi izgovore kako da rjesavaju "devijacije", sto znamo da na kraju ce iduce mete biti od pripadnika LGBT zajednice, pa sve do "partijanera", cura u minjaku, rejvera i svi oni za koje oni budu smatrali devijantnim.

Bosanski Levijatan.
John Cleese

#48 Re: Organizacija Panteri

Post by John Cleese »

broj dva wrote: 05/11/2024 11:56 Sve sve samo odakle pantera u BiH ?
A da su 90e u pitanju ovi momci bi bili u nekoj paravojnoj formaciji i kurcili bi se sa oruzjem po gradu i maltretirali civile.
Naravno. Bili bi vukovi - n'ak'a divlja zivina, kako god okrenes :| :D
darius_maximus

#49 Re: Organizacija Panteri

Post by darius_maximus »

Ne zna se ko je gori, Senad ili ovi Panteri.
Tačno krpa našla zakrpu.

Što se Pantera tiče, govorio sam na drugoj temi da se čine kao prikriveni sadisti koji su našli moralni okvir koji će koristiti kao zaštitu od kritika.
Svi hitovi su tu, cuke i mace, pedofilija, devijacije, čuvari reda.
Ovo je zajeb u nastajanju, samo je pitanje koliko će se zažmiriti na sve i ko će platiti ceh kada neminovno dođe zajeb na naplatu.
dr_Evil

#50 Re: Organizacija Panteri

Post by dr_Evil »

darius_maximus wrote: 05/11/2024 12:06 Ne zna se ko je gori, Senad ili ovi Panteri.
Tačno krpa našla zakrpu.

Što se Pantera tiče, govorio sam na drugoj temi da se čine kao prikriveni sadisti koji su našli moralni okvir koji će koristiti kao zaštitu od kritika.
Svi hitovi su tu, cuke i mace, pedofilija, devijacije, čuvari reda.
Ovo je zajeb u nastajanju, samo je pitanje koliko će se zažmiriti na sve i ko će platiti ceh kada neminovno dođe zajeb na naplatu.
Mene su podsjetili na onaj red iz Game of Thrones, sta su u sluzbi svecenika.
Post Reply