Organizacija Panteri
- Pandakonda
#1 Organizacija Panteri
Ako ima već tema o njima neka administratori obrisu. Kao i većina saznao sam za ovu grupu tako sto su branili zivotinje i javno blatili te pocinioce sto sam podrzavao. Međutim gledajuci ih na FACE TV vidim da polako postaju neka forma paradrzavne milicije koja najavljuje da ce se u buducnosti jos vise boriti protiv "devijacija" u drustvu i kako je ovo tek pocetak. Naravno da niko ne podrzava pedofiliju ali me cudi otkud toliko pozitivnih komentara da jednoj ovakoj grupi dajemo podrsku da uvodi "red" u drustvu na svoju ruku ? Naplacuju i neku clanarinu od koje sta ? Dobijes samo priliku da nekoga udaras za koga su oni procijenili da je pedofil ili devijantan ?
Spominju neke interne metode, interne provjere, interne edukacije kako maltretirati ljude. Ovo se meni cini kao grupa ekstremista koja samo trazi izgovore kako da rjesavaju "devijacije", sto znamo da na kraju ce iduce mete biti od pripadnika LGBT zajednice, pa sve do "partijanera", cura u minjaku, rejvera i svi oni za koje oni budu smatrali devijantnim.
Spominju neke interne metode, interne provjere, interne edukacije kako maltretirati ljude. Ovo se meni cini kao grupa ekstremista koja samo trazi izgovore kako da rjesavaju "devijacije", sto znamo da na kraju ce iduce mete biti od pripadnika LGBT zajednice, pa sve do "partijanera", cura u minjaku, rejvera i svi oni za koje oni budu smatrali devijantnim.
-
kakavdanakneiskustvu
#2 Re: Organizacija Panteri
čekam da čujem da su pronašli i ko fol priveli pravdi nekog vjerskog službenika za kojeg sumnjaju da je pedofil, do tad su obična banda
-
ReymondReddington
#3 Re: Organizacija Panteri
Ne vidim kako mogu napasti te ostale grupe. Sta neku curu u minjaku sprijecava da prijavi policiji ove. Pogotov jer imaju eto i neko udruzenje pa ih je lakse naci.Pandakonda wrote: ↑04/11/2024 17:18 Ako ima već tema o njima neka administratori obrisu. Kao i većina saznao sam za ovu grupu tako sto su branili zivotinje i javno blatili te pocinioce sto sam podrzavao. Međutim gledajuci ih na FACE TV vidim da polako postaju neka forma paradrzavne milicije koja najavljuje da ce se u buducnosti jos vise boriti protiv "devijacija" u drustvu i kako je ovo tek pocetak. Naravno da niko ne podrzava pedofiliju ali me cudi otkud toliko pozitivnih komentara da jednoj ovakoj grupi dajemo podrsku da uvodi "red" u drustvu na svoju ruku ? Naplacuju i neku clanarinu od koje sta ? Dobijes samo priliku da nekoga udaras za koga su oni procijenili da je pedofil ili devijantan ?
Ako neki pedofil dodje da se nadje sa nekom curicom logicno je da on nece zvati policiju pa ga mozes i prebiti.
Zasto lgbt, ili bilo ko drugi ne bi prijavio policiji da te neka grupa napala.
- dječak sa šibicama
#4 Re: Organizacija Panteri
Neodoljivo me podsjecaju na Levijatan, a za tu grupu ekstremistickih idiota kasnije je postalo jasno da su paravojna formacija, poceli su sa zastitom zivotinja a onda postali Vucicevi batinasi.
Onaj Bihali je optuzen i za izivljavanje na pripadnicima pokreta, nezakonito zatvaranje, zarobljavanje, i slicne stvari. Optuzen od strane ostecenih, ne i pravosudja, naravno.
Onaj Bihali je optuzen i za izivljavanje na pripadnicima pokreta, nezakonito zatvaranje, zarobljavanje, i slicne stvari. Optuzen od strane ostecenih, ne i pravosudja, naravno.
- Haris.ba
#5 Re: Organizacija Panteri
Jos jedna stvar da Katica prespava....
- karanana
#6 Re: Organizacija Panteri
nisam za ovo.
mene malo i na ovo podsjetise
mene malo i na ovo podsjetise
- Pandakonda
#7 Re: Organizacija Panteri
I mene su odma na Levijatan podsjetili. U Rusiji je slicna grupa tako hvatala pedofile da bi na kraju isli po aplikacijama za gey upoznavanje i nakon sto namame momke, pocnu ih tuci iako su u pitanju punoljetne osobe.dječak sa šibicama wrote: ↑04/11/2024 17:33 Neodoljivo me podsjecaju na Levijatan, a za tu grupu ekstremistickih idiota kasnije je postalo jasno da su paravojna formacija, poceli su sa zastitom zivotinja a onda postali Vucicevi batinasi.
Dzabe ti prijavljivanje policiji ako ti je neko vec nanio stetu, kako moralnu tako i fizicku. Sve ove grupe su krenule slicno kao da brane zivotinje i onda prerasta u nesto gore. Dovoljno je da oni recimo neku lgbt osobu javno snime, proglase je devijantnom i onda citava drzava zna za tebe i zivot ti je poprilicno narusen. Na kraju dana drzava je ta koja jedina treba imati moc sile, i ta osoba koja se sumnjici za pedofiliju treba ici na sud i da brani svoj slucaj. Ovako je samo pitanje kada ce neko nevin nastradati ili neko za koga oni smatraju da ga treba disciplinovat. Ne znam niti jedan ovakav slucaj u svijetu a da je dobro prosaoReymondReddington wrote: ↑04/11/2024 17:30Ne vidim kako mogu napasti te ostale grupe. Sta neku curu u minjaku sprijecava da prijavi policiji ove. Pogotov jer imaju eto i neko udruzenje pa ih je lakse naci.Pandakonda wrote: ↑04/11/2024 17:18 Ako ima već tema o njima neka administratori obrisu. Kao i većina saznao sam za ovu grupu tako sto su branili zivotinje i javno blatili te pocinioce sto sam podrzavao. Međutim gledajuci ih na FACE TV vidim da polako postaju neka forma paradrzavne milicije koja najavljuje da ce se u buducnosti jos vise boriti protiv "devijacija" u drustvu i kako je ovo tek pocetak. Naravno da niko ne podrzava pedofiliju ali me cudi otkud toliko pozitivnih komentara da jednoj ovakoj grupi dajemo podrsku da uvodi "red" u drustvu na svoju ruku ? Naplacuju i neku clanarinu od koje sta ? Dobijes samo priliku da nekoga udaras za koga su oni procijenili da je pedofil ili devijantan ?
Ako neki pedofil dodje da se nadje sa nekom curicom logicno je da on nece zvati policiju pa ga mozes i prebiti.
-
kakavdanakneiskustvu
#8 Re: Organizacija Panteri
Pandakonda wrote: ↑04/11/2024 17:49I mene su odma na Levijatan podsjetili. U Rusiji je slicna grupa tako hvatala pedofile da bi na kraju isli po aplikacijama za gey upoznavanje i nakon sto namame momke, pocnu ih tuci iako su u pitanju punoljetne osobe.dječak sa šibicama wrote: ↑04/11/2024 17:33 Neodoljivo me podsjecaju na Levijatan, a za tu grupu ekstremistickih idiota kasnije je postalo jasno da su paravojna formacija, poceli su sa zastitom zivotinja a onda postali Vucicevi batinasi.
Dzabe ti prijavljivanje policiji ako ti je neko vec nanio stetu, kako moralnu tako i fizicku. Sve ove grupe su krenule slicno kao da brane zivotinje i onda prerasta u nesto gore. Dovoljno je da oni recimo neku lgbt osobu javno snime, proglase je devijantnom i onda citava drzava zna za tebe i zivot ti je poprilicno narusen. Na kraju dana drzava je ta koja jedina treba imati moc sile, i ta osoba koja se sumnjici za pedofiliju treba ici na sud i da brani svoj slucaj. Ovako je samo pitanje kada ce neko nevin nastradati ili neko za koga oni smatraju da ga treba disciplinovat. Ne znam niti jedan ovakav slucaj u svijetu a da je dobro prosaoReymondReddington wrote: ↑04/11/2024 17:30Ne vidim kako mogu napasti te ostale grupe. Sta neku curu u minjaku sprijecava da prijavi policiji ove. Pogotov jer imaju eto i neko udruzenje pa ih je lakse naci.Pandakonda wrote: ↑04/11/2024 17:18 Ako ima već tema o njima neka administratori obrisu. Kao i većina saznao sam za ovu grupu tako sto su branili zivotinje i javno blatili te pocinioce sto sam podrzavao. Međutim gledajuci ih na FACE TV vidim da polako postaju neka forma paradrzavne milicije koja najavljuje da ce se u buducnosti jos vise boriti protiv "devijacija" u drustvu i kako je ovo tek pocetak. Naravno da niko ne podrzava pedofiliju ali me cudi otkud toliko pozitivnih komentara da jednoj ovakoj grupi dajemo podrsku da uvodi "red" u drustvu na svoju ruku ? Naplacuju i neku clanarinu od koje sta ? Dobijes samo priliku da nekoga udaras za koga su oni procijenili da je pedofil ili devijantan ?
- vjeshalica
- vjeshalica
- Haris.ba
#11 Re: Organizacija Panteri
Dodju ti likovi na teritoriju kantona u udarnu tv emisiju, objasnjavaju kako rade krivicna djela i govore kako ce raditi krivicna djela, a ti kao ministar presutis....
Ovo je ascare ono sto je svrha ministra. Da narodu pokaze da sistem postoji i da nece dozvoliti sudnice po ulicama.
Ne znam sta su jos trebali? Katicu da izvedu na ulicu i osisaju da se probudi?
- Plavo-bijeli
#12 Re: Organizacija Panteri
Ovi fakat umislili da su oni iznad drzave da su oni neka policija... pogledajte im videoe, šišaju likove, maltretiraju, tjeraju ljude da pjevaju pjesme... šta je ovo
Onom strancu lik trazi da mu pokaze licnu kartu...
Da stvar bude najludja, hladno ih Senad pozva sve u emisiju i kao pravi od njih idole mladim?
Ne moze se i ne smije se ovako postupati.
Ne smije ni policija nikoga maltretirati, a pogotovo jos to postavljati onda na internetu...
Da su pametni ljudi da ih sve full tuže i traze ogromnu ostetu...
Šta god imas, onda prijavis policiji, to ide na sud i eto...mada po zakonima Bosne ove "pedofile" koje su snimali, niti jedan nije prekrsio niti jedan zakon.
Onom strancu lik trazi da mu pokaze licnu kartu...
Da stvar bude najludja, hladno ih Senad pozva sve u emisiju i kao pravi od njih idole mladim?
Ne smije ni policija nikoga maltretirati, a pogotovo jos to postavljati onda na internetu...
Šta god imas, onda prijavis policiji, to ide na sud i eto...mada po zakonima Bosne ove "pedofile" koje su snimali, niti jedan nije prekrsio niti jedan zakon.
- muha_sa
#13 Re: Organizacija Panteri
Šerijatska policija
krenut ce maltretirat žene koje cekajuci bus, trolu jal tramvaj na stanici cigaru zapale 
-
Naslovnica
#14 Re: Organizacija Panteri
Ovi su ispravni i po zakonu taman koliko su i braća Ćulum ugledni biznismeni.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#15 Re: Organizacija Panteri
Pitanje je vremena kad ce naletit na nekog ...
.
- banjaluka078
#16 Re: Organizacija Panteri
Htjedoh reći. I oni preko drine vole cuke, na tu foru su uhvatili simpatije, a terorišu gdje stignu.dječak sa šibicama wrote: ↑04/11/2024 17:33 Neodoljivo me podsjecaju na Levijatan, a za tu grupu ekstremistickih idiota kasnije je postalo jasno da su paravojna formacija, poceli su sa zastitom zivotinja a onda postali Vucicevi batinasi.
- vjeshalica
#17 Re: Organizacija Panteri
Zar su dosli ovdje? Fkt...Haris.ba wrote: ↑04/11/2024 21:34Dodju ti likovi na teritoriju kantona u udarnu tv emisiju, objasnjavaju kako rade krivicna djela i govore kako ce raditi krivicna djela, a ti kao ministar presutis....
Ovo je ascare ono sto je svrha ministra. Da narodu pokaze da sistem postoji i da nece dozvoliti sudnice po ulicama.
- vjeshalica
#18 Re: Organizacija Panteri
Paradrzava,parapolicija,parasudstvo itd....cisti kriminalPlavo-bijeli wrote: ↑04/11/2024 21:39 Ovi fakat umislili da su oni iznad drzave da su oni neka policija... pogledajte im videoe, šišaju likove, maltretiraju, tjeraju ljude da pjevaju pjesme... šta je ovo![]()
Onom strancu lik trazi da mu pokaze licnu kartu...![]()
![]()
- jasko_ba
#19 Re: Organizacija Panteri
Levijatan i ova govna sve je to isto.
- tramvajtrojka
#20 Re: Organizacija Panteri
kad mu neki lik sastavi zube il ih posalje na ortopediju nece se okaniti jer protiv njih zderaci bureka nece iciPlavo-bijeli wrote: ↑04/11/2024 21:39 Ovi fakat umislili da su oni iznad drzave da su oni neka policija... pogledajte im videoe, šišaju likove, maltretiraju, tjeraju ljude da pjevaju pjesme... šta je ovo![]()
Onom strancu lik trazi da mu pokaze licnu kartu...![]()
![]()
- Pandakonda
#21 Re: Organizacija Panteri
Mislim da su dvojica sa ovog snimka sa ilidze i starog grada ako sam dobro cuo ? Ali su otvorili "clanstvo" da se plati i da otvoris u svom gradu.vjeshalica wrote: ↑05/11/2024 07:08Zar su dosli ovdje? Fkt...Haris.ba wrote: ↑04/11/2024 21:34Dodju ti likovi na teritoriju kantona u udarnu tv emisiju, objasnjavaju kako rade krivicna djela i govore kako ce raditi krivicna djela, a ti kao ministar presutis....
- madesa
-
Karikaturist
#23 Re: Organizacija Panteri
Pogledaj ti komentara ispod ovog klipa na yt.
Bolestina teska. Nepovratno smo propali kao drustvo.
Bolestina teska. Nepovratno smo propali kao drustvo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#24 Re: Organizacija Panteri
Kad policija ne radi svoj posao kao treba po pravilu pocnu se pojavljivate ovakve grupe. E sad da li oni po zakonu to je vise nego upitno ali mi je uzasno drago kada ufate nekog siledziju koji maltretira zivotinje i najebu mu se mame. Nije mi zao i kad pedofila izmarisu jer je zasluzo svaki samar koji dobije, nije mi zao ni siledzija koji tuku zene jer to su ljudske picke koje treba nauciti pameti da ne tuku slabije od sebe a sve drugo je vec suvisno.
Naravno da policija odradjuje ovaj posao ne bi se ovi organizovali.
- jasko_ba
#25 Re: Organizacija Panteri
hrasno38 wrote: ↑05/11/2024 08:56 Kad policija ne radi svoj posao kao treba po pravilu pocnu se pojavljivate ovakve grupe. E sad da li oni po zakonu to je vise nego upitno ali mi je uzasno drago kada ufate nekog siledziju koji maltretira zivotinje i najebu mu se mame. Nije mi zao i kad pedofila izmarisu jer je zasluzo svaki samar koji dobije, nije mi zao ni siledzija koji tuku zene jer to su ljudske picke koje treba nauciti pameti da ne tuku slabije od sebe a sve drugo je vec suvisno.