Jednostavno
Kamala dobija Trump na aparatima
Kladionice u rusevini
Ostaje trijumf demokrata
Za sada postoji veliki jaz između spolova od 10 postotnih bodova u ranijem glasanju u Michiganu, Pennsylvaniji, Sjevernoj Karolini i Georgiji. I to vrijedi za cijeli politički spektar. Republikanke također prijevremeno glasaju. Ovo je ključ pobjede Kamalle Harris na izborima.
Mislim da je jezu spominjao prije par sedmica da ce na kraju otici jako na jednu ili drugu stranu.GandalfSivi wrote: ↑03/11/2024 14:15Negdje u ova doba se oni neodlucni pocnu odlucivati, i obicno to ide u jednom pravcu (zato i postoji kompletna kampanja). Izgleda da je ovaj put prema Kamali…
To ti je ta prica, meni licno cudno i neobjasnjivo, ali veliki swing se desi u jednom pravcu…melac wrote: ↑03/11/2024 15:45Mislim da je jezu spominjao prije par sedmica da ce na kraju otici jako na jednu ili drugu stranu.GandalfSivi wrote: ↑03/11/2024 14:15Negdje u ova doba se oni neodlucni pocnu odlucivati, i obicno to ide u jednom pravcu (zato i postoji kompletna kampanja). Izgleda da je ovaj put prema Kamali…
Pa on će proglasiti pobjedu pa taman izgubio i Floridu i Texas. To je apsolutno sigurno bez obzira na rezultat.

da li je nužno riječ od glasovima za kamalu?
Jos uvijek Kamala vodi medju omladinom ogromnom vecinom (20 poena), samo ne koliko obicno demokrate uzimaju. U ovakvoj situaciji tih 20 poena je ogromno!!!
Sve su ankete within the margin of error. Ovo ovdje je moje navijanje...
Ja veze nemam sta ovi brojevi trebaju predstavljati? Kakvi benchmarks? Ne kontam.