Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
umojvakat wrote: ↑29/10/2024 11:07
@Telemach zadnja poruka koju sam vam poslao mi stoji u Outbox pa nisam siguran da je otisla. Samo da potvrdim i ovdje da mozetet obrisati postojecu registraciju.
Zdravo @umojvakat,
Obavještavamo vas da smo zaprimili pp te smo vam pružili odgovor na istu. Stojimo vam na raspolaganju.
@Telemach zadnja poruka koju sam vam poslao mi stoji u Outbox pa nisam siguran da je otisla. Samo da potvrdim i ovdje da mozetet obrisati postojecu registraciju.
Zdravo @umojvakat,
Obavještavamo vas da smo zaprimili pp te smo vam pružili odgovor na istu. Stojimo vam na raspolaganju.
zanimljivo,poslala sam vama dvije poruke i nisam dobila odgovor. zvala na vas telefon 1360,obecali su da ce me nazvati i poslati ponudu ali nista od toga. zalosno da ste toliko nezainteresovani za novog pretplatnika. ako se vezem ugovorom kakvu bi mi tek onda dali podrsku?
Zdravo @umojvakat,
zanimljivo,poslala sam vama dvije poruke i nisam dobila odgovor. zvala na vas telefon 1360,obecali su da ce me nazvati i poslati ponudu ali nista od toga. zalosno da ste toliko nezainteresovani za novog pretplatnika. ako se vezem ugovorom kakvu bi mi tek onda dali podrsku?
Mene su zvali nakon 5-6 dana za produženje ugovora.
Oni to proslijede službi koja se bavi sa tim, tako da pricekaj, zvati će te.
Zdravo @umojvakat,
Zdravo @okanomalo,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Obavještavamo Vas da smo izvršili detaljnu provjeru zaprimljenih poruka te ne pronalazimo Vaše obraćanje. Ljubazno Vas molimo da nam dostavite korisničke podatke Vašeg ugovora ili broj ugovora, kako bismo promptno pristupili detaljnim provjerama te Vam pružili sve potrebne informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
Telemach wrote: ↑29/10/2024 11:18
Zdravo @umojvakat,
Zdravo @okanomalo,
Hvala što ste nam se obratili na ovaj način. Obavještavamo Vas da smo izvršili detaljnu provjeru zaprimljenih poruka te ne pronalazimo Vaše obraćanje. Ljubazno Vas molimo da nam dostavite korisničke podatke Vašeg ugovora ili broj ugovora, kako bismo promptno pristupili detaljnim provjerama te Vam pružili sve potrebne informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
kakvog ugovora? nisam bila vas korisnik, trazila sam vasu ponudu za ugovor koji bi krenuo od 01. 11. razgovarala sam vasim osobljem 19.10.2024g u 10,19h. razgovor trajao 4min 45 sekundi. provjerite lako je naci. zapisali ste moj broj telefona sa obecanjem da cete me zvati iza 27.11. radi dogovora.
okanomalo wrote: ↑30/10/2024 23:05
kakvog ugovora? nisam bila vas korisnik, trazila sam vasu ponudu za ugovor koji bi krenuo od 01. 11. razgovarala sam vasim osobljem 19.10.2024g u 10,19h. razgovor trajao 4min 45 sekundi. provjerite lako je naci. zapisali ste moj broj telefona sa obecanjem da cete me zvati iza 27.11. radi dogovora.
Zdravo @okanomalo,
Hvala na ponovnom obraćanju. Kako bismo izvršili sve neophodne provjere i pružili vam više informacija zamolit ćemo vas da nam svoje korisničke podatke dostavite putem inboxa stranice. Stojimo vam na raspolaganju.
MTV wrote: ↑31/10/2024 10:37
@okanomalo obrati se ti na chatu preko telemach.ba stranice.
Ovi ovdje ocito ne znaju da citaju
normalno. sve zavrsila.
@okanomalo,
Drago nam je da ste uspješno došli do rješenja vašeg upita/zahtjeva. Vaše poruke ne pronalazimo u inboxu ove stranice. Svakako, na raspolaganju vam stojimo putem svih drugih kanala komunikacije kako bismo što brže i jednostavnije odgovorili na vaša pitanja i nedoumice koje, možda, imate. Tu smo za vas.
MTV wrote: ↑31/10/2024 10:37
@okanomalo obrati se ti na chatu preko telemach.ba stranice.
Ovi ovdje ocito ne znaju da citaju
normalno. sve zavrsila.
@okanomalo,
Drago nam je da ste uspješno došli do rješenja vašeg upita/zahtjeva. Vaše poruke ne pronalazimo u inboxu ove stranice. Svakako, na raspolaganju vam stojimo putem svih drugih kanala komunikacije kako bismo što brže i jednostavnije odgovorili na vaša pitanja i nedoumice koje, možda, imate. Tu smo za vas.
decki bili i sve zavrsili na obostrano zadovoljstvo-
MTV wrote: ↑31/10/2024 17:08
Eto i tebe smo prebacili jos se samo @semirsar ne da
Ma polako, ja sam ti rijetka ptica, ne idem ja iz jata za lijepe oke, valja imat' dobru ponudu za mene
A fakat ne trazim puno minimum minimuma upload 10% downloada
Zdravo @semirsar,
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite Vaš kontakt broj. Želimo da Vas kontaktiramo te da Vam prezentiramo specijalno kreiranu ponudu za unapređenje paketa. Stojimo Vam na raspolaganju.
MTV wrote: ↑31/10/2024 17:08
Eto i tebe smo prebacili jos se samo @semirsar ne da
Ma polako, ja sam ti rijetka ptica, ne idem ja iz jata za lijepe oke, valja imat' dobru ponudu za mene
A fakat ne trazim puno minimum minimuma upload 10% downloada
Zdravo @semirsar,
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite Vaš kontakt broj. Želimo da Vas kontaktiramo te da Vam prezentiramo specijalno kreiranu ponudu za unapređenje paketa. Stojimo Vam na raspolaganju.
Zahvaljujem na ponudi, ali k'o sto rekoh, rijetka ptica, malo trazi a mnogo daje
P.S. Ionako sam pod ugovorom jos 14mj.
bratomo_96 wrote: ↑02/11/2024 10:00
Znaci ljudi ovo mi se desava stalno prekidi interneta odem do modema i vidim stalno ovako stoji...
Zdravo @bratomo_96,
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke nosioca ugovora ili broj ugovora te kontakt broj na koji ste dostupni. Naše kolege iz Tima tehničke podrške će Vas odmah kontaktirtati za detaljne provjere internet usluga. Stojimo Vam na raspolaganju.
Isplati li se vise moliti da se na EON mobilnim i desktop aplikacijama da opcija da mjenjamo komentatore na SK ? Ljudi u svemir odose a ja jos uvijek mogu komentatore samo na eon boxu mjenjati
Pandakonda wrote: ↑03/11/2024 17:53
Isplati li se vise moliti da se na EON mobilnim i desktop aplikacijama da opcija da mjenjamo komentatore na SK ? Ljudi u svemir odose a ja jos uvijek mogu komentatore samo na eon boxu mjenjati
Bit će valjda nekad, jer moraju čitav app i načine rada mijenjati radi BiH.
U ostalim zemljama savršeno radi, jer svi imaju samo jedan glavni službeni jezik.
U ostalim zemljama savršeno radi, jer svi imaju samo jedan glavni službeni jezik.
Kako onda bez problema radi mijenjanje na EON boxu kada gledam na TV ? Tu za sekundu promijenim. Ljudi se godinama zale na to, ne moze me niko ovdje ubijediti da tebi treba veci broj godina da uvedes prostu opciju da ti se drugi audio pojavi na isti video.
I zasto je hrvatski po defaultu na aplikaciji ako vecina ljudi hoce komentatore iz srbije ? Sto njega ne stave kao startni pa neka onda hrvatski bude za box
Kako onda bez problema radi mijenjanje na EON boxu kada gledam na TV ? Tu za sekundu promijenim. Ljudi se godinama zale na to, ne moze me niko ovdje ubijediti da tebi treba veci broj godina da uvedes prostu opciju da ti se drugi audio pojavi na isti video.
I zasto je hrvatski po defaultu na aplikaciji ako vecina ljudi hoce komentatore iz srbije ? Sto njega ne stave kao startni pa neka onda hrvatski bude za box
Pa radi mijenjanje na boxu samo kad gledaš sadržaj uživo jer vuče sa kablovskog sistema, čim vratiš unazad ne možeš vise mijenjati jezik jer vuče sa interneta.
Ne vjerujem da im je to priroritet jer samo nekolicina korisnika u BiH to traži, ali da, kod nas je specifična situacija. Čisto sumnjam da će zbog nas nešto mijenjati.
dzenanalic22 wrote: ↑03/11/2024 18:11
@Telemach imate li u planu aplikaciju za Apple TV uređaje?
Zdravo @dzenanalic22,
Listu podržanih uređaja možete pratiti putem linka: https://telemach.ba/podrzani-smart-tv-uredaji/, ukoliko dođe do određenih izmjena rado ćemo obavijestiti naše korisnike. Uvijek smo vam na raspolaganju.