al oni kazu da su carsijaneri a ulice im kao favele u riju
gledaj ti ovo jbt al ono se busa u prsa da su autohtone sarajlijice
al oni kazu da su carsijaneri a ulice im kao favele u riju
Rodjen i odrastao na Vratniku, ne bih gore zivio nema tih para, a kamoli da dajem svoje i nesto kupim gore ili pravim. Radije 3soban stan na Dobrinji, nego gore kuca na 3 sprata. O Tokama, Dzekama, Mahmutovcu, Jarcedolima, Ablakovini i sl je suvišno i govoriti. Gore mozda i ima zuba, ali su svi za vaditi.laik1981 wrote: ↑02/11/2024 08:24Sve to pobrojano je beverli hils za Jarcedole, Mahmutovac, Dzeku, Vranjace i slicne naseodbe.Cherry-Cherry wrote: ↑01/11/2024 21:56 Nema većih favela od Buča Potoka, Boljakovog potoka, Briješća, Ahatovića, Dobroševića, Sokolja, Rajlovca, Reljeva... To je kuća na kući, skalamerija, ciganluk, jebo buvljak u Indiji. Ali to su Efendićevi zemljaci jbg. Tamo on izbore dobiva. Bolje je u Africi. Uglavnom nepismeni i poglupi sa rvi iskaznicama i karticama kojekakvih boračkih udruženja. Cijelo Briješće ima dva zuba i dva razreda osnovne škole.
Ahhha, genijalno, al najjače Dino na kraju.. Sam i on je na Alifakovcu u onoj strava ulici, jednom sam se spustio, prestaje zakon fizike kad naiđeš na onu skakonu, pa prema Avdage Šahinovića dolje. Strava, fakat kako ono ljudi asfaltiraju gdje ne znaš gdje je granica između avlije nekih izbočina i lezećih za garazu, da Sarajlije mogu fino ući u garazu direkt sa glavne ulice, a odmah do su izlivene šine, ćutci, kante i šta već. Nije na to imun i centar po Sarač Smailovoj i gore uz Bjelave iznad Gašija.tramvajtrojka wrote: ↑02/11/2024 09:13al oni kazu da su carsijaneri a ulice im kao favele u riju![]()
![]()
gledaj ti ovo jbt al ono se busa u prsa da su autohtone sarajlijice![]()
![]()
i da su svi ostali doslje i papci
![]()
Ih
i ja mu htio napisat isto hahah jedno 70% ulica je pjesackamuha_sa wrote: ↑02/11/2024 16:46
Ihti si na pocetku Trcivoda bio
nema na Trcivodama auta--samo kozja staza kojom uzbrdo izlaziš na Jercedole
kad sam bio momcic pa kad me pošalju da tetki nešto odnesem dodje mi da sa Jekovca na glavu skocim
![]()
Kad kupe neki veci komad namještaja kamion izbaci na Jercedolima pa civare il par njih na ledja pa nose do kuce--vazda bila kozja staza--nisam gore bio 40 godina--moguce da su proširili stazu pa se komotno 2 pješaka mogu mimoic bez da se dotaknu![]()
Jel pod gore misliš na Vratnik ili na ove memli zabiti po obroncima Trebevićasime_cipol wrote: ↑02/11/2024 12:04Rodjen i odrastao na Vratniku, ne bih gore zivio nema tih para, a kamoli da dajem svoje i nesto kupim gore ili pravim. Radije 3soban stan na Dobrinji, nego gore kuca na 3 sprata. O Tokama, Dzekama, Mahmutovcu, Jarcedolima, Ablakovini i sl je suvišno i govoriti. Gore mozda i ima zuba, ali su svi za vaditi.laik1981 wrote: ↑02/11/2024 08:24Sve to pobrojano je beverli hils za Jarcedole, Mahmutovac, Dzeku, Vranjace i slicne naseodbe.Cherry-Cherry wrote: ↑01/11/2024 21:56 Nema većih favela od Buča Potoka, Boljakovog potoka, Briješća, Ahatovića, Dobroševića, Sokolja, Rajlovca, Reljeva... To je kuća na kući, skalamerija, ciganluk, jebo buvljak u Indiji. Ali to su Efendićevi zemljaci jbg. Tamo on izbore dobiva. Bolje je u Africi. Uglavnom nepismeni i poglupi sa rvi iskaznicama i karticama kojekakvih boračkih udruženja. Cijelo Briješće ima dva zuba i dva razreda osnovne škole.
Na sve mislim. Dodao bih tu Sedrenik, Panjinu Kulu, Grdonj i sl. Ima toga i po Novom Gradu. Buca Potok, Aneks, Hrasno, Buca i Buljakov potok, Sokolje, Brijesce... Isto sranje.BadBoy wrote: ↑02/11/2024 19:01Jel pod gore misliš na Vratnik ili na ove memli zabiti po obroncima Trebevićasime_cipol wrote: ↑02/11/2024 12:04Rodjen i odrastao na Vratniku, ne bih gore zivio nema tih para, a kamoli da dajem svoje i nesto kupim gore ili pravim. Radije 3soban stan na Dobrinji, nego gore kuca na 3 sprata. O Tokama, Dzekama, Mahmutovcu, Jarcedolima, Ablakovini i sl je suvišno i govoriti. Gore mozda i ima zuba, ali su svi za vaditi.
Ovako sa strane meni se cini da si se ti dobro uvalio za stan pa sad sebe ubjedjujes da ti je bolje nego na Vratnikusime_cipol wrote: ↑02/11/2024 19:20Na sve mislim. Dodao bih tu Sedrenik, Panjinu Kulu, Grdonj i sl. Ima toga i po Novom Gradu. Buca Potok, Aneks, Hrasno, Buca i Buljakov potok, Sokolje, Brijesce... Isto sranje.BadBoy wrote: ↑02/11/2024 19:01Jel pod gore misliš na Vratnik ili na ove memli zabiti po obroncima Trebevićasime_cipol wrote: ↑02/11/2024 12:04
Rodjen i odrastao na Vratniku, ne bih gore zivio nema tih para, a kamoli da dajem svoje i nesto kupim gore ili pravim. Radije 3soban stan na Dobrinji, nego gore kuca na 3 sprata. O Tokama, Dzekama, Mahmutovcu, Jarcedolima, Ablakovini i sl je suvišno i govoriti. Gore mozda i ima zuba, ali su svi za vaditi.
Šta fali Hrasnom?sime_cipol wrote: ↑02/11/2024 19:20Na sve mislim. Dodao bih tu Sedrenik, Panjinu Kulu, Grdonj i sl. Ima toga i po Novom Gradu. Buca Potok, Aneks, Hrasno, Buca i Buljakov potok, Sokolje, Brijesce... Isto sranje.BadBoy wrote: ↑02/11/2024 19:01Jel pod gore misliš na Vratnik ili na ove memli zabiti po obroncima Trebevićasime_cipol wrote: ↑02/11/2024 12:04
Rodjen i odrastao na Vratniku, ne bih gore zivio nema tih para, a kamoli da dajem svoje i nesto kupim gore ili pravim. Radije 3soban stan na Dobrinji, nego gore kuca na 3 sprata. O Tokama, Dzekama, Mahmutovcu, Jarcedolima, Ablakovini i sl je suvišno i govoriti. Gore mozda i ima zuba, ali su svi za vaditi.
Ja u stanu zivim od '88. Prvo Vojničko, danas Dobrinja 5. Ove sirine i parkinga ne bih dao za kucu na 3 sprata na BostarićimaKripid wrote: ↑02/11/2024 19:23Ovako sa strane meni se cini da si se ti dobro uvalio za stan pa sad sebe ubjedjujes da ti je bolje nego na Vratnikusime_cipol wrote: ↑02/11/2024 19:20Na sve mislim. Dodao bih tu Sedrenik, Panjinu Kulu, Grdonj i sl. Ima toga i po Novom Gradu. Buca Potok, Aneks, Hrasno, Buca i Buljakov potok, Sokolje, Brijesce... Isto sranje.![]()
Ima dijelova Hrasnog koji su dobri, ali one kuce, ulicice npr oko i iznad pekare AS, neka hvala. Malo bolje od Sedrenika nprPM72 wrote: ↑02/11/2024 19:27
Šta fali Hrasnom?sime_cipol wrote: ↑02/11/2024 19:20Na sve mislim. Dodao bih tu Sedrenik, Panjinu Kulu, Grdonj i sl. Ima toga i po Novom Gradu. Buca Potok, Aneks, Hrasno, Buca i Buljakov potok, Sokolje, Brijesce... Isto sranje.