Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Srpska napredna stranka danas obeležava svoj 16. rođendan, a proslava se ovog puta održava u “Milenijum centru” u Vršcu. Grad je u opsadnom stanju, saobraćaj u nekim ulicama će biti zaustavljen, deci su otkazani časovi u muzičkoj školi, a prisustvo je obavezno za sve zaposlene u javnim preduzećima i ustanovama. Ostalim građanima se nudi isto što i uvek 2.000 dinara, sendvič i flašica vode. Nekima je “zapala” i besplatna frizura…
escobar__ wrote: ↑01/11/2024 15:39
Ekonomski tigar.
Realno koliko god nam bili mrski i dusmani ne treba od ove tragedije praviti sprdnju, neki dan je eno u Oslu tramvaj izletio iz sina opalio u zgradu i pukom srecom niko nije stradao. Nesrece se svugdje desavaju pa zasto ne bi i u srbiji tj ekonomskom tigru.
Zalosno je od svega sto vjwrovatmo niko odgovarati nece jer sve je ovo naprednjacko maslo kao sto niko nece odgovarati za jablanicu i tako dalje...
Da je bio snijeg ili jak vjetar bilo bi još razumljivo, ali iz čista mira ovako odjednom sve da padne znači da je neko dobro napunio džepove pri konstrukciji.
zilog wrote: ↑01/11/2024 16:57
Cini mi se da nisu ni lavovi ni tigrovi, nego papagaji.
Koliko samo ponavljaju, da nadstresnica nije bila predmet rekonstrukcije...
Zavisi koje medije i komentare čitaš.
Većina ljudi u komentarima su kivni na SNS i sve oko toga.
E sada, ako odeš na Kurir priča je sasvim drugačija.
Mi smo zadnji koji se nekome trebamo smijati.
Uopste se ne smijem. Ovo je tragedija.
Pricam o Vucicevim medijima, onim istim, koji se loze na tu njegovu retoriku o orlovima, tigrovima i lavovima...
Nisu ni zrtve prebrojali, vec su poceli pripremati izgovore...
nemam pojma sto je bitno jel nadstresnica bila ili nije bila dio rekonstrukcije. moguce je da je bila kompromitovana sa rekonstrukcijom drugih dijelova zgrade, tako da ne znam zasto na primjer vesicu "odgovara" to da nije bila rekonstruisana. mada, lako je sve pametovat i krivit kad se tragedija desi. uvijek i svugdje je to tako. nije samo srbija ni ovi nasi prostori nego bas svugdje.
ima jos zatrpanih, moze ovo izaci i na vise mrtvih.
Uopste se ne smijem. Ovo je tragedija.
Pricam o Vucicevim medijima, onim istim, koji se loze na tu njegovu retoriku o orlovima, tigrovima i lavovima...
Nisu ni zrtve prebrojali, vec su poceli pripremati izgovore...
Ma znam da se nisi ti smijao nego forumaš iznad.
Od Vučićevih medija ništa iznenađujuće, ko bi mogao nešto drugo očekivati?