Kimtekova je to online trgovonaNaslovnica wrote: ↑25/10/2024 12:58Nije to samo platforma za oglašavanje drugih.kokuz_sa wrote: ↑25/10/2024 12:50Jeftinije je ponekad kupiti u eKupi nego u Kimteku na veleprodaji.Naslovnica wrote: ↑25/10/2024 12:37
Nije tačno da je e-kupi (Kimtech) jedna od najskupljih trgovina, dapače.
Jedini kod kojih kada bude popust baš se osjeti.
Da, lažem se, imaju i oni svojih bisera sa cijenama i lažnim sniženjima ali sve što sam do sada kupio kod njih bilo je realno sniženo.
A kada idu popusti 15-20% za određene kartice, e tu se tek može ubosti deal-ova.
![]()
I te rabate i sve uzimaju KO od dobavljaca. EKupi je samo platforma za oglasavanje koja uzima jako velike naknade od radnji tj veleprodaja.
Al da su uradjeni profesionalno i da npr tu mozes uzeti stvari sa 2g garancije koje ne mozes nigdje drugo(Iphone telefoni) za to im treba skibut kapu.
Koliko sam ja shvatio, Ekupi je internet trgovina Kimech-a koji je zastupnik i uvoznik za bruku stvari.
BTW, nedavno kupljen iPhone13, gratis sluše, na 12 mjeseci...izašlo jeftinije nego bilo gdje u Sarajevo, za cash, bez sluša.Uredno garancija 2 godine, nema brige što se tiče autentičnosti i ostalog.
Kimtek radi uvoz i Prodaju na veleprodaju
Al nema on toliko proizvoda.
Ima na eKupi nekih 2% njihovih proizvoda
Ostalo je od drugih vepleprodaja, ili radnji.
Usko sam povezan sa svim tim firmama vec godinam pa znam stani kako ide.