Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije mi jasno zasto su ove sudije ovoliko tolerantne prema Vinicijusu? Lik s leđa namjerno gazi Pedrija i nakon toga protestuje i prigovara sudiji, ne prestaje sa tim. Lik je hladno mogao fasovat crveni nakon tog prigovaranja a i za onaj start nad Inigom.
Sinoc je sudija šiljio za domacine, kriterij je bio neujednacen.
Distortion wrote: ↑27/10/2024 15:00
Nije mi jasno zasto su ove sudije ovoliko tolerantne prema Vinicijusu? Lik s leđa namjerno gazi Pedrija i nakon toga protestuje i prigovara sudiji, ne prestaje sa tim. Lik je hladno mogao fasovat crveni nakon tog prigovaranja a i za onaj start nad Inigom.
Sinoc je sudija šiljio za domacine, kriterij je bio neujednacen.
zasto ga ruse i obaraju non stop. ako ih predribla i prodje.. .. ..??!?
Last edited by B6Redhell on 27/10/2024 16:22, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑27/10/2024 21:56
Molimo kasatiljcica Korya da se konacno javi i iznese svoje uvazeno misljenje o Clasicu, da se udostoji cestitati...necemo mu nista
kakotakonikako wrote: ↑27/10/2024 22:09
Bogami je ono bilo toralno razvaljivanje, jos imali pomoc sudca.
Otresli ih ko slinu.
Internetom je kružila slika Barcine odbrane kako visoko stoji.
Ismijavali ih, kao eto oni invalidi iz Madrida će to iskoristiti.
A ovi nisu mogli meda, kampovali u ofsajdu čitavu utakmicu.
Citajuci ovaj podforum i pisanje zadnjih 24h skontas koliko su simpatizeri katalonaca propatili zadnjih godina. I koliko im znaci par pobjeda u oktobru.. ko zna. Mozda nesto i osvoje… ako uspiju odrzati ovaj tempo. Mladi igraci. Trebali bi.
svabe vole da forsiraju strogocu. Nisam pratio ovog flika i njegov rad a cini mi se gdje god bio na pocetku je bio ho-ruk.
Mada ne mora znaciti da ce biti tako..
B6Redhell wrote: ↑28/10/2024 02:44
Citajuci ovaj podforum i pisanje zadnjih 24h skontas koliko su simpatizeri katalonaca propatili zadnjih godina. I koliko im znaci par pobjeda u oktobru.. ko zna. Mozda nesto i osvoje… ako uspiju odrzati ovaj tempo. Mladi igraci. Trebali bi.
svabe vole da forsiraju strogocu. Nisam pratio ovog flika i njegov rad a cini mi se gdje god bio na pocetku je bio ho-ruk.
Ne slavi se pobjeda. Slavi se dužina intimnog odnosa i potencija. 4x bez vađenja za 35 minuta.
plain vanilla wrote: ↑28/10/2024 10:10
Samo navijaci Barse kmece vise od Vinija jbt umjesto da slave pobjedu, oni nalaze razloge za kmecanje
Vini vam se smije
Zar niste vi krenuli sa kmečanjem od prošlog vikenda i najavljivali kako će ih Bayern potopiti i izmoriti.
B6Redhell wrote: ↑28/10/2024 02:44
Ne slavi se pobjeda. Slavi se dužina intimnog odnosa i potencija. 4x bez vađenja za 35 minuta.
Logika ti nevalja. Po istoj stavljas barcu u kontest najvece prostitutke. Sramotno razmisljanje za jedan takav klub..
LSD wrote: ↑28/10/2024 13:31
I tako, prosla vec dva dana a niko od dezurnih kastiljcica da se sjeti cestitati na trpanju piihh kakav cirkus od navijaca
Jel iko od kataloncica cestitao prosle sezone Ligu i Ligu Prvaka? Znam da ti i onaj velezovac niste sigurno…
LSD wrote: ↑28/10/2024 13:31
I tako, prosla vec dva dana a niko od dezurnih kastiljcica da se sjeti cestitati na trpanju piihh kakav cirkus od navijaca