kakve li vi leseve vozite
hyundai makar ovaj je izmislio pogon za I tiguan, a i mnoge druge stvari, 2.0crdi 135kw neunistiv
Moderators: _BataZiv_0809, anex
kakve li vi leseve vozite
Hm, moje iskustvo je da obicno u ovom prvom bude problem. Auta nam od 50.000, sa svim pogonima, turbima, reduktorima, ali kada nam je dio 230 KM+, problem mentalni.drug_profi wrote: ↑27/10/2024 15:451800 eura ili maraka. Ceka ga od marta i na kraju mu rekli da ne znaju kad ce i da li ce doci jer hyundai prioritizira samo eu trziste. Non-eu ne jebu...drndalo wrote: ↑27/10/2024 14:36Nisam pratio, taj dio nije mogao biti nabavljen u Hyundai mrezi???drug_profi wrote: ↑27/10/2024 13:34 Ma ni u ludilu.
Ruzno govno bilo i kad je nov bio.
Jel treba da se jebem sa nabavom dijlelova ko forumas ovdje sto trazi dio za awd pogon.
A moraju svi biti ko tvoj ?drndalo wrote: ↑27/10/2024 16:26 Jebem li ga, sad me zadevera.... Je li moguce da nakon 120.000+ predjenih km od kupovine novog, nismo potrosili AdBlue? Pa da nije javio da ga treba dosuti...
Ili je bilo modela bez istog? Odavno to ne pratim u detalje, ali kad novog kupismo 2016, niko ne spomenu isto. Ni na servisima, sve u ovlastenom, nikad napomena za dosipanje....
![]()
Mozda Hyundai ne pravi taj dio, vec neko drugi. Mozda ae ne isplati podesavat masine za par djelova.drndalo wrote: ↑27/10/2024 16:34Hm, moje iskustvo je da obicno u ovom prvom bude problem. Auta nam od 50.000, sa svim pogonima, turbima, reduktorima, ali kada nam je dio 230 KM+, problem mentalni.drug_profi wrote: ↑27/10/2024 15:451800 eura ili maraka. Ceka ga od marta i na kraju mu rekli da ne znaju kad ce i da li ce doci jer hyundai prioritizira samo eu trziste. Non-eu ne jebu...
Nemam nikakvih dokaza da je ovo drugo navedeno netacno, ali .sumnjam u to. To je dio, takvih npr. prave 1000 mjesecno. Ne treba u svakom momentu 13000 takvih u EU, pa da skrecu taj njegov 1 kom. od nas za Francusku.
Cak i da jeste tako, da mi treba, narucio bih taj dio iz SLO/HR npr. i dobio ga.
Meni tu fali podataka za cijelu sliku.
Nije leš, već je automobil low cost koncepcije. I Mazda CX5 je Maybach za Tucsona TL... Tiguan i CX5 su vrlo slični ako gledamo kvalitet automobila u cjelini.Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 16:27kakve li vi leseve vozite![]()
![]()
hyundai makar ovaj je izmislio pogon za I tiguan, a i mnoge druge stvari, 2.0crdi 135kw neunistiv
Šta fali ružnim autima? Naprotiv, najbolje je imati ružan auto. Male su šanse da ga neko ukrade. Ako ništa, lopova bi bilo sramota da ga neko vidi u tome.drug_profi wrote: ↑27/10/2024 13:34 Ma ni u ludilu.
Ruzno govno bilo i kad je nov bio.
Jel treba da se jebem sa nabavom dijlelova ko forumas ovdje sto trazi dio za awd pogon.
Ako otkazuje nakon nekoliko mjeseci u garanciji, šta misliš da će biti kasnije (bice ugašen skroz).
Nije. Covjek dao kaparu i ceka. I ne doceka, vratili mu kaparu.drndalo wrote: ↑27/10/2024 16:34Hm, moje iskustvo je da obicno u ovom prvom bude problem. Auta nam od 50.000, sa svim pogonima, turbima, reduktorima, ali kada nam je dio 230 KM+, problem mentalni.drug_profi wrote: ↑27/10/2024 15:451800 eura ili maraka. Ceka ga od marta i na kraju mu rekli da ne znaju kad ce i da li ce doci jer hyundai prioritizira samo eu trziste. Non-eu ne jebu...
Nemam nikakvih dokaza da je ovo drugo navedeno netacno, ali .sumnjam u to. To je dio, takvih npr. prave 1000 mjesecno. Ne treba u svakom momentu 13000 takvih u EU, pa da skrecu taj njegov 1 kom. od nas za Francusku.
Cak i da jeste tako, da mi treba, narucio bih taj dio iz SLO/HR npr. i dobio ga.
Još je Audiju smetao pas i opet bolje prošao na testu.ElRe wrote: ↑27/10/2024 17:00Nije leš, već je automobil low cost koncepcije. I Mazda CX5 je Maybach za Tucsona TL... Tiguan i CX5 su vrlo slični ako gledamo kvalitet automobila u cjelini.Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 16:27kakve li vi leseve vozite![]()
![]()
AWD pogon Tucsona TL, Sportage 3 i 4...nije za pohvaliti. Malo zahtjevnijeg offroada, dolazi do pregrijavanja...
https://youtu.be/PkqDPFaZqRs?si=h60BCZsVNH4Dis-g
Moj je 1.6d MT6 2WD, 115 KS. Uzeo sam ga zbog koncepcije SUV vozila, pouzdanog motora bez hibrida, male kilometraže, sada cca 100k km, i najviše povišenog sjedišta zbog spondiloze kičme. Nisam imao novca za Tiguana, Compasa, Karoqa, CX5.
Tako sam i ja u Mercedes servisu narucio neku sicu, osigurace i odmah mi rekli da nema na stanju u Njemackoj i da cu cekati najmanje mjesec dana. Ubrzo pronadjem dio na drugom mjestu i zaboravim na Mercedes servis. Neki dan zovu iz servisa i javljaju da je dio stigao...nakon 8 mjeseci. E svasta!!!drug_profi wrote: ↑27/10/2024 17:08Nije. Covjek dao kaparu i ceka. I ne doceka, vratili mu kaparu.drndalo wrote: ↑27/10/2024 16:34Hm, moje iskustvo je da obicno u ovom prvom bude problem. Auta nam od 50.000, sa svim pogonima, turbima, reduktorima, ali kada nam je dio 230 KM+, problem mentalni.drug_profi wrote: ↑27/10/2024 15:45
1800 eura ili maraka. Ceka ga od marta i na kraju mu rekli da ne znaju kad ce i da li ce doci jer hyundai prioritizira samo eu trziste. Non-eu ne jebu...
A ovdje nas uvjeravaju da u svapskom ovlastenom ima sve u roku 3 danapreludezalude wrote: ↑27/10/2024 22:51Tako sam i ja u Mercedes servisu narucio neku sicu, osigurace i odmah mi rekli da nema na stanju u Njemackoj i da cu cekati najmanje mjesec dana. Ubrzo pronadjem dio na drugom mjestu i zaboravim na Mercedes servis. Neki dan zovu iz servisa i javljaju da je dio stigao...nakon 8 mjeseci. E svasta!!!drug_profi wrote: ↑27/10/2024 17:08Nije. Covjek dao kaparu i ceka. I ne doceka, vratili mu kaparu.drndalo wrote: ↑27/10/2024 16:34
Hm, moje iskustvo je da obicno u ovom prvom bude problem. Auta nam od 50.000, sa svim pogonima, turbima, reduktorima, ali kada nam je dio 230 KM+, problem mentalni.
Ma imaju ali karinu. Sta god sam kupovao cekao sam najmanje 7 dana. Pisljivi dihtung klapne gasa sam cekao 7 danakravamuzara wrote: ↑27/10/2024 23:01A ovdje nas uvjeravaju da u svapskom ovlastenom ima sve u roku 3 danapreludezalude wrote: ↑27/10/2024 22:51Tako sam i ja u Mercedes servisu narucio neku sicu, osigurace i odmah mi rekli da nema na stanju u Njemackoj i da cu cekati najmanje mjesec dana. Ubrzo pronadjem dio na drugom mjestu i zaboravim na Mercedes servis. Neki dan zovu iz servisa i javljaju da je dio stigao...nakon 8 mjeseci. E svasta!!!![]()
Nije ruzna, al sterilna itekako. Vjerovatno ce dobro ostariti, al dzaba kad je meh po pitanju linije i stila. Vozim je sad s posla, pa iz prve ruke misljenje.
@drug profi Kolega moj prodaje Kugu, 2015, mislim da se moze na 25k naci. 100% regularan momak, i pedantan je - vodi racuna o autu i servisima. Nije plac il neki klosar, to hocu reci. Jedino sto je kod njega automatik mislim.drug_profi wrote: ↑24/10/2024 20:08 Ma kuga i tiguar su neki uzi izbor. Do 25K.
Manualce preferiram, pa je jos lakse u cijenu se uklopit.
Ali ne vjerujem da cu ista kupit u stvari. Trazim sebi probleme. Samo mi dosadilo moje auto.