Salamovic ispunjava sve to? Pa cak i kad su mu uvjeti prilagodjeni, opet nije ispunjavao.A_A_AKCIJA wrote: ↑25/10/2024 14:50Kako ćeš postaviti stranačkog mamlaza, ako si objavio konkurs?joint union wrote: ↑25/10/2024 13:05 Ama nije isti klinac ako postavis stranackog mamlaza samo zato sto je stranacki mamlaz, a zbog kojeg ti i zijanis izbore (ili ti se prepolovi broj glasova).
Ne moze se porediti ovaj proces u FRA sa nasim "procesom".
To je isto kao da si rekao da je kvalitet fudbala isti kod nas kao i u FRA, zato jer se i kod nas i kod njih igra sa jednom loptom.
P.S.
Skupstina kantona kod nas nema veze sa izborom direktora.
Nadzorni odbor firme to radi.
Skupstina kantona, istina, odobrava godisnje izvjestaje i to se uglavnom koristi da se skinu nepozeljni direktori.
Moze li Skupstina kantona skinuti Salamovica sada?
Pišu ih profesionalci iz službi u firmama. Javno su objavljeni da javnost ima uvid. Neki dan sam tebi ili nekome drugome rekao, haj nađi u mandatu Trojke konkurs gdje je prošao neko da ne zadovoljava uvjete. Konkursi u KS su transparentni, sve možeš naći.
Nema, jer nisu SDA. SDA je to radila i bolio ih je klinac za tužbe i žalbe, jer će svakako platiti državnim novcem i nikoga to nije zanimalo.
Došla Trojka, upalila svjetlo, a vi svi koje to nikada nije zanimalo, galamite na Trojku, kao da je Trojka izmislila pravila.
Ja vam pokažem da je u svijetu isto, ali jok.
Pa mislim, šta hoćeš, realno?![]()
Pa covjek zamurijao zbog toga, i ovaj iz NO, a ti kazes upalili svjetlo. Na trojku se galami jer je obecala promijeniti ta pravila, no izgleda da su im se svidjela. I nije isto u svijetu, ne budi tvrdoglav, procitaj bar podnaslov.