Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
akcija007 wrote: ↑18/10/2024 18:33
@safran radi ti subotim poslovnice:
- Banka Postanske Stedionice ugao Kulovica i Branilaca grada (gdje je nekada bila poslovnica Eronet)
- Nova Banka na Marijin Dvoru , Titova 1
Ako trebbas pare zamjeniti idi u Postu ili mjenjacnicu koje su sa svakom cosku
Hvala na informaciji. Ma treba mi baš šalter sa službenikom. Možeš online podnijeti zahtjev za otvaranje računa ali ....
Update: Poštanska ne radi subotom. Nova Banka radi do 11:30. Još jednom, hvala.
Gdje ima kupiti plastične "kašičice" za miješanje espresso kafe?
Znam gdje ima kupiti u obliku savitljivih kašičica od mekane plastike, u skoro svim samoposlugama i Šamonu, ali meni trebaju od krute plastike u ovom obliku:
Pa ako neko zna tačno prodavnicu u kojoj ovakve miješalice za espresso imaju, bio bih zahvalan.
Viđam ih u kafićima, dakle negdje postoje, ali gdje tačno
danas sam se trebala naruciti u omer maslic da odradim ultrazvuk stitne zljezde. nema termina za sledecih 365 dana i vise ne narucuju. neko mi rece da imam pravo otici privatno jer se na termin ceka duze od tri mjeseca i racun predati u zzo na refundaciju. otisla do njih kazu da nemam pravo. ima li neko slicna iskustva. koja su nasa prava ako uopste imamo ikakva prava da se lijecimo u zdravstvenim ustanovama u sarajevu? doslo vrijeme ko ima para nek plati ko nema nek crkne.
okanomalo wrote: ↑23/10/2024 14:20
danas sam se trebala naruciti u omer maslic da odradim ultrazvuk stitne zljezde. nema termina za sledecih 365 dana i vise ne narucuju. neko mi rece da imam pravo otici privatno jer se na termin ceka duze od tri mjeseca i racun predati u zzo na refundaciju. otisla do njih kazu da nemam pravo. ima li neko slicna iskustva. koja su nasa prava ako uopste imamo ikakva prava da se lijecimo u zdravstvenim ustanovama u sarajevu? doslo vrijeme ko ima para nek plati ko nema nek crkne.
Bila je ta mogućnost, ali negdje ljetos pročitah da je zavod već potrošio taj planirani novac. Samo me zanima koliki budžet su planirali i kako je moguće da se tako brzo potrošilo.
okanomalo wrote: ↑23/10/2024 14:20
Od 24.08. zavod vise ne refundira.
Nema radiologa, ode sve u privatne klinike, inostranstvo ili u penziju.
bumerangss wrote: ↑24/10/2024 19:09
Gdje u Sa ima kupiti muški novčanik?
Na olx ima solidnih ali kad pitam gdje imaju radnju onda dobijem odgovor da je prodaja online!
20 godina koristim Boss novcanik kupljen na pijaci na Otoci ali tad je sve bilo kvalitetnije pa je mogao toliko izdrzati...
Ja sam prije par godina kupila u knjižari u Titovoj setove u kutiji - u muškom novčanik i kaiš, u ženskom novčanik i marama. Dobri su bili, kožni. Ove godine sam kupila u knjižari Kultura, isto nije loš. Sve je išlo za poklone pa ne znam kako su se pokazali u upotrebi
bumerangss wrote: ↑24/10/2024 19:09
Gdje u Sa ima kupiti muški novčanik?
Na olx ima solidnih ali kad pitam gdje imaju radnju onda dobijem odgovor da je prodaja online!
20 godina koristim Boss novcanik kupljen na pijaci na Otoci ali tad je sve bilo kvalitetnije pa je mogao toliko izdrzati...
Samsonite novčanici, nepoderivi. Jedan mi trajao 10 godina i nedavno od žene dobio drugi, pa promijenio, mada je ovaj prvi mogao još.
Ovaj vikend ti je i akcija 20-50% u BBI centru, pa vrijedi pogledati.
Hvala svima na odgovorima
Pogledat cu sve gdje ste mi rekli jer ne žuri mi se a ne bih da kupim nesta sto mi se ne sviđa samo da bih promjenio ovaj poderani
Jest da me je stid kad ga izvadim (mislim na nivcanik ) jer je poderan ali moze jos 15 20 dana
Na biciklu imam ogrebotina koje bih malo sredio
Boja je onako nešto između plave i sive, nešto neobično.
Za standardnu boju kupim lak za nokte i par KM to potačkam. Gdje u Sarajevu neko može zamutiti boju na osnovu ove sa bicikla ?
nlt wrote: ↑26/10/2024 19:50
Na biciklu imam ogrebotina koje bih malo sredio
Boja je onako nešto između plave i sive, nešto neobično.
Za standardnu boju kupim lak za nokte i par KM to potačkam. Gdje u Sarajevu neko može zamutiti boju na osnovu ove sa bicikla ?
bumerangss wrote: ↑26/10/2024 12:54
Hvala svima na odgovorima
Pogledat cu sve gdje ste mi rekli jer ne žuri mi se a ne bih da kupim nesta sto mi se ne sviđa samo da bih promjenio ovaj poderani
Jest da me je stid kad ga izvadim (mislim na nivcanik ) jer je poderan ali moze jos 15 20 dana
Bezistan ima radnja, ja kupio neki hill burry novcanik, sav od koze, nema ni onih glupih pregrada od platna koje pukne, znaci sve je 100% koza i imaju cak onu RFID zastitu
Altsa wrote: ↑26/10/2024 20:12
Treba mi elektricar koji popravlja npr.fenove, pegle i te slicne stvari. Takvih majstora izgleda nema vise u Sa ili ima?
Altsa wrote: ↑26/10/2024 20:12
Treba mi elektricar koji popravlja npr.fenove, pegle i te slicne stvari. Takvih majstora izgleda nema vise u Sa ili ima?