Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑21/10/2024 23:34
De ba smanjite malo doživljaj.
Brukate se, djeca vam se smiju.
Continental je odlična guma, vozio sam je nekih 6-7 zima, kačio sam i slike guma ovdje I review.
Naravno da ćeš biti zadovoljan gumom.
Muzara je rejser, kad sjede u auto stopi se sa njim. Mi obicni vozaci to ne razumijemo
Btw i ja vozio conti onaj premium ili kako vec 4g extra guma
Takodjer eco sest g i isto sluzi svrsi
bejzik wrote: ↑22/10/2024 09:17
Nabacio zimske za 15 minuta u Riveru na Vracama i uzeo nove ratkape za 25 KM mjera
Samo se cuvaj onog cele da ti nezarajzuje
sta znaci to ?
znam da ima zica za rajzovanje jel hoces reci da "neuredno uradi" u tom smislu ?
smori teskom pricom lik ali dobar je, imao tezak zivot jbg razumijem ga
hopi wrote: ↑19/10/2024 14:12
Kakvih 100KM u makibelu
Pa nismo u Švedska
Da to nije cijena u kunama
Znači skupi a loši
100 za Suv
70 za obicna auta
Ma zezaš se
Pa ispada za vitaru 100 KM, a jebene 16ke.
Ma ludilo bogami.
A pisao sam užasna je to radnja, zavrnuli su jednom šaraf toliko jako da je ključ pukao, I jedino se mogao skinuti šipkom većom od 1m. Ima tome dosta godina, ali od tada nisam bio.
Gdje se mogu kupiti ove za vitaru 2016? Niko ne stavlja na stranicu koja ima oznaku SUV.
Nikad Continental ne gubi test na vauvau glasilu autobildu
Moraju izreklamirati domacu gumu i narodno prometalo
Tamo kad ide reklama na radiju na kraju kaze „vauvau preporucuje gume od kontinentala“
Jbo mater, kupim WS5 prošle godine. Po testovima odlična, vako-nako, nema dalje...
Ove godine, haman sve iste gume na testiranju, WS5 čisti prosjek.
Realno, olićna guma
Kako misliš suv?
Neke posdbne gume tu nema.
Prati dimenziju I to je to.
Ja sam kupio alu felge 16 + savu hp2 u toj dimenziji sto navodiš + onu varalicu sa ebaya za pritisak u gumama I to je to (OK i plastične prstenove za feluge)
hopi wrote: ↑22/10/2024 14:50
Kako misliš suv?
Ja sam kupio alu felge 16 + savu hp2 u toj dimenziji sto navodiš + oni varalicu sa ebaya za pritisak u gumama I to je to.
Kakva ti se pokazala sava hp2 ja ih tek uzeo umjesto hankook rs2 kojim sam dusu uzeo 6 sezona
Kako misliš suv?
Ja sam kupio alu felge 16 + savu hp2 u toj dimenziji sto navodiš + oni varalicu sa ebaya za pritisak u gumama I to je to.
Kakva ti se pokazala sava hp2 ja ih tek uzeo umjesto hankook rs2 kojim sam dusu uzeo 6 sezona
Šta ja znam, meni za moja kola i potrebe zadovoljavajuća. Trenutno je imam na dvoje kola, jedno je vitara koju manje vozam.
Na snijegu je odlična, kritike su za kišu mada ja iskreno nisam iskusio probleme po kiši.
Neki su kritikovali ljuštenje gume, ni to nisam iskusio. Mada ih skinem čim prilike vremenske dopuste tj čim zatopli.
Tako da, možda će me neki napasti, ali guma je ok. Još kada sam je ja kupio cijena je presudila sada je i ona porasla.
Npr u mojoj dimenziji sava je 150KM, miselin briđiston preko 300KM. Ne dam vala toliku razliku.
Kako misliš suv?
Šta ja znam, meni za moja kola i potrebe zadovoljavajuća. Trenutno je imam na dvoje kola, jedno je vitara koju manje vozam.
Na snijegu je odlična, kritike su za kišu mada ja iskreno nisam iskusio probleme po kiši.
Neki su kritikovali ljuštenje gume, ni to nisam iskusio. Mada ih skinem čim prilike vremenske dopuste tj čim zatopli.
Tako da, možda će me neki napasti, ali guma je ok. Još kada sam je ja kupio cijena je presudila sada je i ona porasla.
Npr u mojoj dimenziji sava je 150KM, miselin briđiston preko 300KM. Ne dam vala toliku razliku.
Sava HP 2 sam imao na autu koje sam prodao i dobre su bile za običnog smrtnika. Kod kupovine guma treba se orijentisati koje auto i koja upotreba.
Što se oznake SUV tiće dosad su na autu bile sa SUV oznakom ali sad sam pogledao u saobračajnu i vidim limuzina sa zakošenim zadnjim vratima, znači ne trebami mi SUV. U pravu si. Na jednom autu imam i Tigar zimske gume i nije bilo problema s njima. Uglavnom brzina do 70km/h.
Maloprije me nazva poznanik, vozi šlepu i išao u Tuzlu po nekog Tourega, lik vozi auto od 80.000 i stavio gume od 180 KM. Sišao malo s ceste i jedna explodirala, a druga dobila bubreg.
DonieBrasco wrote: ↑22/10/2024 15:36
Raja jeste li poecli sa prelaskom na zimske blizi se prvi a vrijeme je dosta povoljno i vise nego toplo bez padavina.
Kako misliš suv?
Ja sam kupio alu felge 16 + savu hp2 u toj dimenziji sto navodiš + onu varalicu sa ebaya za pritisak u gumama I to je to (OK i plastične prstenove za feluge)
Brzinski i tezinski index.
Mada vjerovatno sve gume u toj dimenziji zadovoljavaju taj uslov za Vitaru, nit' je prebrza nit' teska.
Kako misliš suv?
Sava zeza po kisi. Po snijegu cini mi se nema bolje gume. Ja sam znao kod careve preko mosta skrenem i preslajdram citav most po mokrom. Imam osjecaj sladrao bih do crkve gore da ne pustim gas.
Moze se 5g voziti. I ja sam ih skidao ljeti
Raja jeste li poecli sa prelaskom na zimske blizi se prvi a vrijeme je dosta povoljno i vise nego toplo bez padavina.
Ali eto zakonski je od prvog.
Ja 02.11. moram za mostar i jos kontam bih li mjenjao. Nmg policija da me zeza, mada nikad me nisu zaustavili.
Kako misliš suv?
Brzinski i tezinski index.
Mada vjerovatno sve gume u toj dimenziji zadovoljavaju taj uslov za Vitaru, nit' je prebrza nit' teska.
Ko I za svako drugo auto znači.
A vitara je inače 3 tone teška i gonim je 250 kmh.
Ali eto zakonski je od prvog.
Ja 02.11. moram za mostar i jos kontam bih li mjenjao. Nmg policija da me zeza, mada nikad me nisu zaustavili.
Upravo zbog toga sto te moze zaustaviti i maltretiati.
Ma ja cu sad za vikend, zimskim ce to biti treca sezona pa mi nije zao toliko. Kad sam ih tek kupio montirao 25 novembra Tek tada dnevna oko 13 ili 14 bila a jutarnje oko 2 ili 3
Fino vrijeme danas pa i ja nabacio zimski set guma. Ovo prebacivanje uglavnom sam sebi u dvorištu odradim. Koliko je inače cijena da vidim koliko sam ostavio u džepu?
player_ wrote: ↑22/10/2024 14:53
Sava zeza po kisi. Po snijegu cini mi se nema bolje gume. Ja sam znao kod careve preko mosta skrenem i preslajdram citav most po mokrom. Imam osjecaj sladrao bih do crkve gore da ne pustim gas.
Moze se 5g voziti. I ja sam ih skidao ljeti
Ne znam, iskreno po kiši nisam imao nikakvih problema. Na 2 auta. I to definitivno nisam spor, među bržim sam kako I na kiši tako i na snijegu.
Ali priznajem da je među lošijim po mokrom, ali ne toliko da si smetnja na cesti.
Da sada kupujem razmislio bi, jer je sava u kao što sam rekao 150 KM u mojoj dimenziji, a miselin i briđiston preko 300. Pa halo ko je tu lud? 600KM za gume ili 1200KM. A nije bas da je razlika nebo i zemlja, a niti je razlika u parama tek nijansu.