Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- skafiskafsnjak
#13576 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ma nek proglase vise…. Da se i javno zna za njihove „evropske vrijednosti“.
-
pemanapemani
#13577 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sta ce proglasiti i gdje?
U trokutu Siroki, Posusje i Grude?
Ne znam ko je ludji, ovi sa planovima o tzv. hb ili ovi koji se boje i loze ljude o granici te potencijalne tvorevine na Bradini i u Kiseljaku.
I sto je najbudalastije, u tom entitetu bi Bosnjaci cinili natpolovicnu vecinu.
Ne znam ko je ludji, ovi sa planovima o tzv. hb ili ovi koji se boje i loze ljude o granici te potencijalne tvorevine na Bradini i u Kiseljaku.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13578 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
/deset-najvecih-duznika-pdv-a-duguje-115-miliona-km
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/934960/ ... miliona-km
Dje su hrvati
Da se nije ukazala fiskalna kasa u medjugorju
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/934960/ ... miliona-km
Dje su hrvati
Da se nije ukazala fiskalna kasa u medjugorju
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#13579 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nema računa, nema ni duga 
- Point.
#13580 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zado se juče na jednoj drugoj temi spominjuči Kovačevića 172 puta.Prpa.ba wrote: ↑19/10/2024 11:57 https://www.klix.ba/vijesti/bih/ponovo- ... /241019010
Vidim ja Novak i ekipa malo slabije na forumu. Kad ono, razradjuje se plan za katolicku teroristicku paradrzavu.
![]()
Bivši SDP gone HDZ, iliti Poso je dobar a par laka.
- problemnatravunu
#13581 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Šačica hadezeovih lopova bi to uradila koispičke , jer jbga zamisli odjednom nisu više ovi iz HDZ-a "bogomdani" Rvati u BiH .... naravno, mokri snovi , i uglavnom se bude upišani do vrataskafiskafsnjak wrote: ↑19/10/2024 14:58 Ma nek proglase vise…. Da se i javno zna za njihove „evropske vrijednosti“.
-
palermo
#13582 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ne bi ,casom bi se promijenila etnicka slika. Ne moras cak biti ni lposebno inovativan.pemanapemani wrote: ↑19/10/2024 16:11 Sta ce proglasiti i gdje?
A da li je moguce....pa svjedocili smo jos nevjerovaynijim stvarima pa ne vidim zasto bi I ova bila nemoguca.
-
DonieBrasco
#13583 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ovo ako padne pred sudom pod pritiskom stranaca onda je samo nebo granica sta ce traziti Covic i Zagreb, malo ce im biti HB, plin, izborni.
A opet da nesto bosnjaci, takozvani pro-BiH, Trojka, SDA ne bitno ko nesto izlobiraju nema sanse, ili su nesposbni ili ne znaju jednostavno.
A opet da nesto bosnjaci, takozvani pro-BiH, Trojka, SDA ne bitno ko nesto izlobiraju nema sanse, ili su nesposbni ili ne znaju jednostavno.
Last edited by DonieBrasco on 20/10/2024 11:42, edited 1 time in total.
-
HelaS
-
pemanapemani
#13585 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.palermo wrote: ↑20/10/2024 08:37Ne bi ,casom bi se promijenila etnicka slika. Ne moras cak biti ni lposebno inovativan.pemanapemani wrote: ↑19/10/2024 16:11 Sta ce proglasiti i gdje?
A da li je moguce....pa svjedocili smo jos nevjerovaynijim stvarima pa ne vidim zasto bi I ova bila nemoguca.
Oni se Bosnjaka danas malo boje zbog iskustva 92.-95., a ti Bosnjake smatras bas jadnim i nesposobnim.
Po tebi ce prvo naivne Bosnjake politicki satrati, a onda ce bojne umarsirati u Jablanicu, Konjic, Mostar, Bugojno, Jajce, Kiseljak...i hladno protjerati i pobiti 250 hiljada Bosnjaka, a oni ce hudi i jadni, kakvi jesu po tebi, to sve hladno prihvatiti jer ih je trojka zavela i onesposobila.
-
BAK-eV
#13586 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
To nije samo lose misljenje vec i iskrena zelja.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.palermo wrote: ↑20/10/2024 08:37Ne bi ,casom bi se promijenila etnicka slika. Ne moras cak biti ni lposebno inovativan.pemanapemani wrote: ↑19/10/2024 16:11 Sta ce proglasiti i gdje?
Oni se Bosnjaka danas malo boje zbog iskustva 92.-95., a ti Bosnjake smatras bas jadnim i nesposobnim.
Po tebi ce prvo naivne Bosnjake politicki satrati, a onda ce bojne umarsirati u Jablanicu, Konjic, Mostar, Bugojno, Jajce, Kiseljak...i hladno protjerati i pobiti 250 hiljada Bosnjaka, a oni ce hudi i jadni, kakvi jesu po tebi, to sve hladno prihvatiti jer ih je trojka zavela i onesposobila.![]()
-
palermo
#13587 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nece ih niko iseliti. Dio bi se sam iselio a dio bi postao Hrvati islamske vjerosipovjesti. Za pocetak.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.palermo wrote: ↑20/10/2024 08:37Ne bi ,casom bi se promijenila etnicka slika. Ne moras cak biti ni lposebno inovativan.pemanapemani wrote: ↑19/10/2024 16:11 Sta ce proglasiti i gdje?
Po tebi ce prvo naivne Bosnjake politicki satrati, a onda ce bojne umarsirati u Jablanicu, Konjic, Mostar, Bugojno, Jajce, Kiseljak...i hladno protjerati i pobiti 250 hiljada Bosnjaka, a oni ce hudi i jadni, kakvi jesu po tebi, to sve hladno prihvatiti jer ih je trojka zavela i onesposobila.![]()
A o sposobnosti Bosnjaka, tja...
A Trojku uopste nisam spomenuo.
-
palermo
#13588 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Cija ? Moja ?BAK-eV wrote: ↑20/10/2024 12:59To nije samo lose misljenje vec i iskrena zelja.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.
-
BAK-eV
#13589 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Mozda.palermo wrote: ↑20/10/2024 15:57Cija ? Moja ?BAK-eV wrote: ↑20/10/2024 12:59To nije samo lose misljenje vec i iskrena zelja.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24
Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.
Ne pratim sad ko je sta rekao, vec sta se kaze.
Iz svakog posta stoji i neka namjera, zelja.
-
palermo
-
BAK-eV
-
pemanapemani
#13592 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ne znam, moguce da te drma ptsp, razumijem stvarno.palermo wrote: ↑20/10/2024 15:56Nece ih niko iseliti. Dio bi se sam iselio a dio bi postao Hrvati islamske vjerosipovjesti. Za pocetak.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.
Kakvi bolan Hrvati islamske vjeroispovjesti?
I to, onako, hladno, preko noci stotinjak hiljada Bosnjaka svojevoljno postaju Hrvati islamske vjeroispovjesti. I to oni Bosnjaci koji to nisu htjeli 1993. I 1994.
Fakat me znam sta bih odgovorio na ovu nebulozu. Pa to ni velikohrvati na lsd ne bi mogli smisliti.
-
palermo
#13593 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
O zivote, s kim sam ja nasao pricati
-
palermo
#13594 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nisam rekao preko noci, trebat ce tu par noci....I nije mi jasno sta te to cudi...koliko hoces je predjela koji su promijenili etnicku sliku....A to.spominjanje 93 I 94....druga vremena druga prica...pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 18:26Ne znam, moguce da te drma ptsp, razumijem stvarno.palermo wrote: ↑20/10/2024 15:56Nece ih niko iseliti. Dio bi se sam iselio a dio bi postao Hrvati islamske vjerosipovjesti. Za pocetak.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 12:24
Jebi ga, ti imas gore misljenje o Bosnjacima od velikosrba i velikohrvata. Da oni imaju misljenje kao ti, davno bi nastavili sa svojim zlocinackim projektima.
I to, onako, hladno, preko noci stotinjak hiljada Bosnjaka svojevoljno postaju Hrvati islamske vjeroispovjesti. I to oni Bosnjaci koji to nisu htjeli 1993. I 1994.
Fakat me znam sta bih odgovorio na ovu nebulozu. Pa to ni velikohrvati na lsd ne bi mogli smisliti.
Nego sta ti zapravo hoces da kazes....ne sekirajte se braco Bosnjaci, ne.moze nam niko nista, okrenite se zivotnim pitanjima...
I da, hvala ti za brigu oko PTSP, dodat cu u zbirku epiteta koje si mi u posljednje vrijeme prisio
-
pemanapemani
#13595 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Koji predjeli su promijenili etnicku sliku svojevoljno?palermo wrote: ↑20/10/2024 19:07Nisam rekao preko noci, trebat ce tu par noci....I nije mi jasno sta te to cudi...koliko hoces je predjela koji su promijenili etnicku sliku....A to.spominjanje 93 I 94....druga vremena druga prica...pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 18:26Ne znam, moguce da te drma ptsp, razumijem stvarno.
Nego sta ti zapravo hoces da kazes....ne sekirajte se braco Bosnjaci, ne.moze nam niko nista, okrenite se zivotnim pitanjima...
I da, hvala ti za brigu oko PTSP, dodat cu u zbirku epiteta koje si mi u posljednje vrijeme prisio
Ne, nego hocu da kazem da ti Bosnjake smatras za osobe sa posebnim potrebama, koje ce hladno prihvatiti da ih se tlaci i da ce za neko vrijeme promijeniti etniju bez ikakvog otpora.
Mislim, kad su vec Bosnjaci tako labilni, sto ne bi promjenili i religiju? Zasto da budu Hrvati islamske vjeroispovjesti, sto ne bi odmah u jednom cugu promijenili i etniju i religiju i postali Hrvati katolici, sta fali, ha ja.
-
palermo
#13596 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa to je proces. Uosyalom Hrvati islamske vjeroispovijesti bi bili bas lijep ukras.. Lijep I bezopasan.pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 19:25Koji predjeli su promijenili etnicku sliku svojevoljno?palermo wrote: ↑20/10/2024 19:07Nisam rekao preko noci, trebat ce tu par noci....I nije mi jasno sta te to cudi...koliko hoces je predjela koji su promijenili etnicku sliku....A to.spominjanje 93 I 94....druga vremena druga prica...pemanapemani wrote: ↑20/10/2024 18:26
Ne znam, moguce da te drma ptsp, razumijem stvarno.
Ne, nego hocu da kazem da ti Bosnjake smatras za osobe sa posebnim potrebama, koje ce hladno prihvatiti da ih se tlaci i da ce za neko vrijeme promijeniti etniju bez ikakvog otpora.
Mislim, kad su vec Bosnjaci tako labilni, sto ne bi promjenili i religiju? Zasto da budu Hrvati islamske vjeroispovjesti, sto ne bi odmah u jednom cugu promijenili i etniju i religiju i postali Hrvati katolici, sta fali, ha ja.
A to oko promjene, otpora I slicno...pa promijenis drzavno uredjenje, das titular vlasnika I tapiju na zemlju nekom,( nesto zvanicno, nesto nexvanicno) , recimo taj vlasnik se zove Herceg Bosna I sta ti onda.ocekujes od ljudi. Da budu heroji...palestinci, nista zivot, nista ovo, ono.....koja li ce onda biti mantra...sta se bunite, zivite medju bogatim ljudima..zar nije vaznije biti europljanin od svega drugog I tako to...
- skupljac_zeljeza
#13597 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Dok HDZ radi na rušenju presude Kovačević SDA i SDP mjere čiji je veći.

-
palermo
#13598 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa nije ti vala ovo neki primjer. Koliko vidim, ovdje je Drago sve odlucio...skupljac_zeljeza wrote: ↑20/10/2024 19:48 Dok HDZ radi na rušenju presude Kovačević SDA i SDP mjere čiji je veći.
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13599 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A "ne vidis" Dragu Zecevica heheskupljac_zeljeza wrote: ↑20/10/2024 19:48 Dok HDZ radi na rušenju presude Kovačević SDA i SDP mjere čiji je veći.
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13600 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
oće bre ljudi građansku
al da se ne cepaju glasovi
al da se ne cepaju glasovi