Moji prijatelji katolici iz zapadne hercegovine, dvije familije su u pitanju, vratili se sa zapada radi toga sto se pokusava nametnuti u skolama da djeca ne znaju kojeg su spola. Jedna mi je osoba rekla da sada ne odvajaju wc, muski ili zenski u skolama.Pandakonda wrote: ↑19/10/2024 23:17Ne mora svaka diskusija imati nuzno neku poentu ili smisao, moze biti cisto razmjena misljenja i ideja bez da se svi moraju slozitiTruba wrote: ↑19/10/2024 23:07Izvini jaro nisam te zamijetio ko bosnjaka i muslimanaPandakonda wrote: ↑19/10/2024 20:57 Teska je to dijagnoza zivjeti u srcu evrope a plakati za Sinwarom i njemu slicnim teroristima i upoređivati ih sa nasom borbom ovdjeNadati se da ce IDF sto prije pocistiti ostatke Hamasa i ubit im zelju za bilo kakvim slicnim avanturama kao sto su bile sedmog oktobra. Abbas suti, ne komentarise. Valjda se nada ustolicenju u Gazi kad sravne Hamas
Tako da ne mogu skontati zasto te briga s cime se identificira neka nacionalna skupina
Ako si bosnjak onda se ispricavam
Ako nisi...onda se dobro zapitaj zasto ti to treba
I sta te briga sta rade punoljetne osobeA kao građanina BiH me itekako moze biti briga na koji nacin ce ljudi percipirati moju drzavu. Da li ce na nju gledati kao ravnopravnu evropsku zemlju ili kao Iransko - Tursku simpatizersku ispostavu koja ide kontra citave evropske zajednice. Kao sto recimo na Srbiju gledaju kao Rusko/Kinesku ispostavu i ozbiljan problem na balkanu. Na forumu svi pricaju o svemu. O hamasovcima, bosnjacima, rusima, srbima, kinezima pa ne vidim razlog zasto bi neko morao biti određene etnicke grupe da bi ih morao komentarisati radnje istih
Ti nasao te bolesnike demonske uzimati kao mjerilo I da ti oni predstavljaju neko mjerilo. Jos ako uzmes u obzir da ta politika zapadnih zemalja ucestvuje u genocidu moras biti moralni odron od covjeka da ti oni nesto predstavljaju.