Haloo ŠMIDT zašto prvog predsjednika moje domovine svrstavaš u istu ravan s ratnim zločincima osim ako ne želiš da ti neko ovdje počne spominjati bližnje. Ne kažem da je bio cvječka i da nije griješio ali ovo je previše.BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".apsidejzi wrote: ↑18/10/2024 00:55 Mene mozda mnogi na ovoj temi vide kao proizraelskog (iako to nisam) jer nisam za hamas. Ja sam vise agnostik po tom pitanju. I koliko god ne volio Hamas i koliko god ne volio palestinsko koketiranje sa srbima, ja ne volim ni izrael. A evo i razlog zasto:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/idf- ... /241017211
Pa mamicu vam vasu, ne morate ponizavat covjeka ako ste ga vec ubili. Svaka cast na obavjestajnim podacima. Svaka cast na profesionalnosti. Al ste govna kao ljudi tj neljudi. Tacno vidis da se izivljavaju nad njim.
Da li je p.....
Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4026 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- cvrčak_na_hedonizmu
#4027 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".apsidejzi wrote: ↑18/10/2024 00:55 Mene mozda mnogi na ovoj temi vide kao proizraelskog (iako to nisam) jer nisam za hamas. Ja sam vise agnostik po tom pitanju. I koliko god ne volio Hamas i koliko god ne volio palestinsko koketiranje sa srbima, ja ne volim ni izrael. A evo i razlog zasto:
Pa mamicu vam vasu, ne morate ponizavat covjeka ako ste ga vec ubili. Svaka cast na obavjestajnim podacima. Svaka cast na profesionalnosti. Al ste govna kao ljudi tj neljudi. Tacno vidis da se izivljavaju nad njim.
Da li je previse pa nije imas ovdje bruku bradonja koji postavljaju i uzivaju dok teroristi snimaju ubijanje vojnika.
ovaj terorista bi sutra po naredbi iz beograda kreno na nas sa sssr zastavom. Oni su zajedno i sto vise ovakvih Video upisa to nama bolje, mi smo sigurniji.
Ps.. ja svaku vece pred spavanje od Madjara pregledam Video kako putinove ruse gonja, evo mozda i IDF pocne slicno jer sve te sto oni snime su ljudski otpad.
A rat Izrael moze sutra zaustavit ali kakvu mu garanciju daje Iran i njihove teroristicke organizacije. Isto kao u Ukraini nek se rusi povuku i rat je gotov. Tako i Izrael/Ukraina dok ne uniste zlo zvano rusija/iranske teroristicke organizacije bum gledali krvoprolice na sve strane
Ovaj forum je bas postao septicka jama kada mozes ovakve stvari da pises bez reakcije
Cestitam
-
BiBi911
#4028 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Zato sto je njegova ekipa moje najmilije sa ledja ubila.arman1 wrote: ↑18/10/2024 13:19Haloo ŠMIDT zašto prvog predsjednika moje domovine svrstavaš u istu ravan s ratnim zločincima osim ako ne želiš da ti neko ovdje počne spominjati bližnje. Ne kažem da je bio cvječka i da nije griješio ali ovo je previše.BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".apsidejzi wrote: ↑18/10/2024 00:55 Mene mozda mnogi na ovoj temi vide kao proizraelskog (iako to nisam) jer nisam za hamas. Ja sam vise agnostik po tom pitanju. I koliko god ne volio Hamas i koliko god ne volio palestinsko koketiranje sa srbima, ja ne volim ni izrael. A evo i razlog zasto:
Da li je p.....
A to za spominjanje ja sam na dobrinji pa dodjite pa popricamo
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#4029 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ravnogorska 9, Đenerala Draže 3b ili Srpskih vladara 21?BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 14:14Zato sto je njegova ekipa moje najmilije sa ledja ubila.arman1 wrote: ↑18/10/2024 13:19Haloo ŠMIDT zašto prvog predsjednika moje domovine svrstavaš u istu ravan s ratnim zločincima osim ako ne želiš da ti neko ovdje počne spominjati bližnje. Ne kažem da je bio cvječka i da nije griješio ali ovo je previše.BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18
Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".
Da li je p.....
A to za spominjanje ja sam na dobrinji pa dodjite pa popricamo
- BarbaDue
#4030 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Jeste septička jama ali isto tako i mi trebamo ovakve (ne znam kako da nazovem ovaj predmet ili pojavu) poput BiBi911 prijavljivati moderaciji ako to pije vode!cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/10/2024 13:28BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".apsidejzi wrote: ↑18/10/2024 00:55 Mene mozda mnogi na ovoj temi vide kao proizraelskog (iako to nisam) jer nisam za hamas. Ja sam vise agnostik po tom pitanju. I koliko god ne volio Hamas i koliko god ne volio palestinsko koketiranje sa srbima, ja ne volim ni izrael. A evo i razlog zasto:
Da li je previse pa nije imas ovdje bruku bradonja koji postavljaju i uzivaju dok teroristi snimaju ubijanje vojnika.
ovaj terorista bi sutra po naredbi iz beograda kreno na nas sa sssr zastavom. Oni su zajedno i sto vise ovakvih Video upisa to nama bolje, mi smo sigurniji.
Ps.. ja svaku vece pred spavanje od Madjara pregledam Video kako putinove ruse gonja, evo mozda i IDF pocne slicno jer sve te sto oni snime su ljudski otpad.
A rat Izrael moze sutra zaustavit ali kakvu mu garanciju daje Iran i njihove teroristicke organizacije. Isto kao u Ukraini nek se rusi povuku i rat je gotov. Tako i Izrael/Ukraina dok ne uniste zlo zvano rusija/iranske teroristicke organizacije bum gledali krvoprolice na sve strane![]()
Ovaj forum je bas postao septicka jama kada mozes ovakve stvari da pises bez reakcije![]()
Cestitam
P.S. kada sam htio da ga prijavim dođe notrifikacija de je post već prijavljen.
-
BiBi911
#4031 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
-
BiBi911
#4032 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
BarbaDue wrote: ↑18/10/2024 14:17Jeste septička jama ali isto tako i mi trebamo ovakve (ne znam kako da nazovem ovaj predmet ili pojavu) poput BiBi911 prijavljivati moderaciji ako to pije vode!cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/10/2024 13:28BiBi911 wrote: ↑18/10/2024 07:18
Da smo mi mogli ovako uhvatit radovana, aliju, milosevica, onog iz hrvatske, cele i slicne tereoriste isto bi im radili. Ovaj terorista je zasluzio da citav svjet vidi kako je zavrsio i sta ostale slicne ceka. To sto dron operator malo oklijeva je jbga ceka "odobrenje".
A rat Izrael moze sutra zaustavit ali kakvu mu garanciju daje Iran i njihove teroristicke organizacije. Isto kao u Ukraini nek se rusi povuku i rat je gotov. Tako i Izrael/Ukraina dok ne uniste zlo zvano rusija/iranske teroristicke organizacije bum gledali krvoprolice na sve strane![]()
Ovaj forum je bas postao septicka jama kada mozes ovakve stvari da pises bez reakcije![]()
Cestitam
P.S. kada sam htio da ga prijavim dođe notrifikacija de je post već prijavljen.![]()
Od kada je to zabranjeno iznijeti misljenje. Jel trebamo svi kontati isto
- canvra888
#4033 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa trebamo se za početak pridržavati, ako ništa, barem haških presuda.
A vidi se da se ne pridržava, čim se Alija i Karadžić svrstavaju u isti koš.
A vidi se da se ne pridržava, čim se Alija i Karadžić svrstavaju u isti koš.
-
splinter
#4034 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- PreWiBa
#4035 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
-
BiBi911
#4036 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Jok ja, tu rodjen. Švrakinska bagra. Ako znas gdje je koš
Samo sadasnja adresa u DE i PL
- PreWiBa
#4037 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Dali ti lažne papire.
Svačemu se BIA danas služi
- alijagoro
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
- p206
#4040 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa prvo sto su uradili je ubijanje novinara i njihovih porodica, protjerivanje Al Jazira novinara itd...pa tek onda atentati na ove vođeBosanski_kralj wrote: ↑18/10/2024 10:30 https://www.geopolitika.news/analize/im ... pristanka/
strašno u kakvom svijetu živimo.
Nismo mi daleko odmakli od srednjeg vijeka.
- ultima_palabra
#4041 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Kakav god da je bio taj Jahja, on se rodio u izbjeglickom kampu i gulio 20 najboljih godina u izraelskom zatvoru, dok je Bibi studirao na MITu i radio u konsultantskim kucama.
On tesko da je mogao biti drugaciji, dok je Bibi mogao odabrati da ne bude ratni zlocinac i kleptoman.
On tesko da je mogao biti drugaciji, dok je Bibi mogao odabrati da ne bude ratni zlocinac i kleptoman.
- cvrčak_na_hedonizmu
#4042 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
E cuj dodji na Dobrinju da popricamo, a levat na relaciji Poljska - Njemacka, al sam zapravo iz Svrakinog. Usput, i Seselj je iz Sarajeva
Nema na cemu sto se tice komplimenta, ne moras se zahvaljivati.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 18/10/2024 18:20, edited 1 time in total.
-
nauticamid
#4043 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ko zna je li uopste on na snimku...Bosanski_kralj wrote: ↑18/10/2024 10:41Palestinci su ga vidjeli kao borca koji se bori do samog kraja. Vidjeli su nekoga ne u tunelu, nekoga ko nije ubijen dok se skrivao.
- SmokingMan
- Quaresma
#4045 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Meni nekako lici na losu glumu al eto.
Ulazi dron u zgradu, nigdje nikoga a tamo na fotelji sjedi Sinwar, ibez ikakvog naoruzanja, i jos baca neku letvu na dron.
- karanana
#4046 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
citam na kixu o posljednjem snimku i kako ce sinvar biti obiljezen s njim....da li ce biti heroj i arapski che guevara.....
vjerovatno hoce, cujem takvu retoriku i price.
ali ako gledamo snimak iz drugog ugla, vidimo porazenog covjeka, koji sjedi na fotelji ranjen, prljav, pognut, nemocan.... pomiren sa sudbinom da ce umrijeti. i u toj nemocnosti i porazu baca neki stap na dronchich koji je u promjeru mozda ni 10cm.
edit: iskreno, ko mu jebe mater. ne jer se borio protiv izraelskih okupatora i genocidasa nego jer je upao u njihovu klpku i 7. oktobra otvorio vrata pakla a znao je sta ce iza toga doci, a to ne pomaze palestincima ma koliko oni u koncentracionom logoru bili 6. oktobra, vidi ih gdje su sad.
vjerovatno hoce, cujem takvu retoriku i price.
ali ako gledamo snimak iz drugog ugla, vidimo porazenog covjeka, koji sjedi na fotelji ranjen, prljav, pognut, nemocan.... pomiren sa sudbinom da ce umrijeti. i u toj nemocnosti i porazu baca neki stap na dronchich koji je u promjeru mozda ni 10cm.
edit: iskreno, ko mu jebe mater. ne jer se borio protiv izraelskih okupatora i genocidasa nego jer je upao u njihovu klpku i 7. oktobra otvorio vrata pakla a znao je sta ce iza toga doci, a to ne pomaze palestincima ma koliko oni u koncentracionom logoru bili 6. oktobra, vidi ih gdje su sad.
-
nauticamid
#4047 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Da mu je neko prisao, pa mu skinuo maramu i sve to snimio pa hajde, ali ovako moze biti bilo ko.
Sta je sa Iranom, cekaju da ih razvale ili?
Ocigledno je da genocidasi cekaju odbranu od raketnih napada koje im salje njihov glavesina pa ce tek onda napasti Iran, ali iranci su totalno nejasni. Umjesto da ih ravnaju dok imaju moc i dok ih nisu napali, oni came cekajuci..
- jazzer
#4048 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
I ja kontam on poziva da se dodje na Dobrinju da nam on licno u facu kaze neke stvari,kad levat u DE.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/10/2024 18:20
E cuj dodji na Dobrinju da popricamo, a levat na relaciji Poljska - Njemacka, al sam zapravo iz Svrakinog. Usput, i Seselj je iz Sarajeva
Nema na cemu sto se tice komplimenta, ne moras se zahvaljivati.
I to mangup iz Svrakinog
-
mehoxy
#4049 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Navodno su pokusali dogovoriti sa amerima da izraelski napad bude "ogranicen", a oni onda ne bi odgovorili na njega. Ne smiju oni, a doduse ne krivim ih previse jer kad bi stvarno ugrozili Izrael to bi dovelo do rata sa svim zapadnim silama, a to je prevelik kolac za svakoga.nauticamid wrote: ↑18/10/2024 18:33Da mu je neko prisao, pa mu skinuo maramu i sve to snimio pa hajde, ali ovako moze biti bilo ko.
Sta je sa Iranom, cekaju da ih razvale ili?
Ocigledno je da genocidasi cekaju odbranu od raketnih napada koje im salje njihov glavesina pa ce tek onda napasti Iran, ali iranci su totalno nejasni. Umjesto da ih ravnaju dok imaju moc i dok ih nisu napali, oni came cekajuci..
- hatemondays
#4050 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Meni ovi svi atentati smrde na iranska posla. Iran ih zavalio za vise interese, dobice nuklernu a pustiti Palestinu niz vodu. Usput ce ove monstruozne monarhije biti egzistencijalno ugrozene od istog Izraela, dakle prvo Jordan, pa Saudija iUAE. Mnogi su propustili cinjenicu da su Iran i Saudija imali pregovore u Kini. Pokusali su isti trik kao Gadafi sa Rusima i to je bio njegov kraj tj. ne prodavti naftu u dolarima. Saudija se opasno razmahala, svuda su uvukli svoje prljave prste, Hollywood, golf, fudbal, poceli su kupovati ports po svijetu a najveca greska je bilo asikovanje sa Kinom. Dakle na middle East ce samo ostati 2 super sile Iran i Izrael dok se stvari ne rasciste sa Kinom i USA. Ove drzave su u stvari samo proxys ovih 2 supersila. Jebena vremena su dosla...