Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije Kamala njega uopce pomela u debati. Tj. i da jeste, nebitno je za US javnost. Remember, Hilary Clinton je puno inteligentnija od Kamala i puno veci politicar, a i vec je bila u biti predsjednik iza one isprazne lutke od svog supruga i onomad je ne samo pomela Trumpa, vec je ucinila da izgleda kao idiot. I sta se desilo?
Kamala mi se cini kao place holder, za nekog, a utoliko je i isprazna, sa onim debilnim kikotanjem i apsolutnom nepripremljenosti na pitanja novinara.
Btw, moze li mi neko reci sta se desilo sa Joeom Bidenom u fizickom smislu? Je li imao mozdani udar, demencija, sta se ono desilo? Mislim postoje teorije zavjere #petcemetery, "golem, ali ima li neko neko zdravije objasnjenje?
Šta mu se desilo? Čovjek ima 81 godinu for fuck's sake.
Pa ima i moj otac, pa ne djeluje kao da se oporavlja od mozdanog udara. Tj. govori normalnom brzinom, koherentno, hoda normalnom brzinom, vozi auto, a drzi predavanja.
Ne, ozbiljno, jel ima neko informaciju sta se desilo Bidenu?
Biden ni kada je bio kandidat prije četiri godine nije bio najlucidniji. Stanje se u međuvremenu samo pogoršavalo. Niko nije izašao sa
oficijelnom dijagnozom, to su stvari koje će se vjerovatno saznati nekada nakon što završi mandat, kao što je bio slučaj i sa Reaganom.
Vjerovatno da je riječ o nekoj formi demencije.
Biden ni kada je bio kandidat prije četiri godine nije bio najlucidniji. Stanje se u međuvremenu samo pogoršavalo. Niko nije izašao sa
oficijelnom dijagnozom, to su stvari koje će se vjerovatno saznati nekada nakon što završi mandat, kao što je bio slučaj i sa Reaganom.
Vjerovatno da je riječ o nekoj formi demencije.
I ja mislim. I to vec uznapredovali. Ali nije mi jasno sta rade stari ljudi u politici, opcenito, ne samo u USA. Oni mogu pomoci savjetom, zivotnim iskustvom, koji su nesumnjivo dragocjeni, ali ne mogu voditi, donositi odluke, naredjivati. Ne bi smjeli. Jer niti imaju kapaciteta ni fizickog ni mentalnog niti imaju dobre namjere niti misle o buducnosti. Icijoj.
geralt wrote: ↑17/10/2024 22:01
Trump je otkazao i govor na NRA konferenciji u Georgiji, pred publikom koja mu ne moze biti vise naklonjena. Nije nimalo dobro izgleda.
Sto ti je sudbina, sad ce on raditi kampanju iz podruma, kako je prozivao Bidena.
madner wrote: ↑17/10/2024 20:36
Mislim da je ovaj forum sasvim dovoljan da bude jasno zasto. Ljudi su mrtvi ozbiljni da je bila dobra. Ali nije Trump.
Kako neko vidi u njoj samostalnog kandidata moze samo njima biti jasno. Zena da je morala proci proces nikad ne bi dosla do ove pozicije.
Ali nije Trump.
Kako ga je onda pomela u debati?
Nije Kamala njega uopce pomela u debati. Tj. i da jeste, nebitno je za US javnost. Remember, Hilary Clinton je puno inteligentnija od Kamala i puno veci politicar, a i vec je bila u biti predsjednik iza one isprazne lutke od svog supruga i onomad je ne samo pomela Trumpa, vec je ucinila da izgleda kao idiot. I sta se desilo?
Kamala mi se cini kao place holder, za nekog, a utoliko je i isprazna, sa onim debilnim kikotanjem i apsolutnom nepripremljenosti na pitanja novinara.
Btw, moze li mi neko reci sta se desilo sa Joeom Bidenom u fizickom smislu? Je li imao mozdani udar, demencija, sta se ono desilo? Mislim postoje teorije zavjere #petcemetery, "golem, ali ima li neko neko zdravije objasnjenje?
Bukvalno u svakoj recenici bar po jedna glupost. To ni madner ne uspijeva
Saian wrote: ↑17/10/2024 21:20
Dobro vas je navuk’o, vas 7-8 mu se satra odgovarajuci, on kad izbroji replike koje dobije, on bitan nekom drugom osim sebi shucur suti
Ovde si 100% u pravu. Sve vise mislim da je ovo ultra level trolanja, ne moze niko ovako biti nerazuman van Amerike i njihove trash populacije.