Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mc-twin wrote: ↑17/10/2024 17:59
Super djeluje na meniju, takodjer omjer cijene i kolicine cini se ok. Valja probati...
Tesko je sa menija ocijeniti velicinu, bojim se da bi moglo biti ko Mac i BK gdje za ove manje cijene dobijes par zalogaja i da ako hoces koliko toliko da se najedes da ne mozes proci ispod 10-15 KM, sto je po meni previse za fast food.
Jedino sto se nadam da ce ovo biti nesto drugacije cega nema bas na nasem trzistu i da ce biti zanimljivije, vidjecemo.
mc-twin wrote: ↑17/10/2024 17:59
Super djeluje na meniju, takodjer omjer cijene i kolicine cini se ok. Valja probati...
Tesko je sa menija ocijeniti velicinu, bojim se da bi moglo biti ko Mac i BK gdje za ove manje cijene dobijes par zalogaja i da ako hoces koliko toliko da se najedes da ne mozes proci ispod 10-15 KM, sto je po meni previse za fast food.
Jedino sto se nadam da ce ovo biti nesto drugacije cega nema bas na nasem trzistu i da ce biti zanimljivije, vidjecemo.
Tacosi su najmanji u velicini, i dva su okay, burito je veličinom slicno kao durum u zeksu i quesadilla je taman velicine dok one opcije u tanjirima su jos vece
churos je taman velicine bio je vruć i sa karamel sosom, dok nachosa dodje taman, piće je free refill i tjt, u istom objektu je i KFC pa se moze i njihova fontana za piće iskoristiti
Samo nema mountain dew kao kod @Rugafet jer su oni sastojci zabranjeni u 90% evrope
Naslovnica wrote: ↑17/10/2024 20:44
Zar je toliko ozbiljno da se ne može makar jedan burito suzbiti?
Kada vidim koji su simptomi, imam i ja tu netoleranciju.
I pola ljudi koje znam.
pa nije celijaklija, i u principu mogu ponešto pojesti, ali imam gadnih problema kasnije, pa bolje bez toga .....
Naslovnica wrote: ↑17/10/2024 20:44
Zar je toliko ozbiljno da se ne može makar jedan burito suzbiti?
Kada vidim koji su simptomi, imam i ja tu netoleranciju.
I pola ljudi koje znam.
pa nije celijaklija, i u principu mogu ponešto pojesti, ali imam gadnih problema kasnije, pa bolje bez toga .....
_BataZiv_0809 wrote: ↑18/10/2024 20:37
Sta preporucujes za jelo @tramvajtrojka
Fan sam kesadilja inace Volim i ljuto
Ja bih ti savjetovao ovaj box od 19 kermi u njemu uzmeš volcano burito da bude ljuti, tacos al soft on je bolji, umjesto pomfrita tortilje i dodatno guacamole sos, ovo ostalo ostavis definitivno churrose nemoj da ne probas
a ako ti se bas jede quesadilla uzmes i nju, a imas i posebne menije gdje imas sve ovo al izmjesano tako da ako hoces manje da jedes mozes i tu kombinirati
ja sam npr ovako uzeo jucer ovaj 2 taco menu, tortilje umjesto pomfrita i 2pcs churrosa šesnaest keka dodje
Cijene su cak povoljnije ako se uzme u obzir velicina porcije. Barem mi ovako preko slika izgleda vece od BK, KFC, a i ima dosta opcija za kombinovati pa se uklopi za svaciji dzep. Komentari na klix fb su mi hit, ne znam zasto ljudi hejtuju, serbez za iste pare se udavite u tepsiji krompiruse ako vam je ćejf Ali ne solite pamet ljudima da treba samo cevape, pite i solgan dolme jest i da je to neki vrhunac kojem svi trebamo tezit
Pandakonda wrote: ↑18/10/2024 20:58
Cijene su cak povoljnije ako se uzme u obzir velicina porcije. Barem mi ovako preko slika izgleda vece od BK, KFC, a i ima dosta opcija za kombinovati pa se uklopi za svaciji dzep. Komentari na klix fb su mi hit, ne znam zasto ljudi hejtuju, serbez za iste pare se udavite u tepsiji krompiruse ako vam je ćejf Ali ne solite pamet ljudima da treba samo cevape, pite i solgan dolme jest i da je to neki vrhunac kojem svi trebamo tezit
Zato sto je ppk najveci strah od probavanja neceg novog makar imao milione on bi jeo kalju citav život, to su likovi kojima je desetka iz zmaja sa pola kile luka sav užitak gdje je probavlja jedno tri dana, jos kaze treba mi tri kole da svari ovo al to je zdrava hrana il pita kod nagiba koliko je masna mozes motor s njom podmazati
Na ovaj komentar sam oplakao i sjebao se u isto vrijeme znaci neko zeli da njegov grad bude vukojebina da bi se ona mogla hvaliti strancima kakva smo vukojebina
Maloprije bio, ukusno meso u taxosu i beefy buritosu. Pomfri OK, nis specijalno. Sve minijaturno, taxos u tri zalogaja. Generalno ta čips hrskavost mi se ne sviđa u taxosima. Ono slatko s cimetom isto stiropor, bezukusno.
Pandakonda wrote: ↑18/10/2024 20:58
Isti je princip, varka sa slikama, ova kao palačinak tortilja, tanko baš ko palačinak. Sve je prcmasto.
last mohicans wrote: ↑18/10/2024 21:13
Maloprije bio, ukusno meso u taxosu i beefy buritosu. Pomfri OK, nis specijalno. Sve minijaturno, taxos u tri zalogaja. Generalno ta čips hrskavost mi se ne sviđa u taxosima. Ono slatko s cimetom isto stiropor, bezukusno.
jesi li uzeo soft il crunchy tacos , crunchy je od kukuruzne krupice i on je bas kao cips zato je soft mnogo ukusniji