guslaš tu mantru ko da je s neba sišla s deset zapovedi....koji ključni zakoniStyling wrote: ↑17/10/2024 06:32 Bolji su kao opcija iz prostog razloga što se za proteklih dvije godine s njima uspjelo dogovoriti i usvojiti nekoliko ključnih zakona bitnih za EU agendu zbog čega smo dobili prvo kandidatski status a onda i otvaranje pregovora. SDA tokom svoje vladavine od 30 godina niti je šta pokušala s njima raditi na EU putu niti je bila zainteresovana. HDZ-u su dali više nego što im pripada samo da bi oni mogli svoje lične apetite zadovoljiti i živjeti u svom begluku.
Znači, zaključak se sam nameće. HDZ je za državu uradio više u protekle dvije godine nego SDA u proteklih 30. Sviđalo se ro nekome ili ne.
i konstantno spiniovanje i laži....de barem timeline složi kada lažeš jer je BiH dobila kandidatski status i prije nego što je ovo VM formirano...kandidatski status smo dobili polovinom decembra 2022, a VM formirano krajem januara 2023.
jedini zakon koji je nešto vrijedio je onaj o sprečavanju pranja novca....zakon o vinu, naravno valja hercegovcima, kao i sve drugo
nemam ja ništa protiv da se Hercegovina gura, ali smo došli do te tačke da je disproporcija ulaganja tolika da mi iz Bosne moremo samo njakat ko magarad....e sada neko može poput tebe biti ponosan na to, a meni je baš počelo ići na neku stvar