pa ovaj lik otvoreno prijeti nasilnim rušenjem ustavnog poretkakakabanja213 wrote: ↑16/10/2024 20:46https://bljesak.info/vijesti/politika/j ... bih/469910JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 19:57priča mi jaran neki dan...bio u Heliodromu...i bio tu neki lik iz Čapljine, roker, travar...i kaže odveli ih na kopanje rovova neđe i tu bili bojovnici iz Čapljine i prepoznaju oni tog lika...te otkud ti ovdje...tamo vamo, ma neš ti kopat haj vamo s nama....kakabanja213 wrote: ↑16/10/2024 19:18
Sudski samo zato sto je ostali. Da mu je ime Haris, e zato HDX ne treba sud, to odmah ide u konc logor. Moj Elmedine meni se je HDZ izjasnio prije 30 godina.
i dok ovi ostali kopaju ovaj tamo s njima te jedi, te pij, te zapalii na kraju vraćaju se svi u logor i na ulazu postrojeni, a ovaj napušen zviždiuće...viče mu raja šuti budalo...ništa on zviždi kako zviždi i dolaze do stražara na ulazu i drekne stražar: šta zviždiš majmune, prestani!
ništa ovaj zviždi i dalje...prilazi taj stražar i pukne mu šamarčinu...kad će ti ovaj: dobro je bola, nisam ja ovdje došo da me maltretiraš!
e tako meni djeluje i ovaj dio sarajevskih štovatelja HDZ-a...ko napušen i nesvjestan gdje se i s kim nalazi
Ovima Elmedin vjeruje
svi će šutiti na ovo ko da gledam...nedo bog da je kakav Bošnjo ovako šta izvalio...kad bi principijelni moralisti krenuli