Nove nade DIA Devic Zaha...uvazena profesoricanovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑16/10/2024 08:43Fakat, SDA nije nikog novog izbacila u prvi plan ko bi mogao Kirbaša zamijeniti. Bake je praktično starac, ima 68 godina, može gurati još 2-3 godine max.ultima_palabra wrote: ↑15/10/2024 21:18 Palermo je u pravu, bez Bakira bi se SDA raspala na hrpu regionalnih mafijaskih strancica. Ko bi se ovim kantonalnim mocnicima mogao nametnuti kao vrhovni autoritet? Pogotovo sto je SDA u Sarajevu ostala gola ko prst, nema sanse da bi nekog drugog iz Sarajeva ovi lokalci slusali.
Kako će uopšte funkcionisati ta krimi organizacija nakon njega?
Narod i Pravda (Konakovic)
-
mali_balon
#36551 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- drug_profi
#36552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma rastjerao je on sve što valja. Svi ti tzv mogući lideri iz SDA su jedno-kratne namjene. Ako i toliko mognu poslužiti.
Veći problem za BiH je što ne postoji dovoljno jak lider na političkoj opciji koja BiH veže uz Zapad.
Kifla ima određene kvalitete, ali i mane koje ga sputavaju. Možda postane mudriji, oprezniji vremenom.
A ovo što novak kaže ima smisla. Na istok nas vuku dvije ruke u zagrljaj našem nestanku.
Čak nas ni ne vuku. Istok je put nizbrdo. Ne trebaš ništa raditi, sam ćeš se otkotrljati do tamo.
Jedina garancija opstanka je Zapad.
Ali na Zapad se treba penjati.
Neutralnost, nesvrstanost ili kako god nazvali to, jeste jednako Istok koji će te usisati.
Veći problem za BiH je što ne postoji dovoljno jak lider na političkoj opciji koja BiH veže uz Zapad.
Kifla ima određene kvalitete, ali i mane koje ga sputavaju. Možda postane mudriji, oprezniji vremenom.
A ovo što novak kaže ima smisla. Na istok nas vuku dvije ruke u zagrljaj našem nestanku.
Čak nas ni ne vuku. Istok je put nizbrdo. Ne trebaš ništa raditi, sam ćeš se otkotrljati do tamo.
Neutralnost, nesvrstanost ili kako god nazvali to, jeste jednako Istok koji će te usisati.
-
saabsa
#36553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Misliš one resurse koje im ponderalija Zildžić prebaci iz KS?JoseMujica wrote: ↑15/10/2024 19:26što se tiče Sarajeva već se par puta testirala...evo i sada testiramo i ništa...ove dvije samo gutaju resurse, a mi žabe![]()
-
Hakiz
#36554 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Novak20 wrote: ↑16/10/2024 08:33Skijaš wrote: ↑16/10/2024 06:39 Konakovic
"Blokirali su državu i Dom naroda po uzoru na Dodika i sad se lažima pokušavaju izvući, lažima na Trojku naravno"
igracu Pantovcaka smeta sto nije prosao zakon kojim bi se sahranilo drzavu a citav jedan narod podavilo k'o macice. Ademovicu, Ademovicu gdje ce ti dusa ...
![]()
@Skijaš
Ne znam čemu služe ove dramatične podlosti ?
Konaković nije igrač Pantovčaka ali ti bi možda volio da je igrač Beograda ili Istanbula.
Ne sahranjuje Pantovčak BiH i bošnjački narod nego pruža ruku sa Zapada dok nas sve zajedno dvije ruke vuku na Istok.
- Point.
#36555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma je liNovak20 wrote: ↑16/10/2024 08:33Skijaš wrote: ↑16/10/2024 06:39 Konakovic
"Blokirali su državu i Dom naroda po uzoru na Dodika i sad se lažima pokušavaju izvući, lažima na Trojku naravno"
igracu Pantovcaka smeta sto nije prosao zakon kojim bi se sahranilo drzavu a citav jedan narod podavilo k'o macice. Ademovicu, Ademovicu gdje ce ti dusa ...
![]()
@Skijaš
Ne znam čemu služe ove dramatične podlosti ?
Konaković nije igrač Pantovčaka ali ti bi možda volio da je igrač Beograda ili Istanbula.
Ne sahranjuje Pantovčak BiH i bošnjački narod nego pruža ruku sa Zapada dok nas sve zajedno dvije ruke vuku na Istok.
Predozirao si dnevnik.ba i večernji list vidim.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#36556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko je samo situacija koje su zamalo sahranile ovu drzavu.
Ko jos vjeruje u te budalascine da mi je samo znati.
Ko jos vjeruje u te budalascine da mi je samo znati.
-
laik1981
#36557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Rumeni ceka. Kada bi nekim slucajem preuzeo stranku izdominirali bi i on i SDA. Za pocetak bi ta stranka morala prestati biti privatna firma bracnog para sto se naravno nikad nece desiti dok su jedno od njih dvoje zivi. 90% kadrova svih novonastalih SDA krakova bi se automatski vratili u SDA i ne bi imali konkurenciju.novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑16/10/2024 08:43Fakat, SDA nije nikog novog izbacila u prvi plan ko bi mogao Kirbaša zamijeniti. Bake je praktično starac, ima 68 godina, može gurati još 2-3 godine max.ultima_palabra wrote: ↑15/10/2024 21:18 Palermo je u pravu, bez Bakira bi se SDA raspala na hrpu regionalnih mafijaskih strancica. Ko bi se ovim kantonalnim mocnicima mogao nametnuti kao vrhovni autoritet? Pogotovo sto je SDA u Sarajevu ostala gola ko prst, nema sanse da bi nekog drugog iz Sarajeva ovi lokalci slusali.
Kako će uopšte funkcionisati ta krimi organizacija nakon njega?
SDP mora nastaviti rast i nema pravo na neke vece greske jer ce inace SDAovci progutati 90% izbornog tijela.
Pogresna je prica da bi SDA nestala povlacenjem Izetbegovica. Nestali bi njih dvoje i toga su i vise nego svjesni.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#36558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
drug_profi wrote: ↑16/10/2024 08:58
Upravo tako, kolega.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ne treba se penjati, već treba raditi...i kada vas sve prepametne i prepoštene boli neka stvar za nacionalnim interesom, onda sva ta priča i ostaje na potkapacitiranim galamdžijama tipa Aličkovića....uključite se pa takvih likova neće biti, niti će ih iko slušati
-
A_A_AKCIJA
#36560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da, samo nikada ne treba podcijeniti glupost našeg naroda._BataZiv_0809 wrote: ↑16/10/2024 10:16drug_profi wrote: ↑16/10/2024 08:58
![]()
Upravo tako, kolega.
SDA je postala glavna antizapadna struja u Bošnjaka. Gomila neobrazovanih glupana je zatrovana tezama kako nas zapad ne voli, kako nam sprema Palestinu, kako trebamo biti nezavisni, ne zaduživati se, biti jedinstveni makar to značilo i lopove i kriminalce mađu nama, jer sada nije vrijeme da se obračunavamo sami sa sobom... Pare nisu važne, dunjaluk, ne smijemo se prodati za novac, bolje ponosan a sjeromah, nego zapadne pare i prodana duša...
Živimo u vremenu globalnog zaglupljenja gdje ljudi čitaju samo naslove.
Jutros mi po grupama slavodobitno šalju članak na Oslobođenju (dakle, ipak nije neki govno medij), kako je izdat nalog za hapšenje Konakovića.
Naravno, najobičniji click bait, gdje se u članku spominje neko suđenje, gdje je Konaković svjedok, pa se nije odazvao na ročište, pa bi ga mooogli, ali samo mogli i uhapsiti i privesti da svjedoči.
Na stranu to da ta gomila glupana iz nekog bolesnog razloga sanja hapšenje Konakovića, nako... Uhapsi ga, makar nema nikakvog razloga, ali eto, ne znam ni sam što ga ne podnosim, jer sam glup i ne vidim da su me zatrovali.
- JoseMujica
#36561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nisam konkretno misli na ponder, za koji se uzgred SDA-ovcima treba nahebati i uže i šire familije, već na projekte predviđene pederalnim proračunomsaabsa wrote: ↑16/10/2024 09:39Misliš one resurse koje im ponderalija Zildžić prebaci iz KS?JoseMujica wrote: ↑15/10/2024 19:26što se tiče Sarajeva već se par puta testirala...evo i sada testiramo i ništa...ove dvije samo gutaju resurse, a mi žabe![]()
-
A_A_AKCIJA
#36562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Radi se, deduka, samo ti i tebi slični serete sa kauča i pljujete iz raznih motiva, ali svejedno, rušite dobru priču.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:39 ne treba se penjati, već treba raditi...i kada vas sve prepametne i prepoštene boli neka stvar za nacionalnim interesom, onda sva ta priča i ostaje na potkapacitiranim galamdžijama tipa Aličkovića....uključite se pa takvih likova neće biti, niti će ih iko slušati
Kada bi se moglo hladne glave pogledati rezultate prethodnih vlada i ove, bilo bi jasno da je ova postava po svemu bolja, ali džaba.
Da ima neko bolji ko čeka, ja bih razumio. Ali prvi ti rukama i nogama roviš za povratak SDA. Jer to je rezultat tvog rada, motiv nije bitan.
Autodestruktivnost i glupi inat našeg naroda je jači od mozga.
Bukvalno znam ljude koji nisu glasali za Trojku, jer ih nekad neko nije pozdravio na ulici od političara.
Ne pretjerujem, ovo je fakat istina.
I džaba ti pruga, tramvaji, udžbenici, vrtići, pare porodiljama, dio budžeta za Srebrenicu...
Jok, nije me Dino pitao kako sam, nikad više za njega...
- JoseMujica
#36563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
druže...ti živiš od toga i ja te razumijem, ali najviše povratku SDA doprinostite sami, svojim radom i pričama koje sve više i više odudaraju od stvarnostiA_A_AKCIJA wrote: ↑16/10/2024 10:44Radi se, deduka, samo ti i tebi slični serete sa kauča i pljujete iz raznih motiva, ali svejedno, rušite dobru priču.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:39 ne treba se penjati, već treba raditi...i kada vas sve prepametne i prepoštene boli neka stvar za nacionalnim interesom, onda sva ta priča i ostaje na potkapacitiranim galamdžijama tipa Aličkovića....uključite se pa takvih likova neće biti, niti će ih iko slušati
Kada bi se moglo hladne glave pogledati rezultate prethodnih vlada i ove, bilo bi jasno da je ova postava po svemu bolja, ali džaba.
Da ima neko bolji ko čeka, ja bih razumio. Ali prvi ti rukama i nogama roviš za povratak SDA. Jer to je rezultat tvog rada, motiv nije bitan.
Autodestruktivnost i glupi inat našeg naroda je jači od mozga.
Bukvalno znam ljude koji nisu glasali za Trojku, jer ih nekad neko nije pozdravio na ulici od političara.
Ne pretjerujem, ovo je fakat istina.
I džaba ti pruga, tramvaji, udžbenici, vrtići, pare porodiljama, dio budžeta za Srebrenicu...
Jok, nije me Dino pitao kako sam, nikad više za njega...
evo samo jedan primjer, Seka i KCUS....jel nam danas bolje? zašto ne pričamo o tome?
A što se mene tiče, isti mi khurac, da prostiš, ko će me harčit tvoji ili Don Neonkovi...i pusti se više tih šupljaka da kad god se nešto kritikuje, vičeš ti si za SDA...ti si bot...jebote izgubili smo bilo kakvu moć diskusije o problemima, o idejama, o sadržaju bilo čega, jer sve svodite na mahalsko prepucavanje i pljuvanje na ličnoj osnovi.
prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?
da spomene bilo ko te ključne teme za naše živote, eto vas barem 5 da ga popljujete s tom istom pričom vi ste za SDA....jebla vas više SDA
- Haris.ba
#36564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemaju vremena, rade.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?
Zaboracio si i Zvizdica dodati. I za njega je Dino rekao da se nisu culi mjesecima.
- Styling
#36565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zvizde radi svoj posao. Na njega niko nema primjedbi.Haris.ba wrote: ↑16/10/2024 11:00Nemaju vremena, rade.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?![]()
Zaboracio si i Zvizdica dodati. I za njega je Dino rekao da se nisu culi mjesecima.
- Haris.ba
#36566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije normalno da se ne komunicira, cuje, pita. Ako je tebi - onda ok. Ljudi fakticki rade u istoj zgradi.Styling wrote: ↑16/10/2024 11:05Zvizde radi svoj posao. Na njega niko nema primjedbi.Haris.ba wrote: ↑16/10/2024 11:00Nemaju vremena, rade.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?![]()
- Styling
#36567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Haris.ba
#36568 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U kojoj se zgradi odrzavaju sjednice Vijeca ministara? Dogovore se taj dan kafica pola sata....
Kad se hoce, nadje se i vrijeme.
Kad se nece - nadje se razlog, kao da ne rade u istoj zgradi.
Last edited by Haris.ba on 16/10/2024 11:11, edited 1 time in total.
- Styling
-
A_A_AKCIJA
#36570 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Meni je jasno da ti ne možeš nikako pojmiti da postoje ljudi koji se bave stvarima u životu iz ideala, a da im ne donose pare.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 druže...ti živiš od toga i ja te razumijem, ali najviše povratku SDA doprinostite sami, svojim radom i pričama koje sve više i više odudaraju od stvarnosti
evo samo jedan primjer, Seka i KCUS....jel nam danas bolje? zašto ne pričamo o tome?
A što se mene tiče, isti mi khurac, da prostiš, ko će me harčit tvoji ili Don Neonkovi...i pusti se više tih šupljaka da kad god se nešto kritikuje, vičeš ti si za SDA...ti si bot...jebote izgubili smo bilo kakvu moć diskusije o problemima, o idejama, o sadržaju bilo čega, jer sve svodite na mahalsko prepucavanje i pljuvanje na ličnoj osnovi.
prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?
da spomene bilo ko te ključne teme za naše živote, eto vas barem 5 da ga popljujete s tom istom pričom vi ste za SDA....jebla vas više SDA
Žao mi je što si toliko propao ko čovjek da ti je to nepojmljivo.
Ja ne živim od politike, niti sam ikada živio. Trošim svoj novac na politiku. Volontiram i radim od svog vremena za nula maraka.
Pored mene su ljudi koji daju hiljade maraka iz svog džepa za ideju NiP-a.
NiP ima ubjedljivo najmanje zaposlenih ljudi u stranačkoj administraciji od stranaka koje znam. Par ljudi dobija plaću za posao, naspram desetina ili stotina koje rade u drugim strankama.
Razmisli malo o tome.
Tvoje razmišljanje najviše govori o tebi, da se politikom možeš baviti samo iz lične koristi. Tvoja korist je da ispadneš faca u kafani kada opsuješ majku "srankama" i vjerovatno da se očešeš od nekoga koga znaš.
Moja korist je da uradim makar malo da ovo društvo bude bolje.
Da se manje sikiram kakvo sam stanje iza sebe ostavljam djeci.
Da mi ne bude jedini doprinos da sam iz najnižih strasti ko glupan psovao majku svima, bez obzira šta i kako rade.
- JoseMujica
#36571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nisam upratio da je i tu isti slučaj...ovo mi je susramlje zapelo za oko kako sam pratio ovo s Domom naroda......realno sramota, koliko god da posla imaju...pa pješke je od predsjedništva do vijeća ministara 10 minutaHaris.ba wrote: ↑16/10/2024 11:00Nemaju vremena, rade.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 prava priča bi bila analiza zašto predsjedavajući Doma naroda i ministar vanjskih poslova naše zemlje uopće ne komuniciraju, a iz iste su sranke...zašto o tome ne pričamo?![]()
možda i rade, ali je ovo pokazatelj kako rade
- JoseMujica
#36572 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
samo nastavi da se baviš sa mnom i mojim stavovima...slobodno....neću ti platiti, a ni zamjeriti...samo ćeš jednom, nadam se, skontati da sam ja nebitan lik i nisam vrijedan da se priča o meni, niti je naslov ove teme Jose Mujica...a ako sam ti toliko napet slobodno otvori temu s tim naslovom, pa ćemo tamo srati po meni i zajebavati se sa mnom i mojim lupetanjimaA_A_AKCIJA wrote: ↑16/10/2024 11:15Meni je jasno da ti ne možeš nikako pojmiti da postoje ljudi koji se bave stvarima u životu iz ideala, a da im ne donose pare.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 druže...ti živiš od toga i ja te razumijem, ali najviše povratku SDA doprinostite sami, svojim radom i pričama koje sve više i više odudaraju od stvarnosti
Ja ne živim od politike, niti sam ikada živio. Trošim svoj novac na politiku. Volontiram i radim od svog vremena za nula maraka.
NiP ima ubjedljivo najmanje zaposlenih ljudi u stranačkoj administraciji od stranaka koje znam. Par ljudi dobija plaću za posao, naspram desetina ili stotina koje rade u drugim strankama.
Razmisli malo o tome.
Tvoje razmišljanje najviše govori o tebi, da se politikom možeš baviti samo iz lične koristi. Tvoja korist je da ispadneš faca u kafani kada opsuješ majku "srankama" i vjerovatno da se očešeš od nekoga koga znaš.
Da mi ne bude jedini doprinos da sam iz najnižih strasti ko glupan psovao majku svima, bez obzira šta i kako rade.
ovo je tema o NiP-u...njihovim ljudima i njihovom radu...eno sam dva pitanja postavio...niti jednog se nisi dotakao, a upireš se da "diskutuješ"...diskusija ima temu i barem dvije osobe, sa različitim stavovima...ako svi pričamo isto, to se zove PROPAGANDA!
pa hajde da pričamo o tome šta se radi i kako se radi...i moj je cilj da društvo bude bolje, samo moj je stav da je to jedino moguće kroz kritiku onoga što ne valja, a ne da ga glabamo onima što vladaju...glabanje nas je i dovelo tu gdje jesmo
-
Hakiz
#36573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U svem tom približavanju Zapadu, meni i dalje transport proizvoda koji košta 150 Eura sa Zapada košta 170 Eura, dok je Hrvatskoj 22 Eura. Moram davati otisak prsta i popunjavati formulare, kao što rade oni koji se ne približavaju Zapadu. Itd.A_A_AKCIJA wrote: ↑16/10/2024 10:40Da, samo nikada ne treba podcijeniti glupost našeg naroda._BataZiv_0809 wrote: ↑16/10/2024 10:16drug_profi wrote: ↑16/10/2024 08:58
![]()
Upravo tako, kolega.
SDA je postala glavna antizapadna struja u Bošnjaka. Gomila neobrazovanih glupana je zatrovana tezama kako nas zapad ne voli, kako nam sprema Palestinu, kako trebamo biti nezavisni, ne zaduživati se, biti jedinstveni makar to značilo i lopove i kriminalce mađu nama, jer sada nije vrijeme da se obračunavamo sami sa sobom... Pare nisu važne, dunjaluk, ne smijemo se prodati za novac, bolje ponosan a sjeromah, nego zapadne pare i prodana duša...
Živimo u vremenu globalnog zaglupljenja gdje ljudi čitaju samo naslove.
Jutros mi po grupama slavodobitno šalju članak na Oslobođenju (dakle, ipak nije neki govno medij), kako je izdat nalog za hapšenje Konakovića.
Naravno, najobičniji click bait, gdje se u članku spominje neko suđenje, gdje je Konaković svjedok, pa se nije odazvao na ročište, pa bi ga mooogli, ali samo mogli i uhapsiti i privesti da svjedoči.
Na stranu to da ta gomila glupana iz nekog bolesnog razloga sanja hapšenje Konakovića, nako... Uhapsi ga, makar nema nikakvog razloga, ali eto, ne znam ni sam što ga ne podnosim, jer sam glup i ne vidim da su me zatrovali.
Što ćemo od približavanja Zapadu imati zagađenje zbog rudarenja litijuma sa jedne, a isti odnos kao prema onima koji se ne približavaju sa druge strane.
Moj skepticizam od približavanja Zapadu uzrokuju takve stvari.
- Haris.ba
#36574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa kada je AU dosla u BiH prvo sto je napravila su firme za rezanje sume, posljedicno je pravila prugu i otvarala rudnike.
Sta mislite sto su glavne dvije zgrade uz zgrade Zemaljske vlade sa jedne strane zgrada zeljeznica, a sa druge zgrada suma.
To onako napravljeno od dobrote srca?
Mora se sve platiti. Nista dzabane nema.
Imamo opciju praviti rezorte Arapima ili rudnike i fabrike za poluproizvode za zapadno trziste. Pa birajmo.
Last edited by Haris.ba on 16/10/2024 11:30, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#36575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da budemo skroz fer ti si prvi krenuo sa svodjenjem price na licni nivo.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 11:23samo nastavi da se baviš sa mnom i mojim stavovima...slobodno....neću ti platiti, a ni zamjeriti...samo ćeš jednom, nadam se, skontati da sam ja nebitan lik i nisam vrijedan da se priča o meni, niti je naslov ove teme Jose Mujica...a ako sam ti toliko napet slobodno otvori temu s tim naslovom, pa ćemo tamo srati po meni i zajebavati se sa mnom i mojim lupetanjimaA_A_AKCIJA wrote: ↑16/10/2024 11:15Meni je jasno da ti ne možeš nikako pojmiti da postoje ljudi koji se bave stvarima u životu iz ideala, a da im ne donose pare.JoseMujica wrote: ↑16/10/2024 10:53 druže...ti živiš od toga i ja te razumijem, ali najviše povratku SDA doprinostite sami, svojim radom i pričama koje sve više i više odudaraju od stvarnosti
Razmisli malo o tome.
ovo je tema o NiP-u...njihovim ljudima i njihovom radu...eno sam dva pitanja postavio...niti jednog se nisi dotakao, a upireš se da "diskutuješ"...diskusija ima temu i barem dvije osobe, sa različitim stavovima...ako svi pričamo isto, to se zove PROPAGANDA!
pa hajde da pričamo o tome šta se radi i kako se radi...i moj je cilj da društvo bude bolje, samo moj je stav da je to jedino moguće kroz kritiku onoga što ne valja, a ne da ga glabamo onima što vladaju...glabanje nas je i dovelo tu gdje jesmo