Ma da cim me nema nesta mi se iza ledja desava.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
- Ramzess Veliki
#25452 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hajde kopaj.Digla_da_kreci wrote: ↑03/04/2024 10:49 Al sto napadose zenu. U digitalno doba gdje te prvo pita jel imas instagram pa tek onda prica s tobom, gdje se ljudi upoznavaju online vise nego uzivo, te neke dejting stranice, virtuala na max i pecinari se iscudjavaju sto mu je ubacila ime u gugl i na dva klika otkrila da je ljiga ozenjen sa sve porodicom dok se trpa drugim curama.
Pa druze ja cu ti krvna zrnca do sedmog koljena iskopati, e nes ti problema.![]()
![]()
- eluna
#25453 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ramzess Veliki wrote: ↑15/04/2024 15:18Hajde kopaj.Digla_da_kreci wrote: ↑03/04/2024 10:49 Al sto napadose zenu. U digitalno doba gdje te prvo pita jel imas instagram pa tek onda prica s tobom, gdje se ljudi upoznavaju online vise nego uzivo, te neke dejting stranice, virtuala na max i pecinari se iscudjavaju sto mu je ubacila ime u gugl i na dva klika otkrila da je ljiga ozenjen sa sve porodicom dok se trpa drugim curama.
Pa druze ja cu ti krvna zrnca do sedmog koljena iskopati, e nes ti problema.![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#25454 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ti ne kopaj.eluna wrote: ↑20/09/2024 19:43Ramzess Veliki wrote: ↑15/04/2024 15:18Hajde kopaj.Digla_da_kreci wrote: ↑03/04/2024 10:49 Al sto napadose zenu. U digitalno doba gdje te prvo pita jel imas instagram pa tek onda prica s tobom, gdje se ljudi upoznavaju online vise nego uzivo, te neke dejting stranice, virtuala na max i pecinari se iscudjavaju sto mu je ubacila ime u gugl i na dva klika otkrila da je ljiga ozenjen sa sve porodicom dok se trpa drugim curama.
![]()
![]()
............vidim da Ramo još uvijek žari i pali
![]()
- eluna
#25455 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jaaaraaaaane, baš ti trebajju cvike
- eluna
#25456 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kakve su žene postale - uopšte me ne bi iznenadilo da je čovjek čak i malo napisao ....
doduše - moraju žene postati takve kad muškarci više ne postoje, pa kad nabasaju na jednog sve se otimaju
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#25457 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Obrisalo covjeka, pa zar je dotle doslo

- ljubicasti limun
#25458 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja upoznala lika birvaktile na tinderu. sve super, lik ok, upoznao me s bratom, sa svojim drustvom, mi izlazili i on jednom rekao da mora na poslovni put u svoj rodni grad. i zove me sutradan, vidim muzika tresti u pozadini, cika, vika. pitam ga gdje je to, kaze, ma jaran se zeni.
i vratio se on, mi se nastavili vidjati. i jednom sjedim s poznanikom u SCC-u. i nailazi taj lik, nije me vidio, i prokomentira moj poznanik lika, kaze ljudina, uspjesan, biznismen. i skoro se ozenio.
ja u blagom soku, ali poznavajuci muskarce, pitam ovog, pa ko je on, za koga se ozenio, itd. i navecer mene lik zove jer smo se culi svaki dan, a vidjali haman svaki, i pitam ga ja jel se to on ozenio
, muk, tisina, kaze, jesam, nisam ti imao snage reci.
i btw, lik mi je dao lazno ime. a sto je najsmjesnije, ima fb pod tim imenom, gdje redovno objavljuje slike i postove.
nismo se mi dugo vidjali, mozda nekih 3 mjeseca, ali nije mi jasno da su svi played along. i brat i drustvo. i znali su da ima curu, s kojom je i dalje ozenjen i imaju curicu. mislim, hajd sto mene niko nije upozorio, ali sto nije nju? to mi nije jasno. nije mi jasno ni kako je uspio vremenski sve to izvesti.
e, moze li mi neko od muskaraca objasniti ovo ponasanje? ne, toliko njegovo, vec njegovih jarana, brata. bi li vi upozorili barem njega da to nije ok, ni prema novoj zenskoj, a pogotovo ne prema curi? bi li se odbijali druziti? ne kontam.
ugl. ne uzimam ja muskarce vise ozbiljno.
ne samo zbog ovog, nego zbog hiljadu drugih stvari. treba se samo zezat s njima, zajebavat se i tako to. 
i vratio se on, mi se nastavili vidjati. i jednom sjedim s poznanikom u SCC-u. i nailazi taj lik, nije me vidio, i prokomentira moj poznanik lika, kaze ljudina, uspjesan, biznismen. i skoro se ozenio.
nismo se mi dugo vidjali, mozda nekih 3 mjeseca, ali nije mi jasno da su svi played along. i brat i drustvo. i znali su da ima curu, s kojom je i dalje ozenjen i imaju curicu. mislim, hajd sto mene niko nije upozorio, ali sto nije nju? to mi nije jasno. nije mi jasno ni kako je uspio vremenski sve to izvesti.
e, moze li mi neko od muskaraca objasniti ovo ponasanje? ne, toliko njegovo, vec njegovih jarana, brata. bi li vi upozorili barem njega da to nije ok, ni prema novoj zenskoj, a pogotovo ne prema curi? bi li se odbijali druziti? ne kontam.
ugl. ne uzimam ja muskarce vise ozbiljno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25459 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
moraš da bolje mahalaš
- ljubicasti limun
#25460 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mahalat se ili moze ili ne moze.
- yoda82
#25461 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne bi se prestao družiti sa njim, i ne bi upozorio ni tebe ni njegovu ženu. Njemu bi rekao da to nije ok, i gledao da maksimalno izbjegavam i tebe i suprugu.ljubicasti limun wrote: ↑14/10/2024 23:53 Ja upoznala lika birvaktile na tinderu. sve super, lik ok, upoznao me s bratom, sa svojim drustvom, mi izlazili i on jednom rekao da mora na poslovni put u svoj rodni grad. i zove me sutradan, vidim muzika tresti u pozadini, cika, vika. pitam ga gdje je to, kaze, ma jaran se zeni.![]()
i vratio se on, mi se nastavili vidjati. i jednom sjedim s poznanikom u SCC-u. i nailazi taj lik, nije me vidio, i prokomentira moj poznanik lika, kaze ljudina, uspjesan, biznismen. i skoro se ozenio.ja u blagom soku, ali poznavajuci muskarce, pitam ovog, pa ko je on, za koga se ozenio, itd. i navecer mene lik zove jer smo se culi svaki dan, a vidjali haman svaki, i pitam ga ja jel se to on ozenio
i btw, lik mi je dao lazno ime. a sto je najsmjesnije, ima fb pod tim imenom, gdje redovno objavljuje slike i postove.
![]()
ugl. ne uzimam ja muskarce vise ozbiljno.ne samo zbog ovog, nego zbog hiljadu drugih stvari. treba se samo zezat s njima, zajebavat se i tako to.
![]()
Sa druge strane, da sam vidio njegovu suprugu sa drugim, ni to mu ne bi rekao, osim ako mi je baš, baš dobar jaran.
Last edited by yoda82 on 15/10/2024 12:59, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25462 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
zene sve iskopaju prije veze osim činjenice da je neko oženjenljubicasti limun wrote: ↑14/10/2024 23:53 Ja upoznala lika birvaktile na tinderu. sve super, lik ok, upoznao me s bratom, sa svojim drustvom, mi izlazili i on jednom rekao da mora na poslovni put u svoj rodni grad. i zove me sutradan, vidim muzika tresti u pozadini, cika, vika. pitam ga gdje je to, kaze, ma jaran se zeni.![]()
i vratio se on, mi se nastavili vidjati. i jednom sjedim s poznanikom u SCC-u. i nailazi taj lik, nije me vidio, i prokomentira moj poznanik lika, kaze ljudina, uspjesan, biznismen. i skoro se ozenio.ja u blagom soku, ali poznavajuci muskarce, pitam ovog, pa ko je on, za koga se ozenio, itd. i navecer mene lik zove jer smo se culi svaki dan, a vidjali haman svaki, i pitam ga ja jel se to on ozenio
![]()
ugl. ne uzimam ja muskarce vise ozbiljno.ne samo zbog ovog, nego zbog hiljadu drugih stvari. treba se samo zezat s njima, zajebavat se i tako to.
![]()
ne brini znala bi da zivi s mamom i da mu je plaća 900 i da ide busom
to bi znala
- Ozimician
- Optimus09
#25464 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ona je najjaca kad kazu,zenama smeta izlaziti s muskarcima koji zive sa majkom,ali ne smeta a onim koji zive sa zenom 
- eluna
#25465 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne vidim zaüto se čudiš - pa njemu su svi zavidjeli na svemu ...... neće muškarci izdati jedan drugog baš zato što svi žele da budu takvi ....mi smo žene drugačije - mi želimo samo jednog muškara samo za sebe , ali ove movije generacije i to mijenjaju ...sve više i sve češće vidim da sam ostala konzervativna po tom pitanju i baš ne pratim trendoveljubicasti limun wrote: ↑14/10/2024 23:53 Ja upoznala lika birvaktile na tinderu. sve super, lik ok, upoznao me s bratom, sa svojim drustvom, mi izlazili i on jednom rekao da mora na poslovni put u svoj rodni grad. i zove me sutradan, vidim muzika tresti u pozadini, cika, vika. pitam ga gdje je to, kaze, ma jaran se zeni.![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#25466 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jednostavno objasnjenje - kvalitetni muskarci ne koriste tinder i druge slicne stranice.ljubicasti limun wrote: ↑14/10/2024 23:53 Ja upoznala lika birvaktile na tinderu. sve super, lik ok, upoznao me s bratom, sa svojim drustvom, mi izlazili i on jednom rekao da mora na poslovni put u svoj rodni grad. i zove me sutradan, vidim muzika tresti u pozadini, cika, vika. pitam ga gdje je to, kaze, ma jaran se zeni.![]()
![]()
![]()
- moon_walker_90
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- ljubicasti limun
- ljubicasti limun
#25470 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
a jbg nije ni jedno ni drugo normalno
- eluna
#25471 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
zašto muškarcima ne smeta da na more idu sa tuđim ženama??
- ljubicasti limun
- ljubicasti limun
#25473 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa to dovoljno govori o muskom karakteru.
- eluna
#25474 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
bit će da su to oni "karakteri" koji su tamo na klixu komentarisali kako "nije dovoljno istukao kurvu" na tekst o onoj pjevačici
- ljubicasti limun
#25475 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa ja jos uvijek mislim da su zene i muskarci isti. da imaju jednako skrupula, da su im bitne iste stvari. ali vidim da to nije tako. i mislim da su muskarci predatori. ono koji to mogu, izgledom, maldosti, novcem, to i otvoreno pokazuju i tako se i ponasaju. oni koji to ne mogu, bilo jer nemaju izgled, novac, status ili nisu vise u cvijetu mladosti, zadovoljavaju se siktanjem, podjebavanjem, uvredama i mislima. a htjeli bi, samo ne mogu.eluna wrote: ↑15/10/2024 18:17
ne vidim zaüto se čudiš - pa njemu su svi zavidjeli na svemu ...... neće muškarci izdati jedan drugog baš zato što svi žele da budu takvi ....mi smo žene drugačije - mi želimo samo jednog muškara samo za sebe , ali ove movije generacije i to mijenjaju ...sve više i sve češće vidim da sam ostala konzervativna po tom pitanju i baš ne pratim trendove![]()