Niko nije ni rekao da je cilj ostati jer se stvara nova repka, ali ih neko filuje i placa da ovako pisu, tako da ide familija na pazar.
Hvala.....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pe eto on je i napravio razliku, nosio igru, dao gol, nad njim penal.Edin H. wrote: ↑14/10/2024 22:54To Soboszlai, ovo ostalo tu smo negdje značielcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Koliko je skuplja Holandija od Mađarske?elcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Oblak i Sesko panjevi?? Ti panjevi, da slucajno za BiH igraju,hladno bi bili najbolji igraci reprezentacije kraj ovih tarabica i samoprozvanih bosanskih Messi-a, Malih princeva, Zinedina iz Kalesije , itd...frit_i_frut wrote: ↑14/10/2024 22:23Pa kao ekipa su dobri, ali po imenima nista posebno. Slicno kao onih 11 slovenskih panjeva s kojima Kek pravi cuda.
Jeste sve je to fiktivno, zasto platiti 30 miliona za Wirza kada mozes dobiti Gazibegovica za 150 hiljada i leviske.darius_maximus wrote: ↑14/10/2024 23:01Koliko je skuplja Holandija od Mađarske?elcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Da je fudbal takmičenje fiktivnih vrijednosti igrača, ne bi niko ni morao izlaziti na megdan Engleskoj i Španiji, pa ima ekipa koje se s njima pošaketaju.
Kako fino Grčka spusti Gordi Albion neki dan, rekao bi čovjek da im je ta fiktivna vrijednost bare-bare s Engleskom.
Ne znam šta okrenu na Pjanića, bolan. Ja velim da je Petev sa 90% istog kalibra igrača, vrlo često sa istim imao nešto izborio ovu ligu, sa ovim mozemo ispasti u C. S Barbom nemamo ništa sem tog požrtvovanja, a večeras je i toga falilo. Znam ja da ti volis Barbu, volim ga i ja, ali Bugarin je Gvardiola za njega.palermo wrote: ↑14/10/2024 22:40Pjanic koji se tjerao iz reprezentacije, mahalas, nije htio trcayi islicno.. nema sta mu se na ovom.forumu nije reklo..de, ne zajebaji....last mohicans wrote: ↑14/10/2024 22:35 Baš tako, tad ce ovima biti vrijeme da se oprastaju ako budu imali kvalitete da se pozivaju i u ovako lošu repku. Bolji trener bi više izvukao, to je jasno. S Petovom smo na nešto ličili, samo su tu bili Pjanić i par igrača.
Najveci pomak bi ae desio da imamo par igraca koji redovno igraju na nekom solidnom nivou...
Zabluda, necemo. Imamo dzeku koji je bolji igrac ali i on kad je ostao sam nije uspio puno pomoci...elcaliente wrote: ↑14/10/2024 23:00Pe eto on je i napravio razliku, nosio igru, dao gol, nad njim penal.Edin H. wrote: ↑14/10/2024 22:54To Soboszlai, ovo ostalo tu smo negdje značielcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51
Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Kada mi budemo imali jednog takvog biti cemo na njihovom nivou.
Poslušaj profu, kako će se uigrati kad konstantno mijenja, sto vezu, sto odbranu. Nikad se nece takvim rotiranjima uigrati i mijenjanjem formacija iz utakmice u utakmicu.palermo wrote: ↑14/10/2024 22:46Dead Man Walking wrote: ↑14/10/2024 22:43 Pa mi smo pljuvali Pjanica i Dzeku do juce, samo da se njih otjera pa ce med i mlijeko. Nema kvaliteta dovoljno, jedino je pozitivno sto ima ove djece od kojih mozda nesto i bude, ali trenutno i oni svi imaju epizodne uloge u svojim klubovima, niko tu nije standardan. Koliko god ruzno i tuzno zvucalo sad nemamo vise izbora osim da nastavimo ovako i nadamo se da ce se nakon 1-2 godine uigrati i poceti liciti na nesto.
A sto se tice smjehotresa zvanog nasa liga, najbolji igrac te lige nije dobio ni minutu protiv daleko losijih protivnika u dvije utakmice na koje je otisao.ne bih nista dodao
Dosao u Zenicu da natoci vode da moze ponjeti za Sarajevo.
I to je tačno, trebao se parkirati bus i nabijati na Edina ili kakvu kontru ganjati jal prekid. Tako smo i dali gol. A ne se potrošiti ko budala.amidzazeher wrote: ↑14/10/2024 22:47 Ma mi smo izgorili protiv Svaba, sto je u neku ruku i selektorova greska. Mi tu utakmicu ni u snovima nismo mogli dobiti a vidjeli smo niti nerjeseno igrati. Totalni fijasko selektora
Sve te reprezentacije imaju igrace koji su standardni u ozbiljnim klubovima. Mozda ne najboljim klubovima svijeta, ali svakako profesionalnim i ozbiljnim. Mi to jednostavno nemamo. Moze se jos jedino probati zvati i iz nase lige, da se jednom i taj mit zatvori jer ko god prati nasu ligu zna kako bi tek to izgledalo.darius_maximus wrote: ↑14/10/2024 23:01Koliko je skuplja Holandija od Mađarske?elcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Da je fudbal takmičenje fiktivnih vrijednosti igrača, ne bi niko ni morao izlaziti na megdan Engleskoj i Španiji, pa ima ekipa koje se s njima pošaketaju.
Kako fino Grčka spusti Gordi Albion neki dan, rekao bi čovjek da im je ta fiktivna vrijednost bare-bare s Engleskom.
Naravno da je fiktivno.elcaliente wrote: ↑14/10/2024 23:03Jeste sve je to fiktivno, zasto platiti 30 miliona za Wirza kada mozes dobiti Gazibegovica za 150 hiljada i leviske.darius_maximus wrote: ↑14/10/2024 23:01Koliko je skuplja Holandija od Mađarske?elcaliente wrote: ↑14/10/2024 22:51
Za 60 miliona su skuplji od nas, toliko valjda vrijede ova dva gola razlike.
Majke mi moje kad ga ovako gledaš pa zmaj od Šipova izgleda pismenije. Svaka čast čovjeku na karijeri, fudbalska veličina je bio ali gori su ovi koji ovakve zovu. Očigledno bolje nemamo ni na terenu a ni u studiju, Konjic Muhamed s kojim se raja sprdala za ove sada izgleda ko Geri Lineker. Dotakli smo samo dno čini mi se a podrum nam se kopa..elcaliente wrote: ↑14/10/2024 23:08Dosao u Zenicu da natoci vode da moze ponjeti za Sarajevo.
Al ima jeben stayling.
Ima kontinuitet i podrsku nacije. I kad ih nakantaju niko ne jebe mater treneru ni igracima. Ima plebiscitarnu podrsku i kad ide i kad neide. Kod nas svaka susa ekspert, sve uper Bosnje a pola bi sta ba pola 90 % bi mater prodalo za 100 eura.
Pa Anela su furali samo nasi navijaci, on da valja bio bi skup i igrao bi u vecem klubu.darius_maximus wrote: ↑14/10/2024 23:10Naravno da je fiktivno.elcaliente wrote: ↑14/10/2024 23:03Jeste sve je to fiktivno, zasto platiti 30 miliona za Wirza kada mozes dobiti Gazibegovica za 150 hiljada i leviske.darius_maximus wrote: ↑14/10/2024 23:01
Koliko je skuplja Holandija od Mađarske?
Isti igrač igra prije nekog prvenstva u fenjerašu ili osrednjem klubu, odigra dobro tri utakmice i odjednom kao vrijedi 150 miliona i dobije transfer u Real ili City. Tako se i za Anela furalo da je generacijski talenat na osnovu hypea.
Ekipu sastavlja trener i presudan može biti i igrač koji vrijedi 12 miliona, ali trener mora znati šta hoće od ekipe i koji tip igrača mu treba za to što je zamislio, pa da probere najbolje.
Pusti me te Galacticos priče kako je najskuplji tim ujedno i najbolji.
Jebo nas je Petev za sva vremena. Ne kontam sto je isao na pobjedu uvjek.kakotakonikako wrote: ↑14/10/2024 23:12 Za sve je kriv Petev. Nemamo mi kvalitete za diviziju A. Realno mi smo za diviziju C.
Pa meni je Petev bio drag I mislim da je greska sto je pusten. Al nemojmo pregoniti, mi smo jedva izvukli remi sa Crnom gorom, izfubili od Rumuna gore I Petev nije ni imao priliku da odigra protiv imalo jaceg protivnika.last mohicans wrote: ↑14/10/2024 23:04Ne znam šta okrenu na Pjanića, bolan. Ja velim da je Petev sa 90% istog kalibra igrača, vrlo često sa istim imao nešto izborio ovu ligu, sa ovim mozemo ispasti u C. S Barbom nemamo ništa sem tog požrtvovanja, a večeras je i toga falilo. Znam ja da ti volis Barbu, volim ga i ja, ali Bugarin je Gvardiola za njega.palermo wrote: ↑14/10/2024 22:40Pjanic koji se tjerao iz reprezentacije, mahalas, nije htio trcayi islicno.. nema sta mu se na ovom.forumu nije reklo..de, ne zajebaji....last mohicans wrote: ↑14/10/2024 22:35 Baš tako, tad ce ovima biti vrijeme da se oprastaju ako budu imali kvalitete da se pozivaju i u ovako lošu repku. Bolji trener bi više izvukao, to je jasno. S Petovom smo na nešto ličili, samo su tu bili Pjanić i par igrača.
Najveci pomak bi ae desio da imamo par igraca koji redovno igraju na nekom solidnom nivou...
Pa Barisic bi igrao danas da nije drugog zutog, Demirovic bi igrao da nije drugog zutog ( by the way, jako nam je falio) I profa nasao siljiti qtc na Barbi...last mohicans wrote: ↑14/10/2024 23:06Poslušaj profu, kako će se uigrati kad konstantno mijenja, sto vezu, sto odbranu. Nikad se nece takvim rotiranjima uigrati i mijenjanjem formacija iz utakmice u utakmicu.palermo wrote: ↑14/10/2024 22:46Dead Man Walking wrote: ↑14/10/2024 22:43 Pa mi smo pljuvali Pjanica i Dzeku do juce, samo da se njih otjera pa ce med i mlijeko. Nema kvaliteta dovoljno, jedino je pozitivno sto ima ove djece od kojih mozda nesto i bude, ali trenutno i oni svi imaju epizodne uloge u svojim klubovima, niko tu nije standardan. Koliko god ruzno i tuzno zvucalo sad nemamo vise izbora osim da nastavimo ovako i nadamo se da ce se nakon 1-2 godine uigrati i poceti liciti na nesto.
A sto se tice smjehotresa zvanog nasa liga, najbolji igrac te lige nije dobio ni minutu protiv daleko losijih protivnika u dvije utakmice na koje je otisao.ne bih nista dodao
betametazon wrote: ↑14/10/2024 23:04Zabluda, necemo. Imamo dzeku koji je bolji igrac ali i on kad je ostao sam nije uspio puno pomoci...elcaliente wrote: ↑14/10/2024 23:00Pe eto on je i napravio razliku, nosio igru, dao gol, nad njim penal.
Kada mi budemo imali jednog takvog biti cemo na njihovom nivou.