Oh, oh, još jedan uvrijeđeni, mene niko nije zvaoooo, a Dino, hej Dino vodi glavnu riječ
Narod i Pravda (Konakovic)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36327 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
naravno...drugog demokratskog i zakonskog sredstva nemamo već da ih kažnjavamo svake 4 godine dok ne dođu ozbiljni ljudi koji neće varati i krasti....samo za ovo moje trebaju i ozbiljni građani, koji će pratiti i propitivati svaki korak vlasti...isto tako i ozbiljna opozicija....A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:04Evo deduke sa svojom logikom.
Lijek za Nijaza je Nezir, koji nas je držao usranih guzica osam godina zbog redukcija vode za koje je bio direktni krivac.
Bravo genije![]()
svjestana sam ja da ovo nije savršeno i ima milion mana, ali to je jedini način da se izgradi javnost i svjesno društvo....možeš ti i ovo pljuvati, ali puhanje u čmarne kolutiće vlasti sigurno nije način da izgradimo demokratske kapacitete našeg društva...posebno nam u tome neće pomoći sve dok postoje takvi ljudi poput tebe koji brane svoje šta god da rade...ti možda nisi svjestan toga, ali si upravo ti i ljudi sa sa takvim stavovima, stub ovog sranačkog klijentelizma i korupcije...kad osvjestiš sebe da si taj....e onda se javi, pa slobodno seri po mojoj filozofiji
-
A_A_AKCIJA
#36328 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro, šta bi ti i kako bi ti?novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:12 Čestitam ti, za početak si potvrdio ono što sam napisao.
E sad zamisli koliko je to katastrofalno: odakle vam kompetencije za tako nešto!? Pa jeste li vi normalni!?!?
Vi, koji pojma nemate ne smao o Vodovodu, već i Telekomu, Elektroprivredi, rudniciam i svemu ostalom - jer su vam kvalifikacije nula, vi svojom voljom kažete ko je najbolji na kojoj poziciji.
Što u mene prijatelj kaže, zamisli da tako funkcioniše reprezentacija. Da partije imenuju igrače na pozicije.
Vi ste najobičniji ublehaši!!!
-
kakabanja213
#36329 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jasta ce nas EU natjerati da promijenimo sistem? Samo tome i teže.A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:07Šta, ti jučer čuo za sistem koji je takav 30ak godina?kakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:04 Znaci sastanu se Dino, Kemo, Aljosa, Denis, Okeric... i onda na osnovu svog iskustva odluce da li postoji adekvatan kandidat u NiP za npr. direktora vodovoda???!!!!!
Da, tako se radi i radiće se dok nas EU ne natjera da izmjenimo sistem.
A nećemo ga izmjeniti, osim gomile zakona u paketu, na svim nivoima vlasti.
Tek tada će biti moguće drugačije.
A u međuvremenu će NiP biti jedina stranka koja nema uvjet da moraš biti član da bi dobio povjerenje.
Da EU, Smit, amerikanci i ostala bratija ista dobro misle o nama preuzeli bi i tuzilastvo i sud, nogirali sve iz tih institucija do cistace i primili nove ljude kojima bi jedini uslov bio da ne znaju niti jednu jedinu rijec naseg jezika.
Last edited by kakabanja213 on 14/10/2024 13:20, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#36330 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
varaš se da tu ima bilo kakav drugi način poslovanja....pročitaj post koji si citirao do krajakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:08Ako se Dino i ekipa rijese Ademovica i njegovih zavrsit ce ko SBB. Pa ti Ademovici mu i vuku glavni dio glasova. Odnosno njihov "nacin" poslovanja.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 12:59ja bih uvijek tipovao na obračun između frakcija...tako je bilo i sa SDA...sumnjam da se išta promjenilo....sukob struja unutar NiP-a tinja odavno....iza svakog teksta gdje se blate Kemo i njegovi, stoje Gačani....sada su im izborni rezultati poslužili da se ide u konačni obračun....a naivan je svako ko misli da su jedni fini a drugi loši...sve je to isti khurac, da prostite...ovo je samo borba za moć unutar srankedječak sa šibicama wrote: ↑14/10/2024 12:54 Koja je logika da jedna vlast, ili jedan dio vlasti, na poziciju montira svoje mufljuze, a onda ih nakon pola godine godinu, hapsi ili pompozno privodi na saslusavanje.
Ili su toliko glupi, ili su opet u pitanju neki obracuni izmedju frakcija. A na kraju ce ionako svi na slobodu.
- novi.dan.nova.nafaka
#36331 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hajmo sad ispočetka: jel shvataš koliko je to što radite katastrofalno i pogubno!? Jel shvaćaš šta radite stručnim ljudima koji su unutar tih kompanija, ali i van njih, koji nikad neće doći na pozicije jer Dino, Kemo i ekipica odabranih biraju direktore!?A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:14Dobro, šta bi ti i kako bi ti?novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:12 Čestitam ti, za početak si potvrdio ono što sam napisao.
E sad zamisli koliko je to katastrofalno: odakle vam kompetencije za tako nešto!? Pa jeste li vi normalni!?!?
Vi, koji pojma nemate ne smao o Vodovodu, već i Telekomu, Elektroprivredi, rudniciam i svemu ostalom - jer su vam kvalifikacije nula, vi svojom voljom kažete ko je najbolji na kojoj poziciji.
Što u mene prijatelj kaže, zamisli da tako funkcioniše reprezentacija. Da partije imenuju igrače na pozicije.
-
A_A_AKCIJA
#36332 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma pusti mi se tog tvog kafanskog sistema.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:14naravno...drugog demokratskog i zakonskog sredstva nemamo već da ih kažnjavamo svake 4 godine dok ne dođu ozbiljni ljudi koji neće varati i krasti....samo za ovo moje trebaju i ozbiljni građani, koji će pratiti i propitivati svaki korak vlasti...isto tako i ozbiljna opozicija....A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:04Evo deduke sa svojom logikom.
Lijek za Nijaza je Nezir, koji nas je držao usranih guzica osam godina zbog redukcija vode za koje je bio direktni krivac.
Bravo genije![]()
svjestana sam ja da ovo nije savršeno i ima milion mana, ali to je jedini način da se izgradi javnost i svjesno društvo....možeš ti i ovo pljuvati, ali puhanje u čmarne kolutiće vlasti sigurno nije način da izgradimo demokratske kapacitete našeg društva...posebno nam u tome neće pomoći sve dok postoje takvi ljudi poput tebe koji brane svoje šta god da rade...ti možda nisi svjestan toga, ali si upravo ti i ljudi sa sa takvim stavovima, stub ovog sranačkog klijentelizma i korupcije...kad osvjestiš sebe da si taj....e onda se javi, pa slobodno seri po mojoj filozofiji
Odrastao kada je bio faca ko psuje Tiiitu, pa i ti sada isto.
Jedini način je da budeš realan i sudiš pošteno, svima, po djelima.
A ti pljuješ nemilice i samo da pljuneš.
I usput imaš interesa sa SzaBiH, pa malo rumenku pušeš u te kolutiće
A pogotovo, kada šiljiš za gore i za dokazane katile ovog naroda. Isto ko da se Konrad Adenauer začešljao da vodi državu, a mi mu ne damo, a ne ovdje mi Nezira nudiš kao alternativu i ubjeđuješ me da je to put u napredak
-
A_A_AKCIJA
#36333 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pusti šuplju, hajmo malo realnosti.novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:17Hajmo sad ispočetka: jel shvataš koliko je to što radite katastrofalno i pogubno!? Jel shvaćaš šta radite stručnim ljudima koji su unutar tih kompanija, ali i van njih, koji nikad neće doći na pozicije jer Dino, Kemo i ekipica odabranih biraju direktore!?A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:14Dobro, šta bi ti i kako bi ti?novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:12 Čestitam ti, za početak si potvrdio ono što sam napisao.
Dobio si vlast, šta radiš i kako?
-
A_A_AKCIJA
#36334 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
...i ubacili Želju u ligu šampiona trajno bez mogućnosti ispadanja...kakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:16 asta ce nas EU natjerati da promijenimo sistem? Samo tome i teže.
Da EU, Smit, amerikanci i ostala bratija ista dobro misle o nama preuzeli bi i tuzilastvo i sud, nogirali sve iz tih institucija do cistace i primili nove ljude kojima bi jedini uslov bio da ne znaju niti jednu jedinu rijec naseg jezika.
koliko je tebi godina, 12?
- Point.
#36335 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A jest se stranački vojnik zadao, 200 postova od jutros na temi izbacio.
Last edited by Point. on 14/10/2024 13:23, edited 1 time in total.
-
kakabanja213
#36336 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znam, ali eto da postavimo da je Dino ok i zeli nesto da promijeni.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:16varaš se da tu ima bilo kakav drugi način poslovanja....pročitaj post koji si citirao do krajakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:08Ako se Dino i ekipa rijese Ademovica i njegovih zavrsit ce ko SBB. Pa ti Ademovici mu i vuku glavni dio glasova. Odnosno njihov "nacin" poslovanja.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 12:59
ja bih uvijek tipovao na obračun između frakcija...tako je bilo i sa SDA...sumnjam da se išta promjenilo....sukob struja unutar NiP-a tinja odavno....iza svakog teksta gdje se blate Kemo i njegovi, stoje Gačani....sada su im izborni rezultati poslužili da se ide u konačni obračun....a naivan je svako ko misli da su jedni fini a drugi loši...sve je to isti khurac, da prostite...ovo je samo borba za moć unutar sranke
- JoseMujica
#36337 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
e da znaš koliko me libo tuki za Rumenka...što se mene tiče neka hapse svakoga ko je radio mimo zakona, pa i Rumenka...ja ga sigurno ne bi branio...al razumijem tvoju frustraciju...ujedaj slobodno...džaba jeA_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:19Ma pusti mi se tog tvog kafanskog sistema.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:14naravno...drugog demokratskog i zakonskog sredstva nemamo već da ih kažnjavamo svake 4 godine dok ne dođu ozbiljni ljudi koji neće varati i krasti....samo za ovo moje trebaju i ozbiljni građani, koji će pratiti i propitivati svaki korak vlasti...isto tako i ozbiljna opozicija....A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:04
Evo deduke sa svojom logikom.
Bravo genije![]()
Odrastao kada je bio faca ko psuje Tiiitu, pa i ti sada isto.
Jedini način je da budeš realan i sudiš pošteno, svima, po djelima.
A ti pljuješ nemilice i samo da pljuneš.
I usput imaš interesa sa SzaBiH, pa malo rumenku pušeš u te kolutiće
A pogotovo, kada šiljiš za gore i za dokazane katile ovog naroda. Isto ko da se Konrad Adenauer začešljao da vodi državu, a mi mu ne damo, a ne ovdje mi Nezira nudiš kao alternativu i ubjeđuješ me da je to put u napredak
mahsuz selam

- novi.dan.nova.nafaka
#36338 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pusti se spinovanja - spin majstore. Izgubio si živce i konce. Ne znaš voditi argumentovanu diskusiju.A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:20Pusti šuplju, hajmo malo realnosti.novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:17Hajmo sad ispočetka: jel shvataš koliko je to što radite katastrofalno i pogubno!? Jel shvaćaš šta radite stručnim ljudima koji su unutar tih kompanija, ali i van njih, koji nikad neće doći na pozicije jer Dino, Kemo i ekipica odabranih biraju direktore!?
Dobio si vlast, šta radiš i kako?
Dakle, jel to priznaješ koliko je katastrofalna praksa da marginalizirate struku tako što se vas nekoliko u NiP-u okupi i bira one za koje mislite da su najbolji direktori!?
Odakle vam pravo, odakle vam hrabrost - da vi, totalne neznalice u pogledu toga kako funkcionišu telekomi, el. privrede, rudnici, komunalna preduzeća, možete birati direktore!?
Odakle vama znanje da možete birati direktora za razvoj u Telekomu!? Izvršnog direktora za XY u RAD-u, direktore po svim drugim preduzećima!?
Šta su vam kriteriji, a spin majstore!?
Priznaj da ono kako radite je greška, o rješenjima ćemo kasnije.
-
kakabanja213
#36339 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakve Zelja ima veze sa NIP osim sto je druga strana iste medalje.A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:21...i ubacili Želju u ligu šampiona trajno bez mogućnosti ispadanja...kakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:16 asta ce nas EU natjerati da promijenimo sistem? Samo tome i teže.
koliko je tebi godina, 12?
Ovaj narod je previse zagazio u korupciju i kriminal da ga mogu izvuci samo jako radikalna rjesenja. Institucionalno rjesavanje, sto je omiljena fraza nasih politicara, svih opcija ce nas nece izvuci. Samo najradikalnija moguca rjesenja.
- JoseMujica
#36340 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pošto ga znam...nemam šta pretpostavljati...dobar samo za šupljiranja...možda je i imao dobre namjere...to fakat ne znam, ali izvedba najbolje kazuje o njegovim sposobnostima i kapacitetimakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:23Znam, ali eto da postavimo da je Dino ok i zeli nesto da promijeni.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:16varaš se da tu ima bilo kakav drugi način poslovanja....pročitaj post koji si citirao do krajakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:08
Ako se Dino i ekipa rijese Ademovica i njegovih zavrsit ce ko SBB. Pa ti Ademovici mu i vuku glavni dio glasova. Odnosno njihov "nacin" poslovanja.
jebga...evo zamisli da si ti trener nekog fudbalskog tima...ako si čovjek od svog posla nećeš zvati mene invalida da igram, samo zato što sam ti jaran ili ideš sa mnom na džume ili što me smatraš dobrim čovjekom...ako me zovneš onda je jasno da si nesposoban i da nisi za tog posla
pouka ove priče je da mnogi ne razumiju da je i politika u današnjem svijetu zapravo MENADŽMENT i to menadžment LJUDSKIH RESURSA! ovo dobro zapamtite
-
kakabanja213
#36341 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Izvedba je katasrofalna. Ali lik je na pocetku imao pricu za 10, koja se je vrlo brzo ispostavila kao suplja. Sada je vec ponavlja i dosadan je.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:29pošto ga znam...nemam šta pretpostavljati...dobar samo za šupljiranja...možda je i imao dobre namjere...to fakat ne znam, ali izvedba najbolje kazuje o njegovim sposobnostima i kapacitetimakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:23Znam, ali eto da postavimo da je Dino ok i zeli nesto da promijeni.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:16
varaš se da tu ima bilo kakav drugi način poslovanja....pročitaj post koji si citirao do kraja
jebga...evo zamisli da si ti trener nekog fudbalskog tima...ako si čovjek od svog posla nećeš zvati mene invalida da igram, samo zato što sam ti jaran ili ideš sa mnom na džume ili što me smatraš dobrim čovjekom...ako me zovneš onda je jasno da si nesposoban i da nisi za tog posla
pouka ove priče je da mnogi ne razumiju da je i politika u današnjem svijetu zapravo MENADŽMENT i to menadžment LJUDSKIH RESURSA! ovo dobro zapamtite
-
A_A_AKCIJA
#36342 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Lupaš i lažešnovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:26 Pusti se spinovanja - spin majstore. Izgubio si živce i konce. Ne znaš voditi argumentovanu diskusiju.
Dakle, jel to priznaješ koliko je katastrofalna praksa da marginalizirate struku tako što se vas nekoliko u NiP-u okupi i bira one za koje mislite da su najbolji direktori!?
Odakle vam pravo, odakle vam hrabrost - da vi, totalne neznalice u pogledu toga kako funkcionišu telekomi, el. privrede, rudnici, komunalna preduzeća, možete birati direktore!?
Odakle vama znanje da možete birati direktora za razvoj u Telekomu!? Izvršnog direktora za XY u RAD-u, direktore po svim drugim preduzećima!?
Pročitaj pažljivo šta sam napisao, a ne šta bi ti volio da sam napisao.
Direktor da bi bio kandidat, mora ispunjavati uvjete konkursa, koji uvijek rade i pišu stručne službe u firmama.
Stručne službe, dakle neko ko ima veze sa strukom i ko zna zakonske zahtjeve za poziciju.
U kadrovskoj službi stranke će se pokušati naći neko ko zadovoljava sve uvjete konkursa i reći će mu se da se prijavi.
Ne može profesor filozofije biti direktor Telekoma, jer je neko naručio takav konkurs.
I to možeš zahvaliti Trojci i uredu za borbu protiv korupcije.
Tek kada se završi konkurs, i ako je stranačka osoba najbolji kandidat, dobiće povjerenje.
Ako se prijavio bolji kandidat, sa boljim referencama, on mora biti imenovan.
Dakle, stranačka pripadnost ima prednost samo ako je dovoljno dobar kandidat.
- novi.dan.nova.nafaka
#36343 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Toliko lažeš da si se sam uhvatio u svoju mrežu.A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:36Lupaš i lažešnovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:26 Pusti se spinovanja - spin majstore. Izgubio si živce i konce. Ne znaš voditi argumentovanu diskusiju.
Direktor da bi bio kandidat, mora ispunjavati uvjete konkursa, koji uvijek rade i pišu stručne službe u firmama.
Stručne službe, dakle neko ko ima veze sa strukom i ko zna zakonske zahtjeve za poziciju.
U kadrovskoj službi stranke će se pokušati naći neko ko zadovoljava sve uvjete konkursa i reći će mu se da se prijavi.
Ne može profesor filozofije biti direktor Telekoma, jer je neko naručio takav konkurs.
Tek kada se završi konkurs, i ako je stranačka osoba najbolji kandidat, dobiće povjerenje.
Pa gdje su SDA kandidati na tim direktorskim pozicijama onda!? Jel moguće da se niko osim vaših kadrova ne prijavljuje!?Ako se prijavio bolji kandidat, sa boljim referencama, on mora biti imenovan.
-
kakabanja213
#36344 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Na ovo ti moram odgovotiti tvojim rjecnikom.A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:36Lupaš i lažešnovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:26 Pusti se spinovanja - spin majstore. Izgubio si živce i konce. Ne znaš voditi argumentovanu diskusiju.
I da Ronaldo i Mesi zajedno zavrse karijeru na stadionu u Vrapcicima.
Ako vjerujes u ovo sto si napisao....
-
A_A_AKCIJA
#36345 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Izvedba koja kaže da je Trojka rasturila SDA za ovo par godina i unaprijedila sve što je dotakla.
Neke stvari manje i nedovoljno, ali brate, nema glupljeg posla od pokušaja da dokažeš da Trojka nije bolja od SDA, po učinjenom.
Besmisleno je i glupo pokušavati.
A ti ćeš biti u pravu kada nađeš bolje.
Trenutno je jedini izbor SDA (sa DF, NES, SzaBiH u debelom crijevu SDA) i Trojka.
Ostalo ne postoji, ili je dio jednog od ova dva tabora.
-
A_A_AKCIJA
#36346 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A tu smo, mislim se...
Čuj gdje, uglavnom u Vojkovićima
-
A_A_AKCIJA
#36347 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Brate, ne budi lijen.kakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:40 Na ovo ti moram odgovotiti tvojim rjecnikom.
I da Ronaldo i Mesi zajedno zavrse karijeru na stadionu u Vrapcicima.
Ako vjerujes u ovo sto si napisao....
AKo hoćeš nešto da dokažeš, zavrni rukave i guglaj.
Svi konkursi, makar u Sarajevu su javni, kao i rezultati. Imaš ko se prijavio, ko je prošao.
Nađeš nam primjere ko je bio lošiji kandidat a prošao i ja sponzoriram prijavu Tužilaštvu tog slučaja.
Jel pošteno od mene?
- basicm
#36348 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kad je gajgerov zadnji put bazdaren? Nesto se poremetilo…
-
internazionale
#36349 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nadam se da pod ovim boldiranim ne govoriš o sda uhljebimanovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:17Hajmo sad ispočetka: jel shvataš koliko je to što radite katastrofalno i pogubno!? Jel shvaćaš šta radite stručnim ljudima koji su unutar tih kompanija, ali i van njih, koji nikad neće doći na pozicije jer Dino, Kemo i ekipica odabranih biraju direktore!?A_A_AKCIJA wrote: ↑14/10/2024 13:14Dobro, šta bi ti i kako bi ti?novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑14/10/2024 13:12 Čestitam ti, za početak si potvrdio ono što sam napisao.
- JoseMujica
#36350 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
priča mu je od početka bila populistička...a nema populizma bez pljuvanja, a njegova je bila i ostala zasnovana na pljuvanju dojučerašnjih gospodara pljuc Seka, pljuc Bake, pljuc SDA, a nigdje nikakve političke ideje mimo toga nije razviokakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:36Izvedba je katasrofalna. Ali lik je na pocetku imao pricu za 10, koja se je vrlo brzo ispostavila kao suplja. Sada je vec ponavlja i dosadan je.JoseMujica wrote: ↑14/10/2024 13:29pošto ga znam...nemam šta pretpostavljati...dobar samo za šupljiranja...možda je i imao dobre namjere...to fakat ne znam, ali izvedba najbolje kazuje o njegovim sposobnostima i kapacitetimakakabanja213 wrote: ↑14/10/2024 13:23
Znam, ali eto da postavimo da je Dino ok i zeli nesto da promijeni.
e sad realno SDA je bila toliko sranje i Seka i Don Neonko, da je to tada ovom društvu i trebalo
no veoma se brzo vidjelo da ovaj nije sposoban izvesti ono što je govorio...već se to vidjelo na Seki i KCUS-u, pa na slučaju "Memić"...na ove dvije stvari je Kifla izgradio imidž borca za promjene i evo već godinama niti jedna nije rješena...Seka na kraju ode istekom mandata...nisu je znali ni smijeniti i evo već 2 godine gledamo trakavicu s izborom direktora KCUS-a, a ljude dočekuje jedno te isto sranje od ambulante do bolnice...a gdje je danas slučaj "Memić"...jel riješen?
zato se uvijek treba pratiti šta pričaju i šta rade, a cijeniti ih po tome koliko te dvije stvari koreliraju