Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑13/10/2024 12:10
Da ali nije ono sto njemcima treba, tempomat na 200
znas kako, vtec ne trosi bas previse kad je u niskom modu, vr6 je potrosac uvijek..
nisu ni g3 ni corado olicenje udobnosti nit je lako drzat 200, a limarija ako im nije loaija nije ni bolja od hondi..
uglavnom prekomplikovano i nikakve prednosti u odnosu na obicni sestak i v6, jedino pakovanje al je na prednjoj tablici sto kaze @kravamuzara
Nista vr6 nije komplikovan. Jednostavan motor. Mozes ga staviti u bilo koju konstrukciju i sasiju koja je namjenjena za cetvrtake. Bez ikakvih prepravki. Kompaktan. To je za proizvodjace glavna stavka.
A za limariju od hondi. . Ja tu nebi komentariso dalje…
Azijati vole da se hvale kako 2jzguz se prebacuje u druge marke, i swapenuje cesto.
Ali ja mislim da niko nije vidio vise swaps ko 1.9tdi motor.
I ovo da vidim
kabal1337 wrote: ↑13/10/2024 19:20
pojedini kako pisu, rekao bi ne izlaze iz vr6 i honde
I dan danas nakon X godina do sarafa golfa 3 da rastavim
4kom golfa3 imao, ali VR6 u posjedu nikad
Zadnji ispravan u sarajevu vidio tamo nekad 2009/10te, 1996to, prednja vuca 2.8, ljubicasti 4 vrata
Bilo je po OLXu švicaraca dobrih, ali to sve govorimo o periodu prije 10g jbt
kabal1337 wrote: ↑13/10/2024 19:20
pojedini kako pisu, rekao bi ne izlaze iz vr6 i honde
Zadnji ispravan u sarajevu vidio tamo nekad 2009/10te, 1996to, prednja vuca 2.8, ljubicasti 4 vrata
Prije mozda godinu bio je jedan crveni
20k KM
Vidjao sam ga kod Ede električara u Buljakovom