Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Locked
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#13076 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by JoseMujica »

smrdo nacistički....tu je da održava aparthejd....ko god mu je dao podršku nije ništa bolji od njega
Haris.ba

#13077 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Haris.ba »

Nevjerovatna je tisina stranaka koje su lafo za ljudska prava....
zenit dozic

#13078 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by zenit dozic »

Kakav nacisticki klosar
Fuj
Last edited by zenit dozic on 11/10/2024 22:37, edited 1 time in total.
1Dante1

#13079 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by 1Dante1 »

Bravo Her Smith. Pokazi nam kako se kenja u usta i kako mi to zvacemo i trazimo jos.

Ne samo mi, kao B komponenta (bosanska) vec i oni koji se osjecaju drugacije, gdje niko od nas nema prave prioritete, vec hljeba i igara i do sutra.

Pa evo vam ga lafcine, dobili ste hljeba i igara, sta jos hocete? Rijedje da bude ili cvrce?

PS: Ja sam prvi u redu da mi se iskenja on i svaki clan politike, da ne bude zabune da sebe izdvajam.
Hakiz

#13080 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Hakiz »

Eno sad, ne valja?

A kada je suspendovao Ustav, valjao je?

Fakat narod ne zna šta bi.
hatemondays

#13081 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by hatemondays »

Covjek skontao poslije smijesnih protesta 27.7.22 da mu se protivi par hiljada idiota. Sad ga je pristavio i ne misli ga vaditi a da boli i bolice to ce se tek osjetiti. Od non papera se trazio izvrsilac radova e evo ga covjek zavrsava. On bukvalno prijeti ratom kojeg niko ne spominje niti ikome pada napamet. Plasi Evropu ako ih ne drzimo u 3 tora nastace picvajz. I jesmo za kaveza pa na vasar, djeco bjezite mi stariji smo vas izdali barem vi ne zasluzujte ovo sranje.
JoseMujica

#13082 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by JoseMujica »

Kovačević odgovorio Schmitu: Očito nam žele zabraniti demokraciju, visoki predstavnik ide iz laži u laž!

Nakon što je Christian Schmidt gostujući na Face TV govorio i o svom miješanju u slučaju Kovačević pred Sudom u Strazburu oglasio se i sam apelant Slaven Kovačević.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti.

"Gledajući nastup Visokog predstavnika na jednom televizijskom kanalu, u vezi predmeta "Kovačević", bez obzira koliko se on trudio da govori "diplomatskim" jezikom, vidno je da on ide iz laži u laž.

Tokom emisije, malo je on "prijatelj suda" malo je "treća strana" govoreći da je to uobičajena praksa, a zapravo se radi o još jednoj laži.

Visoki predstavnici, stvarno, jesu bili pozivani pred Europskim sudom za ljudska prava (ECHR) u svojstvu "amicus curiae" ili prijatelj suda u onim predmetima gdje su Visoki predstavnici nametali određene zakone, pa ih je (ECHR) pozivao da pojasne te nametnute zakone u odnosu na predmete koji su bili u toku.

U konkretnom slučaju "Kovačević" bilo koji od prethodnih ili sadašnji Visoki predstavnik nije, niti je mogao, nametati odredbe Ustava Bosne i Hercegovine koje su osporene u mojoj tužbi, jer je to izvan njegovog mandata, tako da ga ECHR nije pozvao da ponudi mišljenje kao "prijatelj suda" već je on to sam tražio, svojim dopisom putem britanske advokatske kuće, da se pojavi kao "Treća strana" i ponudi mišljenje kako se sadašnji etnički sistem treba zadržati, pa makar to bila i diskriminacija.

Ostaje naravno pitanje, ko plaća tu britansku advokatsku kuću i to je pitanje za PIC i one koji finansiraju rad OHR-a. S druge strane, neću komentirati šta je on ponudio u svome "mišljenju" iako je namjera jasna da se pod američkom floskulom "multietnički karakter" učini paritetna ili jednaka raspodjela vlasti između konstituentnih naroda i time ostanu etničke podjele što je stalni izvor destabilizacije u zemlji, jer ostaje samo još otvoreno pitanje, postoji li takva praksa u bilo kojoj europskoj zemlji, a znamo da ne postoji, jer bi to bilo na štetu ili uzurpaciju demokracije, jednog od tri osnovna načela Vijeća Europe kojeg je naša Bosna i Hercegovina članica.

Zapravo je priča obratna, vraćanje ka demokraciji i odustajanje od etničkih politika, omogućuje nam stabilizaciju odnosa u zemlji. Možda nam Visoki predstavnik i dio internacionalne zajednice žele zabraniti demokraciju jer joj kao fol kao društvo nismo još uvijek dorasli?

Pa zbog toga tražim da kroz zaštitu aktivnog biračkog prava, ostvarimo punu demokraciju, što je osnovni zahtjev moje tužbe (na jeziku ECHR-a se to prevodi kao aplikacija) sa ciljem korekcije samo dva člana Ustava Bosne i Hercegovine koji nam oduzimaju aktivno biračko pravo svim građanima Bosne i Hercegovine, a time i punu demokraciju.

Odgovor na ovo pitanje, ne znam, iako se odgovor sam po sebi nameće, oni nam očito žele zabraniti demokraciju. Naposljetku, nije ovo samo moja priča ili moja stvar, ovo je nešto što se tiče svih nas, iako u narednom periodu očekujem različite udare na mene i moj integritet (znam ko su sponzori takvih aktivnosti), što ću spremno i odlučno dočekati.

Posebno se želim zahvaliti svima vama koji mi priđete na sarajevskim ulicama ili kroz medije, ove društvene ili one pisane i elektronske, kako biste iskazali vašu podršku i date mi dodatnu snagu da na ovom putu istrajem.

Obećavam vam da ću ići do kraja, nije me strah ničega, posebno različitih miševa i njihovih devijantnih formi ili pokušaja da mi naruše ugled putem manipulacija, Visokog predstavnika ponajmanje, jer ovo nije samo moja borba za normalnu i demokratsku državu Bosnu i Hercegovinu, ovo je naša zajednička borba, u kojoj sam ja, samo taj, koji je na prvoj borbenoj liniji u ime svih nas. Idemo do kraja, pa šta košta, neka košta", navodi Kovačević.
Vjecita_zavrzlama

#13083 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Vjecita_zavrzlama »

hatemondays wrote: 12/10/2024 08:32 Covjek skontao poslije smijesnih protesta 27.7.22 da mu se protivi par hiljada idiota. Sad ga je pristavio i ne misli ga vaditi a da boli i bolice to ce se tek osjetiti. Od non papera se trazio izvrsilac radova e evo ga covjek zavrsava. On bukvalno prijeti ratom kojeg niko ne spominje niti ikome pada napamet. Plasi Evropu ako ih ne drzimo u 3 tora nastace picvajz. I jesmo za kaveza pa na vasar, djeco bjezite mi stariji smo vas izdali barem vi ne zasluzujte ovo sranje.
Bosnjaci zele zapad i EU
Prpa.ba

#13084 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Prpa.ba »

De ti jos koji put nama analiziraj kako "bosnjaci kmece help baznija".. :lol:
Vjecita_zavrzlama

#13085 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Vjecita_zavrzlama »

Prpa.ba wrote: 12/10/2024 09:49 De ti jos koji put nama analiziraj kako "bosnjaci kmece help baznija".. :lol:
Zele Ameriku i zapad, evo jel dovoljno jasno?
Point.

#13086 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Point. »

Vjecita_zavrzlama wrote: 12/10/2024 09:29
hatemondays wrote: 12/10/2024 08:32 Covjek skontao poslije smijesnih protesta 27.7.22 da mu se protivi par hiljada idiota. Sad ga je pristavio i ne misli ga vaditi a da boli i bolice to ce se tek osjetiti. Od non papera se trazio izvrsilac radova e evo ga covjek zavrsava. On bukvalno prijeti ratom kojeg niko ne spominje niti ikome pada napamet. Plasi Evropu ako ih ne drzimo u 3 tora nastace picvajz. I jesmo za kaveza pa na vasar, djeco bjezite mi stariji smo vas izdali barem vi ne zasluzujte ovo sranje.
Bosnjaci zele zapad i EU
Pa ovo što radi Smith je upravo protiv Zapada i EU.

Hoće li se prehrabri stranački lideri Trojke oglasiti o ovom sramnom činu HDZovog Visokog Predstavnika njihove politike?

Image
1Dante1

#13087 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by 1Dante1 »

Hakiz wrote: 11/10/2024 23:48 Eno sad, ne valja?

Naravno da je valjao. Valja u svakoj situaciji, kad je skinuo kriminalnu vlast, pa kad nam se sada posrao u usta. I u prvom i u drugom slucaju zasluzili smo i bio je odlican.
Point. wrote: 12/10/2024 10:32 Pa ovo što radi Smith je upravo protiv Zapada i EU.
Netacno. Ovo su interesi zapada i eu.
skupljac_zeljeza

#13088 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by skupljac_zeljeza »

Bez obzira koliko se on trudio da govori "diplomatskim" jezikom, vidno je da on ide iz laži u laž, naveo je Kovačević

skupljac_zeljeza

#13090 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

ZORNIĆ I BAŠIĆ: SCHMIDT IDE U STRASBOURG KAO NJEMAČKI GRAĐANIN ZA INTERESE VLADE HRVATSKE

zigson

#13091 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by zigson »

A sto mi ne posaljemo nekoga u Strazbur kontra Smita? Postoji li ta mogucnost?
svi u napad

#13092 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by svi u napad »

Nevjerovatno je koliko smo glupi (ne zovu nas dzaba glupi Bosanci). Covjek nam radi o glavi i jasno dokazuje da je hrvatski placenik i krstas. Medjutim bez obzira na cinejnice i opsanost koju te cinjenice pokazuju (vidi ih svako i vide se iz aviona) mi nista ne radimo. Ovdje na forumu botovi ovaj Smitov nastup koriste da napadaju jedne druge i isto kao i nasi glupi i neobrazovani politicari cekaju rezultat nove presude kako bi ponovo optuzivali jedni druge za tragediju. Smit i njegovi nalogodavci rade sve da se presuda promjeni i stanje ostane isto jer primjenjivanje ove presude donosi istorijske promjene i dozvoljava da BiH najzad postane normalna drzava. Politicari nista ali bukvalno nista ne rade u vezi toga. Iskreno oni i ne mogu puno uciniti jer nemaju nikakvih veza u medjunarodnoj zajednici i njenim institucijama a pored toga oni su se toliko obogatili da ih nije ni briga sta ce biti sa drzavom. Oni imaju svoju teritoriju gdje mogu pljackati raditi sta im je volja bez ikakvih posljedica i zasto bi se oni angazovali i sami sebi posjekli grane na kojima sjede. Mi obicni narod smo se navikli na ovu situaciju i prilagodili se istoj jer nam je u Sarajevu dobro i bas nas briga za buducnost. Mi cemo demonstrirati za prava zivotinja, prava homoseksualaca, te Palestinu (ne demonstriremo za Libanon, Siriju, Jemen i dr.) ali za nas same i buducnost nase djece nam ne pada na pamet. Ovaj krstas samo vlada i odlucuje na podrucju Bosnjaka bezkicmenjaka. Ne pada mu na pamet da nesto uradi u RS i u strahu od Mile kad posjeti taj entitet u ilegali, sretne se tamo opet samo sa predstavnicima Bosnjaka. Mi trebamo kao i Mile traziti odlazak ovog opasnog covjeka. Jedino dobro u zadnje vrijeme je ovo sto je Kemo Ademovic uradio u Vijecu naroda. Jacajmo institucije drzave. Posaljimo inspekciju u Hercegovinu. Nek onaj buzdovan od minnistra MUP-a koji bi hapsio Dodika a ne moze nista uraditi u domenu svog posla organizuje odlazak navijaca Sarajeva i Zelje na zabranjene utakmice i pokaze da postoje snage koje to mogu organizovati i da niko nema pravo uskratiti slobodno kretanje unutar drzave. Ugodan vikend vam zelim.
JoseMujica

#13093 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by JoseMujica »

1Dante1 wrote: 12/10/2024 10:33
Hakiz wrote: 11/10/2024 23:48 Eno sad, ne valja?

Naravno da je valjao. Valja u svakoj situaciji, kad je skinuo kriminalnu vlast, pa kad nam se sada posrao u usta. I u prvom i u drugom slucaju zasluzili smo i bio je odlican.
Point. wrote: 12/10/2024 10:32 Pa ovo što radi Smith je upravo protiv Zapada i EU.
Netacno. Ovo su interesi zapada i eu.

apelacija Slavena Kovačevića je utemeljena na Evropskoj konvenciji o zaštiti ljudskih prava, a ako je interes zapada i eu da živimo u feudalnom sistemu onda neka se gone u tri lijepe 3,14čke materine

Schmidt ide u Strazbur da direktno štiti interese Hrvatske i nikoga drugoga. A pola "naših" političkih subjekata šuti kao da se radi o Ugandi a ne o našoj državi!
Last edited by JoseMujica on 12/10/2024 11:33, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#13094 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by tramvajtrojka »

svi u napad wrote: 12/10/2024 11:24 Nevjerovatno je koliko smo glupi (ne zovu nas dzaba glupi Bosanci). Covjek nam radi o glavi i jasno dokazuje da je hrvatski placenik i krstas. Medjutim bez obzira na cinejnice i opsanost koju te cinjenice pokazuju (vidi ih svako i vide se iz aviona) mi nista ne radimo. Ovdje na forumu botovi ovaj Smitov nastup koriste da napadaju jedne druge i isto kao i nasi glupi i neobrazovani politicari cekaju rezultat nove presude kako bi ponovo optuzivali jedni druge za tragediju. Smit i njegovi nalogodavci rade sve da se presuda promjeni i stanje ostane isto jer primjenjivanje ove presude donosi istorijske promjene i dozvoljava da BiH najzad postane normalna drzava. Politicari nista ali bukvalno nista ne rade u vezi toga. Iskreno oni i ne mogu puno uciniti jer nemaju nikakvih veza u medjunarodnoj zajednici i njenim institucijama a pored toga oni su se toliko obogatili da ih nije ni briga sta ce biti sa drzavom. Oni imaju svoju teritoriju gdje mogu pljackati raditi sta im je volja bez ikakvih posljedica i zasto bi se oni angazovali i sami sebi posjekli grane na kojima sjede. Mi obicni narod smo se navikli na ovu situaciju i prilagodili se istoj jer nam je u Sarajevu dobro i bas nas briga za buducnost. Mi cemo demonstrirati za prava zivotinja, prava homoseksualaca, te Palestinu (ne demonstriremo za Libanon, Siriju, Jemen i dr.) ali za nas same i buducnost nase djece nam ne pada na pamet. Ovaj krstas samo vlada i odlucuje na podrucju Bosnjaka bezkicmenjaka. Ne pada mu na pamet da nesto uradi u RS i u strahu od Mile kad posjeti taj entitet u ilegali, sretne se tamo opet samo sa predstavnicima Bosnjaka. Mi trebamo kao i Mile traziti odlazak ovog opasnog covjeka. Jedino dobro u zadnje vrijeme je ovo sto je Kemo Ademovic uradio u Vijecu naroda. Jacajmo institucije drzave. Posaljimo inspekciju u Hercegovinu. Nek onaj buzdovan od minnistra MUP-a koji bi hapsio Dodika a ne moze nista uraditi u domenu svog posla organizuje odlazak navijaca Sarajeva i Zelje na zabranjene utakmice i pokaze da postoje snage koje to mogu organizovati i da niko nema pravo uskratiti slobodno kretanje unutar drzave. Ugodan vikend vam zelim.
Ono kad se nafuras da nesto napises i komentarises i onda ovo napises i pokazes svu količinu neznanja :lol: :lol:
Point.

#13095 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by Point. »

tramvajtrojka wrote: 12/10/2024 11:32
svi u napad wrote: 12/10/2024 11:24 Nevjerovatno je koliko smo glupi (ne zovu nas dzaba glupi Bosanci). Covjek nam radi o glavi i jasno dokazuje da je hrvatski placenik i krstas. Medjutim bez obzira na cinejnice i opsanost koju te cinjenice pokazuju (vidi ih svako i vide se iz aviona) mi nista ne radimo. Ovdje na forumu botovi ovaj Smitov nastup koriste da napadaju jedne druge i isto kao i nasi glupi i neobrazovani politicari cekaju rezultat nove presude kako bi ponovo optuzivali jedni druge za tragediju. Smit i njegovi nalogodavci rade sve da se presuda promjeni i stanje ostane isto jer primjenjivanje ove presude donosi istorijske promjene i dozvoljava da BiH najzad postane normalna drzava. Politicari nista ali bukvalno nista ne rade u vezi toga. Iskreno oni i ne mogu puno uciniti jer nemaju nikakvih veza u medjunarodnoj zajednici i njenim institucijama a pored toga oni su se toliko obogatili da ih nije ni briga sta ce biti sa drzavom. Oni imaju svoju teritoriju gdje mogu pljackati raditi sta im je volja bez ikakvih posljedica i zasto bi se oni angazovali i sami sebi posjekli grane na kojima sjede. Mi obicni narod smo se navikli na ovu situaciju i prilagodili se istoj jer nam je u Sarajevu dobro i bas nas briga za buducnost. Mi cemo demonstrirati za prava zivotinja, prava homoseksualaca, te Palestinu (ne demonstriremo za Libanon, Siriju, Jemen i dr.) ali za nas same i buducnost nase djece nam ne pada na pamet. Ovaj krstas samo vlada i odlucuje na podrucju Bosnjaka bezkicmenjaka. Ne pada mu na pamet da nesto uradi u RS i u strahu od Mile kad posjeti taj entitet u ilegali, sretne se tamo opet samo sa predstavnicima Bosnjaka. Mi trebamo kao i Mile traziti odlazak ovog opasnog covjeka. Jedino dobro u zadnje vrijeme je ovo sto je Kemo Ademovic uradio u Vijecu naroda. Jacajmo institucije drzave. Posaljimo inspekciju u Hercegovinu. Nek onaj buzdovan od minnistra MUP-a koji bi hapsio Dodika a ne moze nista uraditi u domenu svog posla organizuje odlazak navijaca Sarajeva i Zelje na zabranjene utakmice i pokaze da postoje snage koje to mogu organizovati i da niko nema pravo uskratiti slobodno kretanje unutar drzave. Ugodan vikend vam zelim.
Ono kad se nafuras da nesto napises i komentarises i onda ovo napises i pokazes svu količinu neznanja :lol: :lol:
Kad neko poput tebe ovo napiše onda znam da je čovjek u pravu.
svi u napad

#13096 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by svi u napad »

tramvajtrojka wrote: 12/10/2024 11:32
Komentar ti je kao i obicno vrh. Iznenadio si samo sa brojem smajlija (ovaj put samo dva). Ne daj boze da napises neki argument. Znam da to nije tvoj nacin diskusije jer nisi dorastao takvom nacinu komuniciranja ali bi samo dodao da si zaboravio napisati "argumentovano" vidi mu glOve. Ziv i zdrav mi bio i ne zaboravi da se pamet ne moze kupiti. Zivio.
skupljac_zeljeza

#13097 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

JoseMujica wrote: 12/10/2024 11:28

apelacija Slavena Kovačevića je utemeljena na Evropskoj konvenciji o zaštiti ljudskih prava, a ako je interes zapada i eu da živimo u feudalnom sistemu onda neka se gone u tri lijepe 3,14čke materine

Schmidt ide u Strazbur da direktno štiti interese Hrvatske i nikoga drugoga. A pola "naših" političkih subjekata šuti kao da se radi o Ugandi a ne o našoj državi!
Sve su bazirane na Evropskoj konvenciji samo što presuda Kovačević se razlikuje od prethodnih po tome kada bi se primijenila nikada više niko ne bi mogao ni pomisliti na treći. Čak nema ni u Zornić koja je po meni bila vrh zbog dijela:
43. U presudi Sejdić i Finci Sud je primijetio da je u vrijeme kada su
donesene sporne ustavne odredbe na terenu došlo do vrlo krhkog primirja, te
da je cilj tih odredbi bio da se zaustavi brutalni sukob obilježen genocidom i
„etničkim čišćenjem“ (vidi ibid., tačka 45). Priroda tog sukoba bila je takva
da je bilo neophodno pristati na „konstitutivne narode” kako bi se osigurao
mir (ibid.). Međutim sada, više od osamnaest godina nakon završetka
tragičnog sukoba, ne može postojati bilo kakav razlog za održavanje na
snazi spornih ustavnih odredbi.
Sud očekuje da će se bez daljeg odgađanja
uspostaviti demokratsko uređenje. S obzirom na potrebu da se osigura
stvarna politička demokracija, Sud smatra da je došlo vrijeme za politički
sistem koji će svakom građaninu Bosne i Hercegovine osigurati pravo da se
kandidira na izborima za Predsjedništvo i Dom naroda Bosne i
Hercegovine, bez diskriminacije po osnovu etničke pripadnosti i bez
davanja posebnih prava konstitutivnim narodima uz isključivanje manjina
ili građana Bosne i Hercegovine
.
U originalu constituent people:
43. In Sejdić and Finci the Court observed that when the impugned constitutional provisions were put in place a very fragile ceasefire was in effect on the ground and that the provisions were designed to end a brutal conflict marked by genocide and “ethnic cleansing” (see ibid., § 45). The nature of the conflict was such that the approval of the “constituent peoples” was necessary to ensure peace (ibid.). However, now, more than eighteen years after the end of the tragic conflict, there could no longer be any reason for the maintenance of the contested constitutional provisions. The Court expects that democratic arrangements will be made without further delay. In view of the need to ensure effective political democracy, the Court considers that the time has come for a political system which will provide every citizen of Bosnia and Herzegovina with the right to stand for elections to the Presidency and the House of Peoples of Bosnia and Herzegovina without discrimination based on ethnic affiliation and without granting special rights for constituent people to the exclusion of minorities or citizens of Bosnia and Herzegovina.
http://www.fcjp.ba/index.php/19-uncateg ... k-86371545
sajber87

#13098 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by sajber87 »

Puna podrska za ohr i smita, sve sto je radio sve sto radi i sve sto ce raditi u buducnosti ide u korist bosne i bosnjaka, samo oni koji jedino zele i vole vlast i javni novac vise nego oca i majku koji lazu non stop i morem botova, njihovim medijima i kupljenim zlonamjernim ili samo pritupim novinarima koji ne mogu ili nr zele da shvate fa je svaka odluka ohr a ikad bila u korist bosanske drzave i bosnjaka kao naroda napadaju ohr. Sda licemjeri zele strane sudije zele evropske fondove itd sve oni zele ali da mrdjunarodna zajdnica plese kako sda svira, sta su sebi zeleni liliputanci umislili da su bitni, isto kao i istocni im vlasnici i ideolozi. Nece im proci esljp ce donijeti odluku kako se i donosi u demokratskim drzavama a ne kao uautokratskoj vukojebini kako se zamislja kako se donose i narocito kako su se donosile odluke u sda snsd hdz prciji.
Smite samo cijepaj cim kmece ovoliko sda snsd i mudro pritajeno hdz znaj da radis fantastican posao za bosnu :thumbup: :mrgreen:
Last edited by sajber87 on 12/10/2024 12:36, edited 1 time in total.
nauticamid

#13099 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by nauticamid »

sajber87 wrote: 12/10/2024 12:33 Puna podrska za ohr i smita, sve sto je radio sve sto radi i sve sto ce raditi u buducnosti ide u korist bosne i bosnjaka, samo oni koji jedino zele i vole vlast i javni novac vise nego oca i majku koji lazu non stop i morem botova, njihovim medijima i kupljenim zlonamjernim ili samo pritupim novinarima koji ne mogu ili nr zele da shvate fa je svaka odluka ohr a ikad bila u korist bosanske drzave i bosnjaka kao naroda napadaju ohr. Sda licemjeri zele strane sudije zele evropske fondove itd sve oni zele ali da mrdjunarodna zajdnica plese kako sda svira, sta su sebi zeleni liliputanci umislili da su bitni, isto kao i istocni im vlasnici i ideolozi. Nece im proci esljp ce donijeti odluku kako se i donosi u demokratskim drzavama a ne kao uautokratskoj vukojebini kako se zamislja kako se donose i narocito kako su se donosile odluke u sda snsd hdz prciji.
Smite samo cijepaj cim kmece ovoliko sda snsd i mudro pritajeno hdz znaj d aradis fantastican posao :thumbup: :mrgreen:
Ti imaš ozbiljnih problema.
sajber87

#13100 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?

Post by sajber87 »

nauticamid wrote: 12/10/2024 12:36
sajber87 wrote: 12/10/2024 12:33 Puna podrska za ohr i smita, sve sto je radio sve sto radi i sve sto ce raditi u buducnosti ide u korist bosne i bosnjaka, samo oni koji jedino zele i vole vlast i javni novac vise nego oca i majku koji lazu non stop i morem botova, njihovim medijima i kupljenim zlonamjernim ili samo pritupim novinarima koji ne mogu ili nr zele da shvate fa je svaka odluka ohr a ikad bila u korist bosanske drzave i bosnjaka kao naroda napadaju ohr. Sda licemjeri zele strane sudije zele evropske fondove itd sve oni zele ali da mrdjunarodna zajdnica plese kako sda svira, sta su sebi zeleni liliputanci umislili da su bitni, isto kao i istocni im vlasnici i ideolozi. Nece im proci esljp ce donijeti odluku kako se i donosi u demokratskim drzavama a ne kao uautokratskoj vukojebini kako se zamislja kako se donose i narocito kako su se donosile odluke u sda snsd hdz prciji.
Smite samo cijepaj cim kmece ovoliko sda snsd i mudro pritajeno hdz znaj d aradis fantastican posao :thumbup: :mrgreen:
Ti imaš ozbiljnih problema.
Je li to argument neki ili samo pokusaj diskreditacije na moj upis bas zbog nedostatka istih, ako mislis da polemises napisi sa cim se ne slazes a ako mislis da vrijedjas jer ne znas sta suvislo da kazes prodji me se
Locked