Takođe mislim da Twisters ne zaslužuje da bude pomenut na ovoj temi. Nije za Oskara ali nije ni smeće.
Najjednostavnije rečeno simpatičan film katastrofe.
Moderator: _BataZiv_0809

Bolje da sam kiselinu bacio u oci nego sto sam poceo da gledam to nevideno sranjeCharakterZnak wrote: ↑06/08/2024 00:30 Deadpool & Woolverine je top tri najgora filma koja sam gledao a gledao sam ih skoro pa bezbroj. Komedija apsurda.
Sjo, zar je toliko lose.alcho wrote: ↑03/10/2024 08:49
Ja kao veliki fan prvog dijela Jokera, moram reci da je ovaj film toliko los da mi je pokvario utisak i o prvom filmu. Publika je bukvalno napustala kino i zao mi je sto nisam i ja. Jedina dobra tacka je fenomenalna Joaquinova gluma, ali je i to vec viđeno i ne moze da izvuce ovo smece od filma. I uopste problem nije to sto su napravili mjuzikl od Jokera (iako su muzicke numere vidljivo isforsirane), problem je uzasno losa i bezidejna prica.
Svakom fanu i ljubitelju Jokera preporucujem da ovaj film zaobiđe u sirokom luku - gori je nego sto mozete i zamisliti!
![]()
![]()
+1 Katastrofa.alcho wrote: ↑03/10/2024 08:49
Ja kao veliki fan prvog dijela Jokera, moram reci da je ovaj film toliko los da mi je pokvario utisak i o prvom filmu. Publika je bukvalno napustala kino i zao mi je sto nisam i ja. Jedina dobra tacka je fenomenalna Joaquinova gluma, ali je i to vec viđeno i ne moze da izvuce ovo smece od filma. I uopste problem nije to sto su napravili mjuzikl od Jokera (iako su muzicke numere vidljivo isforsirane), problem je uzasno losa i bezidejna prica.
Svakom fanu i ljubitelju Jokera preporucujem da ovaj film zaobiđe u sirokom luku - gori je nego sto mozete i zamisliti!
![]()
![]()
Onaj moj nije skontao da je mjuzikl, pa je bio malo zatečen. Ja sam se prethodno informisala. Nije meni tako očajan kako ljudi pišu.Digla_da_kreci wrote: ↑03/10/2024 14:54
Sjo, zar je toliko lose.Bas sam htjela ici u kino da ga gledam, a sad mi se ne ide.
![]()
Tacno sam i ja primjetila da sam se ukusi poklapaju i za serije i za filmove. Nista onda za Dzokera, razocarana sam kakav su flop napravili sa ovim mjuziklom.
Ni ovdje se ne primijeti da nije glumica inače.
Maestralna

Meni ni prvi nije legao nešto posebno. Mislim, film je odličan, ali mi je falio onaj DC stripovski Jocker. Nikako nisam mogao da ovog povežem sa njim.alcho wrote: ↑03/10/2024 08:49
![]()
![]()
I ja sam bio zadovoljan prvim dijelom a ovaj sam prekinuo sa gledanjem nakon 20tak minuta.Digla_da_kreci wrote: ↑05/10/2024 15:33 Teska srca postavljam na ovu temu novi The Platform 2. Prvi dio mi je bio pravo dobar, ali ovaj su bas upropastili. Zamisljam sastanak rezisera i producenta: Koliko cemo ovo zakomplikovati? - Sve, stavite sve!
E pa, nigdje veze. Ima tu simbolike kao i u prvom, ali su lose upakovali da vise se ne zna ko pije, a ko placa, puno dreke, galame i haosa. Smorio me i jedva sam ga odgledala do kraja nadajuci se nekim odgovorima, a umjesto toga, hrpa stvari je nelogicna, a jos su sve vise zamrsili i ostavili prostor za treci dio.![]()
https://www.imdb.com/title/tt27729779/
![]()