Dusa draga. On samo zeli da skrene paznju.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑09/10/2024 18:39Pa sta mogu da uradim osim da skrecem paznju ljidima koji se vise pitaju od mene, ne previse all se ipak pitaju, jer svojim glasovima daju legitimitet i legalitet politici koja je ubila, ubija i ubijace milione, dopusta genocide i tako te sitnice.Osmi Socrates wrote: ↑09/10/2024 18:22 I ti brate ubi sa nadobudnošču. Kako se manifestira ta tvoja moralna superiornost? Time što prosipaš krokodilske suze na forumu?
Drviš ovdje bezveze danima kao i većina ostalih.
Likovi ala Gandalf se ubise objasnjavajuci da su "oni anamo" vece zlo, naprijed nasi dok se ostalo brzo "zaboravi". Neugodno o tome razmisljati, sta li je vec u pitanju.
Odavno se ova prica poteze, samo su se sada, na zalost, stvari poslozile da ne mozes reci da nije tako, jer i slijepac vidi kako stvari zaista stoje. Cemu laganje onda ? Podrzavam to i to jer mi je u interesu, jer me ne zanima ill neki treci razlog i zavrsena prica.
I ne moralises nekome ko podrzava neki deseti agresivni rezim, jer je licemjerno, jer ti radis fakticki isto ( ne ti licno )
Al kad se treba vakcinisati i zastiti druge, e onda ce kako njemu odgovara.
Kolika kolicina uobraznosti i kurcenja..na svakoj temi svaki drugi post ti je ad hominem. Forumasi su ili botovi, ili kvislinzi ili sendvicari. Ali ti si moralna vertikala.