Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gidra wrote: ↑09/10/2024 17:42
Kad kupovati i montirati gume?
Gledam prognozu, do 20. oktobra sve 20+ stepeni...
Krajem mjeseca ide malo lošije vrijeme, ali ništa strašno. Generalno, opet nećemo imati neke zime i snijegove. Nabaciti čim prije dok nisu gužve, bolje nego zajebavati se.
Dozer wrote: ↑09/10/2024 10:45
Nemam sta vjerovati, vozio na obe. Sava Eskimo HP2 i Matador MP92 SS. Sava dosta bolja, a radi se o prilicno slicim gumama.
Dozer wrote: ↑09/10/2024 10:45
Nemam sta vjerovati, vozio na obe. Sava Eskimo HP2 i Matador MP92 SS. Sava dosta bolja, a radi se o prilicno slicim gumama.
Valjda vam je ćejf to kartično placanje. Nije jednostanije doci do mene sa rukama u dzepovima i samo odnijeti umotane ljetne gume, sve upakovano u foliju, momentirano kilo kljucem, tacno napuhano itd
Ne reklamiram se
Imas li sta 235/60/17?
Hankook 290KM
Barum 325 KM
Conti 415 KM
NEXEN 235/60 R17 102H WINGUARD SPORT 2 230KM
Zavisi od vremena
Ja sam za Tucsona kupio Kumho WS71 SUV, ali ih ne planiram montirati sve dok ne budem morao. Briješće - Rajlovac mi je par kilometara, ako zagusti ostavim u Zebaxu pa kad završe
Sredinom ili u drugoj polovici novembra, ne prije.
Po ranijem zakonu bilo tako, a od tad se zime samo skratile i ublazile.
Uglavnom pratiti dugorocnu prognozu, svako je na telefonu ima.
Pa spram toga planirati.
Zavisi od vremena
Ja sam za Tucsona kupio Kumho WS71 SUV, ali ih ne planiram montirati sve dok ne budem morao. Briješće - Rajlovac mi je par kilometara, ako zagusti ostavim u Zebaxu pa kad završe
Isto. 235/50/19 SUV XL? Koliko su te dosle?
Ali moracemo 01.11. Murija ce vjerovatno odmah u "ackiju" kontrole.
drug_profi wrote: ↑10/10/2024 08:42
Sredinom ili u drugoj polovici novembra, ne prije.
Po ranijem zakonu bilo tako, a od tad se zime samo skratile i ublazile.
Uglavnom pratiti dugorocnu prognozu, svako je na telefonu ima.
Pa spram toga planirati.
Samo ko kupuje gume neka ih kupi na vrijeme jer se sve dobro i po normalnoj cijeni rasproda.
Ja sam se zajebo prosle godine i cekao hladnije vrijeme, jedva nasao gume. Trebao sam kupiti ranije i ostaviti u podrum do hladnijeg vremena.
Sad kad ih imam mogu bez problema cekati prognozu, vjerovatno nista prije sredine decembra.