Draško Stanivuković

Post Reply
sagosen

#5276 Re: Draško Stanivuković

Post by sagosen »

sagosen wrote: 27/09/2024 00:18
banjaluka078 wrote: 26/09/2024 22:49
HelaS wrote: 26/09/2024 22:40 Juče sam cijeli dan proveo po BL, divni ljudi, vrlo normalni u komunikaciji, u izgledu, u retorici, po ponašanju, itd, i nimalo mi ne djeluju primitivno i neko ko će dati svoj značajan glas onakvom srednjevjekovnom primitivcu :(
Tijesno je. I jasno da je jedina prava prijetnja Miloradov kadar. Sumnjam da Jelena može da ga ugrozi.
Trenutno, SNSD ima gradsku skupštinu, PDP gradonačelnika, u konfliktu su većinu vremena. Kampanja odavno nije bila ovako prljava, znači da je "guravo" i jednom i drugom. Ja se ne bih usudila kladiti.
Mladi baš i nisu za Draška, roditelji djece u privatnim vrtićima se svađaju s njim mjesecima zbog subvencija, mladi pokreću proteste protiv regulacionih planova, njegovih građevinskih zamisli....ali, penzioneri....dobili besplatan prevoz, daće krvi za njega, a kamoli glasove.
Ma gdje je tijesno? Drasko je apsolutni favorit, pole position ima u F1 rjecniku. SNSD je seoska stranka, i ogroman broj Banjalucana jednostavno ne podnosi SNSD. Koji Sobot? Nedovoljno isprofilisan kandidat, nemaju ljudi pojma o njemu. SNSD gura narativ da je on vrhunski ljekar, ali sta to treba da znaci u kontekstu politike? Apsolutno nista. Uostalom, sto ste ga kandidovali ako je tako dobar ljekar? Zar nije normalnije da bude na UKC?

Dalje, izjave Dodika nakon poraza 2020. vjerujem da mu i dalje mnogi Banjalucani nisu zaboravili, u vezi zavrtanja grijanja. Pa nekidan one izjave oko lijecenja onih koji ne glasaju za Sobota i smanjenim sansama za zivot. Morbidno na xy nacina.

GO SNSD u BL je jednostavno smijesan, Vlado Djajic..dovoljno..Oni nikako da skontaju da politika ucjena i negativna kampanja apsolutno ne mogu im donijeti nista u BL. Drugacija je prije svega obrazovna struktura birackog tijela. Ne mozes ti iste predizborne imati u Sipovu i u BL. Ovdje ne mozes da ides lajavcem i da iz njega udara BMK, a to u Sipovu vole. :D

Ja ne znam sta se treba desiti da Stanivukovic ne osvoji ove izbore. U kladionicarskom zargonu, na njega bi ponudio koef 1.33 :D Prica da ce mu Trivicka uzeti dio glasova ne pije puno vode, jer isto tako mozemo reci da ce Stanivukovic uzeti dio penzionera koje nije imao 2020.
Da ne bude nisam reko :D svaka druga prognoza od mojih sugradjana ovdje je bila iskljucivo projekcija sopstvenih zelja i pozdrava. Fala i dovidjenja

Edit: Jelena Trivic mi se jos vise gadi nakon ovih izbora. Koja hodajuca pasivna agresija, strasno…pritom harizme ima ko kamen. Cringe osoba u svakom smislu
giannibelif

#5277 Re: Draško Stanivuković

Post by giannibelif »

Jelena je najveća politička oyebina, vjerovatno i u državi. Žena ne priznaje zakon brojki, matematiku i stalno pada u zamke.
mirota

#5278 Re: Draško Stanivuković

Post by mirota »

banjaluka078 wrote: 06/10/2024 22:15 Ja, iskreno, ne znam s kim je od ovih kandidata BL mogla i koraka naprijed.
Doktor nema pojma o bilo čemu, bio bi lutak na koncu.
Mali zalizani će sad tek umisliti da od nas može napraviti Pariz.

Teško nama, svakako.
meni je najdraze sto vrsni dr ce se i dalje baviti medicinom gdje je naaaj...nije mu trebalo ovo, drzi se struke kolega!!!
Sanjarko

#5279 Re: Draško Stanivuković

Post by Sanjarko »

mirota wrote: 07/10/2024 04:04
banjaluka078 wrote: 06/10/2024 22:15 Ja, iskreno, ne znam s kim je od ovih kandidata BL mogla i koraka naprijed.
Doktor nema pojma o bilo čemu, bio bi lutak na koncu.
Mali zalizani će sad tek umisliti da od nas može napraviti Pariz.

Teško nama, svakako.
meni je najdraze sto vrsni dr ce se i dalje baviti medicinom gdje je naaaj...nije mu trebalo ovo, drzi se struke kolega!!!
Jb ga svi hoce u politiku, ali i politika ih trazi, vjeruj mi sta ti kazem u vezi ovog zadnjega, pa moji su apoliticni itd, pa ih htjeli vrbovati.
bejzik

#5280 Re: Draško Stanivuković

Post by bejzik »

Ma narod je ovdje estradan

Mozes biti najveci pakaš na svijetu , ali osvoji ih sa par kul video snimaka u hd rezoluciji sa kul efektima kakl blješte fasade i ostala šminka ima da te glorifikuju
banjaluka078

#5281 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

sagosen wrote: 07/10/2024 01:20
Da ne bude nisam reko :D svaka druga prognoza od mojih sugradjana ovdje je bila iskljucivo projekcija sopstvenih zelja i pozdrava. Fala i dovidjenja

Edit: Jelena Trivic mi se jos vise gadi nakon ovih izbora. Koja hodajuca pasivna agresija, strasno…pritom harizme ima ko kamen. Cringe osoba u svakom smislu
Eeeee, da su moje želje pobijedile, kozaračko bi se igralo pred Boskom, a ne opet neuštimani trubači. :)

Jelena se treba posvetiti svom poslu, na faksu, za šta kažu da je stvarno dobra. Taman i zvuči dosadno kao profa na ekonomiji.

Pobijedile su babe s besplatnim bus kartama, a bome i omladinci kojima Draško podijeli besplatne placeve prošlog petka. Svi "besplatni: su njegovi glasači.
Jednog dana će se morati razmisliti kako puniti kasu kad sve ode na besplatno davanje.
Do tad, daj još spomenika.

Za onaj vatromet u 2 jutros sam psovala od matere do babe, redom.
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#5282 Re: Draško Stanivuković

Post by anex »

Vatrometi su baš neprimjereni ovih dana...
To zamjeram svima...albko sam ja da sudim...
kuli1961

#5283 Re: Draško Stanivuković

Post by kuli1961 »

Ništa, gotov je igrokaz.
Danas je novi dan.
Admin-e, zaključavaj ovu temu, gasi svjetlo, motaj kablove :D
banjaluka078

#5284 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

anex wrote: 07/10/2024 08:33 Vatrometi su baš neprimjereni ovih dana...
To zamjeram svima...albko sam ja da sudim...
Idiot ga je raspalio u 2 ujutro. Hajde što nije primjeren ovih dana, ali u to doba nije primjeren nikad.
banjaluka078

#5285 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

Eh, evo ga.

Odgovor na pitanje onima kako bi prošla neka nenacionalistička, građanska, opcija. Ne bi prošla.

Image
banjaluka078

#5286 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

Džaba što ga je matica izdala u finišu, on je i dalje zagledan u Srbiju.
Na pitanje da li još uvijek Vučevića (Miloš, premijer Srbije koji je bio na završnom mitingu SNSD, op.a.) smatra prijateljem, odgovorio je: “Kažu, naivnost je odlika ne glupih nego dobrih ljudi. Meni nikad nije žao ako sam prema bilo kome bio naivan. Nekada u politici neke stvari morate da prihvatite i nastavite dalje kao da se nije desilo. Za neke ljude je to politika, za neke nije. Rekao bih da on ima poštovanje prema meni. Ali nekada u politici postoji takva konstelacija snaga da nekada treba nešto uraditi iako ne biste tako. Miloš je bio i ostaće moj prijatelj”, naveo je Stanivuković.

Poručio je kako će nastaviti “kao neko ko vodi najveći grad RS da gleda u svoju maticu Srbiju” te da je dobio čestitke na pobjedi.

“Banjaluka je najviše dobila od Srbije”, istakao je.
https://n1info.ba/vijesti/stanivukovic- ... -karijere/

Za saobraćajne gužve je tačno. Danas ih odjednom, nekim čudom, nema.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#5287 Re: Draško Stanivuković

Post by Domaci izdajnik »

Joj kada mi neko kaže da mi je Srbija matica oko bi mu izvadio :evil: ja sam eto Srbin pravoslavac kome predci već skoro četiri vijeka žive u Bosni...

Da stvar bude gora tu floskulu ponavljaju ljudi sličnog porijekla....jedini gori od njih su oni koji se odsele u BG ili NS pa nakon pola godine se vrate i počnu pričati ekavicu :-) njega bi po labrnji opalio s merakom :oops:
Isner

#5288 Re: Draško Stanivuković

Post by Isner »

Domaci izdajnik wrote: 08/10/2024 14:26 Joj kada mi neko kaže da mi je Srbija matica oko bi mu izvadio :evil: ja sam eto Srbin pravoslavac kome predci već skoro četiri vijeka žive u Bosni...

Da stvar bude gora tu floskulu ponavljaju ljudi sličnog porijekla....jedini gori od njih su oni koji se odsele u BG ili NS pa nakon pola godine se vrate i počnu pričati ekavicu :-) njega bi po labrnji opalio s merakom :oops:
Pa jel i ljudima u Sandžaku matica Bosna i Sarajevo?

Bilo bi ti pola ex-Yu ćoravo na jedno oko :D
sinuhe

#5289 Re: Draško Stanivuković

Post by sinuhe »

SNSD osvojio preko 6 hiljada glasova vise u odnosu na 2020. PDP samo oko 1000. :D
banjaluka078

#5290 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

Ne kontam matematiku ljudi koji mu daju najviše glasova i izaberu za gradonačelnika, a za skupštinu grada snsd.
El_comadante

#5291 Re: Draško Stanivuković

Post by El_comadante »

Šta kažu pustio ga Dodik u izbornoj kampanji i gura Šobota. Rezultat? Osvojio preko 50% a Jelene nema nigdje.
sagosen

#5292 Re: Draško Stanivuković

Post by sagosen »

banjaluka078 wrote: 07/10/2024 22:14 Džaba što ga je matica izdala u finišu, on je i dalje zagledan u Srbiju.
Na pitanje da li još uvijek Vučevića (Miloš, premijer Srbije koji je bio na završnom mitingu SNSD, op.a.) smatra prijateljem, odgovorio je: “Kažu, naivnost je odlika ne glupih nego dobrih ljudi. Meni nikad nije žao ako sam prema bilo kome bio naivan. Nekada u politici neke stvari morate da prihvatite i nastavite dalje kao da se nije desilo. Za neke ljude je to politika, za neke nije. Rekao bih da on ima poštovanje prema meni. Ali nekada u politici postoji takva konstelacija snaga da nekada treba nešto uraditi iako ne biste tako. Miloš je bio i ostaće moj prijatelj”, naveo je Stanivuković.

Poručio je kako će nastaviti “kao neko ko vodi najveći grad RS da gleda u svoju maticu Srbiju” te da je dobio čestitke na pobjedi.

“Banjaluka je najviše dobila od Srbije”, istakao je.
https://n1info.ba/vijesti/stanivukovic- ... -karijere/

Za saobraćajne gužve je tačno. Danas ih odjednom, nekim čudom, nema.
Meni, sad taj već urbani mit, da je Ćurla pravio gužve po BL je pomalo nadrealna priča, i imam veliku sumnju u istinitost iste. Gužve su svaki dan zapravo. Evo danas, a i jučer, kolona je na Starčevici od raskrsnice gdje je Škorpion pa preko Venecija mosta, sve do Kupusišta. Užas. Imam osjećaj da onaj kružni tok sa kamenjem s obzirom da je malen, usporava saobraćaj dosta na ovoj relaciji.

Opet, kažem nekažem, moguće da su ovi pajseri stvarno mislili da je pravljene gužve dobar potez, ali pitam se koliko auta treba za takvo nešto? Nadrealno, odnosno debilno mi djeluje i dalje :D
putokaz1

#5293 Re: Draško Stanivuković

Post by putokaz1 »

banjaluka078 wrote: 08/10/2024 15:31 Ne kontam matematiku ljudi koji mu daju najviše glasova i izaberu za gradonačelnika, a za skupštinu grada snsd.
Jer imaju Deal
MMM1977

#5294 Re: Draško Stanivuković

Post by MMM1977 »

Domaci izdajnik wrote: 08/10/2024 14:26 Joj kada mi neko kaže da mi je Srbija matica oko bi mu izvadio :evil: ja sam eto Srbin pravoslavac kome predci već skoro četiri vijeka žive u Bosni...

Nisi ti džaba izdajnik :D
Vjecita_zavrzlama

#5295 Re: Draško Stanivuković

Post by Vjecita_zavrzlama »

Isner wrote: 08/10/2024 14:35

Pa jel i ljudima u Sandžaku matica Bosna i Sarajevo?

Bilo bi ti pola ex-Yu ćoravo na jedno oko :D
Nije
banjaluka078

#5296 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

sagosen wrote: 08/10/2024 23:22

Meni, sad taj već urbani mit, da je Ćurla pravio gužve po BL je pomalo nadrealna priča, i imam veliku sumnju u istinitost iste. Gužve su svaki dan zapravo. Evo danas, a i jučer, kolona je na Starčevici od raskrsnice gdje je Škorpion pa preko Venecija mosta, sve do Kupusišta. Užas. Imam osjećaj da onaj kružni tok sa kamenjem s obzirom da je malen, usporava saobraćaj dosta na ovoj relaciji.

Opet, kažem nekažem, moguće da su ovi pajseri stvarno mislili da je pravljene gužve dobar potez, ali pitam se koliko auta treba za takvo nešto? Nadrealno, odnosno debilno mi djeluje i dalje :D

I meni je to bilo u domenu teorija zavjera, ali sam u srijedu i četvrtak morala biti autom po gradu većinu dana. Isti auto, s ista dva mlada vozača, zaustavljeni prvi pred semaforom, dignuta hauba, (kao fol) neki kvar na raskrsnici Metal/Lesnina, za koji sat isto u Boriku i popodne dole kod Toplane. Isti likovi, isti auto.

Dan poslije, kolona pred semaforom, pali se zeleno. Auto ne polazi, nema znaka kvara, nema 4 žmigavca, samo stoji. Tek na četvrto zeleno kreće. Isto radi na sljedećem semaforu, samo čeka dva intervala. Relacija Ranka Šipke – Medicinska elektronika. Kasnije isto na Hisetama.

U nedjelju, na dan izbora, na istočnom tranzitu je bilo više vozila nego radnim danom. Ne glasaju baš svi na nekom drugom kraju grada, pa da su baš krenuli na birališta. Inače, u to doba dana, nedjeljom popodne, na potezu Vitaminka – Rosulje, jedva da neko naiđe, nema gužve koja bude jutrom zbog pijace.

U ponedjeljak ujutro, u 7:45, nikakve gužve ni u aleji, ni na z. tranzitu. Ista stvar oko 3 popodne, pa oko pola pet, kad se u prethodnim sedmicama stizalo prije pješke nego autom. I juče isto.

Nemam u gradu favorite, bar toliko je jasno. Pri tom sam vrlo svjesna karaktera i jednog i drugog „glavnog glumca“ i ne bi me iznenadile i veće budalaštine od ove.
Mislim, ako je jedan u stanju angažovati pjevačicu da mu glumi curu, šta sprečava druge da angažuju 5-6 ljudi koji će voziti sporo?
banjaluka078

#5297 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

putokaz1 wrote: 08/10/2024 23:44

Jer imaju Deal
Sve će to Kaja pozlatiti.
Domaci izdajnik

#5298 Re: Draško Stanivuković

Isner wrote: 08/10/2024 14:35 Pa jel i ljudima u Sandžaku matica Bosna i Sarajevo?

Bilo bi ti pola ex-Yu ćoravo na jedno oko
Ljudima iz Sandžaka je matica Srbija i koliko sam ih ja uspio pohvatati pričaju ekavicu iako žive u SA godinama. Nije mi jasno kako neko prebaci govor i dijalekt u roku od po godine ko smartfon, a govorio ga od rođenja :-)

Jbg BL lokalpatrotizam :mrgreen:
Isner

#5299 Re: Draško Stanivuković

Post by Isner »

Pa što se javno ne obznani, urbi et orbi, da je Sandži jezik srpski a matica Srbija?

Gledaj ti rahmetli Zukorlića srbende, vamo lafo Bosna majka, matica... Vazda bio sumLjiv, u krugu sarajevske dvojke, kad je progovorio bosanski s akcentom a sveo ekavicu na mrvice..
Bezbeli je guslo, kradom, na tavanu...
Domaci izdajnik

#5300 Re: Draško Stanivuković

Eh, Zukorlić...

Bolji ti je primjer Neda Ukraden, cijeli život živjela u Sarajevu, priča ijekavicu cijeli život i 1992 čime je otišla u BG prešalta se na ekavicu :shock:

Kako Zdravko Čolić priča kao rođeni sarajlija, a tolike godine u Beogradu :?
Post Reply