Da ne bude nisam rekosagosen wrote: ↑27/09/2024 00:18Ma gdje je tijesno? Drasko je apsolutni favorit, pole position ima u F1 rjecniku. SNSD je seoska stranka, i ogroman broj Banjalucana jednostavno ne podnosi SNSD. Koji Sobot? Nedovoljno isprofilisan kandidat, nemaju ljudi pojma o njemu. SNSD gura narativ da je on vrhunski ljekar, ali sta to treba da znaci u kontekstu politike? Apsolutno nista. Uostalom, sto ste ga kandidovali ako je tako dobar ljekar? Zar nije normalnije da bude na UKC?banjaluka078 wrote: ↑26/09/2024 22:49Tijesno je. I jasno da je jedina prava prijetnja Miloradov kadar. Sumnjam da Jelena može da ga ugrozi.
Trenutno, SNSD ima gradsku skupštinu, PDP gradonačelnika, u konfliktu su većinu vremena. Kampanja odavno nije bila ovako prljava, znači da je "guravo" i jednom i drugom. Ja se ne bih usudila kladiti.
Mladi baš i nisu za Draška, roditelji djece u privatnim vrtićima se svađaju s njim mjesecima zbog subvencija, mladi pokreću proteste protiv regulacionih planova, njegovih građevinskih zamisli....ali, penzioneri....dobili besplatan prevoz, daće krvi za njega, a kamoli glasove.
Dalje, izjave Dodika nakon poraza 2020. vjerujem da mu i dalje mnogi Banjalucani nisu zaboravili, u vezi zavrtanja grijanja. Pa nekidan one izjave oko lijecenja onih koji ne glasaju za Sobota i smanjenim sansama za zivot. Morbidno na xy nacina.
GO SNSD u BL je jednostavno smijesan, Vlado Djajic..dovoljno..Oni nikako da skontaju da politika ucjena i negativna kampanja apsolutno ne mogu im donijeti nista u BL. Drugacija je prije svega obrazovna struktura birackog tijela. Ne mozes ti iste predizborne imati u Sipovu i u BL. Ovdje ne mozes da ides lajavcem i da iz njega udara BMK, a to u Sipovu vole.![]()
Ja ne znam sta se treba desiti da Stanivukovic ne osvoji ove izbore. U kladionicarskom zargonu, na njega bi ponudio koef 1.33Prica da ce mu Trivicka uzeti dio glasova ne pije puno vode, jer isto tako mozemo reci da ce Stanivukovic uzeti dio penzionera koje nije imao 2020.
Edit: Jelena Trivic mi se jos vise gadi nakon ovih izbora. Koja hodajuca pasivna agresija, strasno…pritom harizme ima ko kamen. Cringe osoba u svakom smislu