Narod i Pravda (Konakovic)

F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#35451 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by F&N »

1Dante1 wrote: 03/10/2024 17:15 kona cisto da znas da moj glas ide sda radi ove sprdacine oko subvencije za mlade. Prvo ste ubacili lose odredbe u proslom konkursu, a sada nece biti nikako poziva. To je jedna stavka za koju stid i sram treba da vas obuzme cim pocnete spominjati gradjane.
Koje godine su pocele isplate subvezncija za mlade?
A_A_AKCIJA

#35452 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

1Dante1 wrote: 04/10/2024 10:01 Imam ja rezervni plan, bez brige. I ne nisam ja u pitanju :D

Samo sto se mene LICNO tice, arogantno i bez brige za druge, kao sto oni rade sada, moj glas ide sda. Jeste pogresno je, ali neka spreme alternativu za 4 godine.

Sjo, ode glas sda uhljebima hahahah
Za takve poput tebe, ja najviše volim na mubareć petak proučiti dovu, da ti dragi Bog podari da se svaki dan budiš i liježeš okružen SDAovcima, da te liječe Sebije, da ti snahe budu Jasmina, Zaha zetovi, da ti Bakir bude šef, da te čuva Osmica... amin
1Dante1

#35453 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by 1Dante1 »

amin
vernes81

#35454 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vernes81 »

1Dante1 wrote: 04/10/2024 10:01 Imam ja rezervni plan, bez brige. I ne nisam ja u pitanju :D

Samo sto se mene LICNO tice, arogantno i bez brige za druge, kao sto oni rade sada, moj glas ide sda. Jeste pogresno je, ali neka spreme alternativu za 4 godine.

Sjo, ode glas sda uhljebima hahahah
Evo malo ovih kojima ide tvoj glas.

VAŽNO: USVOJENA ODLUKA U OVOM OBLIKU NA 59.SJEDNICI VLADE SBK

VLADA SBK: Pokušaj donošenja sramne odluke

Prije desetak dana u javnost je procurila Odluka Vlade SBK o raspodjeli i izdvajanju sredstava iz Kapitalnih sredstava pojedincima - poticaji povratku prognanih, obnovi i razvoju.

Predlagač odluke je Ministarstvo prostornog uređenja, obnove i povratka na čijem čelu se nalazi Šečibović Amir, ministar iz Bugojna. U isto vrijeme obnaša i funkciju predsjednika SDA Bugojno.

Objavom odluke na društvenim mrežama Vlada je istu povukla zbog negativnih reakcija javnosti i vjerovatno će biti predmet neke od narednih sjednica Vlade SBK nakon izbora.

Odluka je brzo nestala s društvenih mreža vjerovatno nakon prijetnji i pritisaka iz Vlade SBK kako bi se od javnosti sakrila njihova sramota jer se na spiskovima nalazi najmanje onih kojima su sredstva potrebna jer oni nisu ni konkurisali.

Najviše je na spiskovima stranačkih SDA-HDZ aktivista i onih koji ova sredstva dobijaju više puta.

Ono što smo mi primjetili je do sada neviđeni nesrazmjer između Bošnjaka i Hrvata jer se sve dodjele i podjele u ovom kantonu isključivo vrše po tom principu koji ni jedan zakon ne poznaje.

Ovih dana upravo iz kuhinje SDA vrši se strahovita kampanja protiv stranaka Trojke na cijelom području BiH a pogotovo na području Srednjobosanskog kantona u kojoj se proglašavaju izdajnicima.

Navodno, sve su dali Dodiku i Čoviću na štetu Bošnjaka.

A kako SDA štiti interese Bošnjaka na "patriotski" način najbolje se vidi na primjeru ove pripremljene odluke Vlade SBK koja bi, kao i svakih izbornih kampanja bila usvojena, sredstva uplaćena sretnim dobitnicima a objava smisla slijedila bi tek nakon izbora da prijedlog Odluke nije procurio u javnost.

Ta praksa u ovom kantonu stara je preko 25 godina.

Detaljno smo pregledali spiskove i uradili jednu temeljitu analizu koju dijelimo s vama građanima a vi sami presudite kakve su patriote oni koji druge nazivaju izdajnicima.

Analiza je pokazala sljedeće:

- Vlada je za ovu namjenu planirala podijeliti 997.000KM odnosno oko 1 milion KM,
- ukupan broj odabranih korisnika iznosi 552, od toga je 401 ili 72,6% Hrvata a 150 ili 27,2% Bošnjaka.
- po popisu 2013.godine Bošnjaka u ovom kantonu je 57,6% a Hrvata 38,3%,
- od 997.000KM Hrvatima ovog kantona dodijeljena su sredstva u iznosu od 633.700KM ili 63,6%, Bošnjacima 361.000KM ili 36,2%,

- podjela po općinama izgleda ovako:
1. Travnik 153 ili 27,8%,
2. Vitez 138 ili 25,0%
3. N.Travnik 79 ili 14,3%
4. Kiseljak 42 ili 7,6%
5. G.Vakuf 40 ili 7,2%
6. Bugojno 27 ili 4,9%
7. Kreševo 19 ili 3,4%
8. Busovača 17 ili 3,2%
9. Dobretići 13 ili 2,4%
10. Jajce 12 ili 2,2%
11. Fojnica 4 ili 0,7%
12. D.Vakuf 4 ili 0,7%

Pored broja korisnika sva sramota ove Odluke Vlade SBK najbolje se vidi i kroz uporedne podatke broja korisnika, novčanih iznosa i broja stanovnika:

- Vlada je planirala dodjelu sredstava 401 korisnika hrvatske nacionalnosti iako bi po popisu taj broj trebao iznositi 200 ili 38,3%. Ovoj populaciji u planu je dodjela 72,5% što je više za +201 korisnika ili +36,2% u odnosu na popis.

- Vlada je planirala dodjelu 633.700KM korisnicima hrvatske nacionalnosti iako bi po popisu 2013.godine taj iznos trebao biti 361.911KM što je više za +271.789KM ili 27,4%

U ovom kantonu u kom je Bošnjaka 57,6% u Vladi SBK SDA sestrinskoj HDZ stranci od 2002.godine poklanja 5 ministarstava a oni dobiju 3 i premijera.

Da tuga bude još veća ta ti ministarstva koje je dobila SDA raspolažu sa svega 34 miliona KM budžeta SBK od skoro 360 miliona KM koliko iznosi budžet Srednjobosanskog kantona za 2024.godinu što je manje od 10%.

Dakle, zahvaljujući politici SDA u Srednjobosanskom kantonu HDZ ministri raspolažu sa 326 miliona KM ili 90% iako ih ima 38,3 % po popisu 2013.godine a SDA ministri sa 34 miliona iako ih ima 57,6%.

I onda sve ovo pomnožite sa 22 godine.....

Ono što je SDA dala HDZ-u i Čoviću samo u ovom kantonu Trojka ne može stići za hiljadu mandata.
I ovo nije izdaja?

Ni ostale dodjele budžetskih sredstava ne razlikuju se bitno više od 25 godina u ovom kantonu!

Neka javnost presudi šta je prava izdaja i ko su pravi izdajnici.
JovicSA

#35455 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JovicSA »

NIP i Konaković zbog svoje bahatosti polako čeka sudbina nekih stranaka koje su nestale sa političke scene ili su jedva vidljive. Evo za gradonačelnika NG pušiona žešća, prošle izbore bilo vrlo tijesno. Eeee moj KOnakoviću, sada plači kumu na ramenu.
drug_profi

#35456 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Polako. Cek da se prebroji urbani dio opstine.
video

#35457 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

drug_profi wrote: 06/10/2024 20:45 Polako. Cek da se prebroji urbani dio opstine.
Gotovo je to
mali_balon

#35458 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Ja sam govorio kad je konakovic otisao u vijece ministara da ce biti zajebano. Trebao je uzeti poziciju gdje bi imao dovoljno vremena da ojaca stranku dobrim kadrovima....
NiP ima problem manjka kvalitetnih kadrova ma lokalnim nivoima, opstine i mjesne zajednice...
Styling

#35459 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

mali_balon wrote: 06/10/2024 20:58 Ja sam govorio kad je konakovic otisao u vijece ministara da ce biti zajebano. Trebao je uzeti poziciju gdje bi imao dovoljno vremena da ojaca stranku dobrim kadrovima....
NiP ima problem manjka kvalitetnih kadrova ma lokalnim nivoima, opstine i mjesne zajednice...
Rečeno mu je to više puta u lice.
drug_profi

#35460 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Slaba izlaznost u NG izgleda.
Ni kandidat trojke nije motivirajuci za simpatizere SDP NS.
JovicSA

#35461 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JovicSA »

Kaže eno kontinuirani rast, sjajni rezultati za načelnike...bgm evo ga isto Izetbegović.
mali_balon

#35462 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

Styling wrote: 06/10/2024 21:17
mali_balon wrote: 06/10/2024 20:58 Ja sam govorio kad je konakovic otisao u vijece ministara da ce biti zajebano. Trebao je uzeti poziciju gdje bi imao dovoljno vremena da ojaca stranku dobrim kadrovima....
Rečeno mu je to više puta u lice.
Bogme ako bude htio neke ozbiljnije rezultate na parlametnarnim izborima onda treba da se malo presabere....nije ovo toliko lose a nije bas ni dobro....a moze bolje
mishic

#35463 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mishic »

Konaković i dalje po svome i o kontinuitetu i opet umjesto o rezultatima kuknjava, krivljenje drugih, pljuvanje po drugima, a u svemu postaje drugi Bakir. Jer da se SDA riješila Bakira (i Bakirovaca) Dino kao njihov đak još gore bi potonuo.

Izlaznost je slaba ali sve manje se glasa za stranke a sve više za konkretna imena kandidata,
JovicSA

#35464 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JovicSA »

Evo Konakovića kod Senada
drug_profi

#35465 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Ja sam ocekivao veci potop kandidata trojke. Fakticki nisu izgubili nista, samo nisu dobili sve sto su planirali.
Doduše nisam se bas zadubio u analizu ali Cengic, Mandic, Benjamina, Muzur...prosli.
Ilijas pride.
Vogosca i NG traze analizu. Mislim da kandidat mora biti poznato ime, a na anonimus.
Ja sam teska srca glasao za ovog Selimovica iako imamo dvije teske kolizije oko meni vaznih stvari.
tramvajtrojka

#35466 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

drug_profi wrote: 06/10/2024 23:11 Ja sam ocekivao veci potop kandidata trojke. Fakticki nisu izgubili nista, samo nisu dobili sve sto su planirali.
Doduše nisam se bas zadubio u analizu ali Cengic, Mandic, Benjamina, Muzur...prosli.
Ilijas pride.
Vogosca i NG traze analizu. Mislim da kandidat mora biti poznato ime, a na anonimus.
Ja sam teska srca glasao za ovog Selimovica iako imamo dvije teske kolizije oko meni vaznih stvari.
Najveci udar od stranaka trojke je imao nip od sdfovaca a nas narod je nasjeo na tu pricu konjakovicevi izdajnici ha hu, vidjeti cemo nakon zvanicnih rezultata stanje ovo je izdrzan najgori dvogodišnji udar sad imaju dvije godine da se sastave ponude dobre kadrove kad su izdrzali najgori udar od sdfovaca na valu izdaja
kiligonzales

#35467 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kiligonzales »

drug_profi wrote: 06/10/2024 23:11 Ja sam ocekivao veci potop kandidata trojke. Fakticki nisu izgubili nista, samo nisu dobili sve sto su planirali.
Ilijas pride.
To sto se dobilo u KS, gubi se van KS. Bezveze je sto stranke trojke izuzev SDP nemaju kapaciteta da mjenjaju stvari van KS. To govori da za dvije godine na parlamentarnim izborima ako im opstine u kojima su sada pobjedili neozbezbjede brojniju izlaznost i brojniju armiju glasaca, tesko da ce biti strankama pobjednicama na parlamentarnim izborima, opet ce morati imati masu partnera da bi postali vlascu na nivou FBIH ili drzave. Opet bi za dvije godine moglo biti sve isto.

Ovi izbori su samo pokazali gdje su dobro, a gdhe lose radili na dobijanju novih glasaca.

SDP i NIP ako ne krenu u obilazak svake opstine i u pridobijanje novih kadrova zvucnih imena, mogli bi opet otici u egal ko na proslim parlamentarim izborima pa da im Kasumovic, Ramo Isak i ostala svita obezbjedjuju nove 4 godine na vecim nivoima vlasti. Ako vec zele da se trse potpuno SDA uticaja, neka onda rade na pridobijanju SBIH jer Nasa Stranka je tanka realno.
kiligonzales

#35468 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kiligonzales »

Jbg tako je to kad im se politika vodi iz bilijar kluba Predator :lol:

Ako sada svoju poziciju ministra vanjskih poslova nije u stanju iskoristiti za dobijanje novog kadra i partnera kroz uticaj starih ambasadora mini investicijama u mnogim lokalnim zajednicama onda neka i izgubi za dvije godine.

Jasno je da se nekada zvucna imena moraju dobiti konkretnim interesima kojim teze u svojim lokalnim zajednicama.
emmir1

#35469 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

Pad NIPa su svi prognozirali.

Vise je razloga tome.
Prosle izbore je NIP bio mozda i pobjednik izbora, najveci dobitnik.

No nije dobio mjesta koja je zasluzio pobjedom.
Vazna mjesta su data SDPu i NS kako bi se valjda pokazala dobra volja za koalicijom.

Dino je imao poziciju lidera opozicije, no drugi su to vise eksplatisali.

Vjerujem da je SDP generisao dobre rezultate zahvaljujuci Steti i velikim rezultatima u saobracaju...to je jedan od primjera.

Dao je sva bitna ministarstva, mjesto gradonacelnika i mjesto premijera.

Zaletio se Dino u MVP.

Mnogo pametnije bi bilo da je stao na celo vlade KS i on bio premijer
Upravo je tu imao najbolju priliku da do kraja potopi SDA i stavi NiP na prvo mjesto.

Takodjer trebao je u Centru stati uz svoju stranku a ne uz Mandica i NS

Ogromna greska Campara.
Lik bio u glavnom odboru SDA, sve dok SDA nije potonula a on kao mis pobjegao i uhljebio se u NIP.

Svi napadi iz SDA masinerije ciljaju NIP i Dinu, oni trpe najvise tu pricu o izdaji, sigurno dobar dio ljudi nasjedne na te manipulacije.

Ovo treba da bude skola za NIP.
veiz

#35470 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by veiz »

Kljujić: Koliko nova Vlada KS ima nastavnika fizičkog, pa to nema nigdje
U novoj postavci Vlade Kantona Sarajevo nalazi više ministara koji su završili DIF, to su nastavnici fizičke kultre, rekao Kljuić
mali_balon

#35471 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

kiligonzales wrote: 06/10/2024 23:32

Ako sada svoju poziciju ministra vanjskih poslova nije u stanju iskoristiti za dobijanje novog kadra i partnera kroz uticaj starih ambasadora mini investicijama u mnogim lokalnim zajednicama onda neka i izgubi za dvije godine.

Jasno je da se nekada zvucna imena moraju dobiti konkretnim interesima kojim teze u svojim lokalnim zajednicama.
Pa ovo mu je opomena, mislim da se previse energije troslio van KS....sto i nije lose ali trebalo je osigurati KS....hajde eto kad se podvuce trojka je na dobitku dobili SG i ilijas...
Ali ti ljudi ce sada morati ciniti cuda.....i bit ce i lako jer je u kantonu na valsti trojka tj neđa kocnicara.....bilo bi im dobro da sebmicno odu kod muzura da im odrzi predavanje sta i kako....
A ujedno privlaciti novi kadar....nisu vise bitne krupne ribe tipa zvizdica campare ,ja konkretno ne vidim nikakvu korist sto su ova dvojica dosla u NiP, pogotovu se to sada pokazalo.....da je njih dvojicu spustio na na neki kantonalni nivo da pokaze kako se starta od nule bez obzira ko si, pa da malo koriste svoj politicki kapital po mjesnim zajednicama itd itd....pa da je genetski predodredjenog otjerao da se vidi da letis bez obzira ciji si...itd itd tu bi masi glasova dobio i time bi imao cime trgovati unutar trojke.....mora dovest uze clansvo u red, bez obzira, kako on to kaze da nece da se petlja u opcinske orgaizacije....itd itd...
Kad povuce neke radikalne poteze...ali postene tad ce dobiti i kadar.....
Prpa.ba

#35472 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

emmir1 wrote: 07/10/2024 00:03 Pad NIPa su svi prognozirali.

Vise je razloga tome.

Vazna mjesta su data SDPu i NS kako bi se valjda pokazala dobra volja za koalicijom.

Vjerujem da je SDP generisao dobre rezultate zahvaljujuci Steti i velikim rezultatima u saobracaju...to je jedan od primjera.

Zaletio se Dino u MVP.

Upravo je tu imao najbolju priliku da do kraja potopi SDA i stavi NiP na prvo mjesto.

Ogromna greska Campara.
Lik bio u glavnom odboru SDA, sve dok SDA nije potonula a on kao mis pobjegao i uhljebio se u NIP.

Svi napadi iz SDA masinerije ciljaju NIP i Dinu, oni trpe najvise tu pricu o izdaji, sigurno dobar dio ljudi nasjedne na te manipulacije.

Slozio bih se sa okvirom ove analize, uz jedan bitan dodatak: prica o izdaji, kakvom je guraju SDA i DF je napuhana, ali nije neutemeljena.

Dobar dio glasaca NIP-a je dovoljno nacionalno osvijesten da se osjecaju (i ja kao bivsi glasac, osjecam) izdato politikom apsolutnog podilazenja HDZ-u, time da se prigrlilo obespravljivanje glasa Bosnjaka Potpredsjednika FBiH samo da bi se progurala takva-kakva vlast, davanjem cestogradnje, fonda za okolis, FERK-a itd, i vazelinom koji na sve to bez imalo samosvijesti nanosi Konakovic, u mjeri vecoj nego sto to rade Niksic i Forto.

Sjetimo se samo priprostih izjava da "tamo gdje je HDZ ne znam da ima kriminala", da je "HDZ-u muka od politike SDA", da je "Nesic najbolji ministar", da "Konakovic licno odgovara za sve sto uradi Ramo Isak", trebam li dalje.

Ako ima neko u NIP-u da je ocekivao dobar rezultat nakon svega ovoga, neka se prestane baviti politikom (osim Muzura, on je svoj) :mrgreen: .

Ako nece sam, hoce uskoro, voljom naroda. :mrgreen:
Adriatic

#35473 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Adriatic »

Kakva je bila politika trojke najbolje govori njihov odnos prema presudi Kovačević. :-)
I ova šutnja oko Šmita i njegovog igranja za HDZ i raspad.
Slanje trojke na smetljište što prije, uslov je opstanka ovoga što je ostalo od ove zemlje.
emmir1

#35474 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

Prpa.ba wrote: 07/10/2024 08:16
emmir1 wrote: 07/10/2024 00:03 Pad NIPa su svi prognozirali.

Vise je razloga tome.

Zaletio se Dino u MVP.

Ogromna greska Campara.

Slozio bih se sa okvirom ove analize, uz jedan bitan dodatak: prica o izdaji, kakvom je guraju SDA i DF je napuhana, ali nije neutemeljena.

Dobar dio glasaca NIP-a je dovoljno nacionalno osvijesten da se osjecaju (i ja kao bivsi glasac, osjecam) izdato politikom apsolutnog podilazenja HDZ-u, time da se prigrlilo obespravljivanje glasa Bosnjaka Potpredsjednika FBiH samo da bi se progurala takva-kakva vlast, davanjem cestogradnje, fonda za okolis, FERK-a itd, i vazelinom koji na sve to bez imalo samosvijesti nanosi Konakovic, u mjeri vecoj nego sto to rade Niksic i Forto.

Sjetimo se samo priprostih izjava da "tamo gdje je HDZ ne znam da ima kriminala", da je "HDZ-u muka od politike SDA", da je "Nesic najbolji ministar", da "Konakovic licno odgovara za sve sto uradi Ramo Isak", trebam li dalje.

Ako ima neko u NIP-u da je ocekivao dobar rezultat nakon svega ovoga, neka se prestane baviti politikom (osim Muzura, on je svoj) :mrgreen: .

Ako nece sam, hoce uskoro, voljom naroda. :mrgreen:

Ako pogledas i tvoj osvrt koji je na drzavnom nivou, vidi se da je Dino uradio isto sto i na lokalnom nivou.

Isto sto je na lokalnom nivou dao pozicije, to je uradio na drzavnom nivou.

Pokazuje on tu i kvalitet koji nema svako.

Siguran sam da se vodi time da zeli napredak, a ne iskljucivo bitku za fotelje kao sto svi drugi rade.

No to ga je kostalo loseg rezultata.

Na lokalnom nivou jer su njegovi koalicioni partneri iskoristili pozicije da generisu dobre rezultate.

Na drzavnom nivou ce ga kostat poklonjenje pozicije HDZu jer ce biti okarekterisan kao izdajnik.
emmir1

#35475 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

mali_balon wrote: 07/10/2024 07:03
kiligonzales wrote: 06/10/2024 23:32

Pa ovo mu je opomena, mislim da se previse energije troslio van KS....sto i nije lose ali trebalo je osigurati KS....hajde eto kad se podvuce trojka je na dobitku dobili SG i ilijas...
Ali ti ljudi ce sada morati ciniti cuda.....i bit ce i lako jer je u kantonu na valsti trojka tj neđa kocnicara.....bilo bi im dobro da sebmicno odu kod muzura da im odrzi predavanje sta i kako....
A ujedno privlaciti novi kadar....nisu vise bitne krupne ribe tipa zvizdica campare ,ja konkretno ne vidim nikakvu korist sto su ova dvojica dosla u NiP, pogotovu se to sada pokazalo.....da je njih dvojicu spustio na na neki kantonalni nivo da pokaze kako se starta od nule bez obzira ko si, pa da malo koriste svoj politicki kapital po mjesnim zajednicama itd itd....pa da je genetski predodredjenog otjerao da se vidi da letis bez obzira ciji si...itd itd tu bi masi glasova dobio i time bi imao cime trgovati unutar trojke.....mora dovest uze clansvo u red, bez obzira, kako on to kaze da nece da se petlja u opcinske orgaizacije....itd itd...
Kad povuce neke radikalne poteze...ali postene tad ce dobiti i kadar.....

Upravo je Dino najveci teret stavio na Ademovica kada ga je nazvao genetski predodredjenim.

Stavio mu je breme koje ce ga uvijek pratit.

Iskreno ja tog dečka poznajem.
Apsolutno nije zasluzio glas koji ga prati.

Decko posten, vrlo radan, dobra energija i zelja da se napravi dobro za zajednicu.

To sto se digao protiv Mandica, apsolutno je imao pravo.

Pa uporedi Centar sa Ilidzom ili Novim Gradom.
Pogledaj projekte Efendica i Muzura, pogledaj Mandica.

Mandic radio stepenice, tu i tamo asfalt.
Nigdje nikakvog ozbiljnog projketa.

Lik dolazio na posao u 10 11, pola radnog vremena u pripitom stanju.

Klasicni populista koji prica sta narod voli da cuje bez ikakvih djela.
Dodje na Ciglane i petoro ga snima kako on fazon čisti fontanu od smeća.

Plus nekorektan prema koalicijskim partnerima jer je blokirao njihove projekte.
Budzet cuvao do 3 mjeseca pred izbore kako bi krenuo fazon da radi, u sustini radio sebi kampanju.

Tu je Dino trebao da stane uz svoju stranku i kaze.

Jeste, ne moze se dolazit na posao u 10, moramo vise u Centru

Ali Dino ide linijom manjeg otpora, ne talasaj.
Post Reply