Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑26/09/2024 19:38
Put osjetio nisam. Doduše, ima neka dobra sjedista, pola platno, pola koza. Profilirana. Ni traga o bolovima u leđima, umoru ili da je tvrda. Odličan auto, iznenadjen sam
Octavia ima odlična sjedišta. Imam problem sa kičmom ali nikada nisam osjetio bolove nakon dužih vožnji. Meni je problem saginjanje i podizanje.
Ja sam prosle godine vozao mjesec dana jednu s tim pola koza pola platno. Platno kao lazna alcantara.
Jedna od boljih sjedista sto sam ikad probao. Sve tamam
Danas, u toku kraće vožnje, između satova stoji podatak "distanca od posljednjeg točenja"
Pokušam na dvije tipke (dugmeta) na lijevoj ručici pored volana Res/+" i "Set/ da promijenim, da vidim druge parametre, NE REAGUJE!
Mada u toku vožnje ili dok stanem, krenem, pokazuje druge aktivnosti (otvorena vrata, savjeti eco potrošnje, tempomat)
Dakle, jučer radila ta dugmad, danas ništa.
Bio bi zahvalan, ako bi neko sa odgovorom dao doprinos rješenju problema?
Ne znam za tu skodu. Ali kod nekih nece prebacivati u toku voznje. Da te ne ometa ili da skreces vid s puta. Jedino kad stanes..
a ako nece i kad stanes i izbacis iz brzine skini kleme par sekundi mozda to pomogne…
B6Redhell wrote: ↑05/10/2024 00:05
Ne znam za tu skodu. Ali kod nekih nece prebacivati u toku voznje. Da te ne ometa ili da skreces vid s puta. Jedino kad stanes..
a ako nece i kad stanes i izbacis iz brzine skini kleme par sekundi mozda to pomogne…
Tačnije,
Ne prebacuje druge parametre na board kompjuteru
Kažeš, skini kleme na par sekundi
Dok motor radi
Ili dok je ugašen
B6Redhell wrote: ↑05/10/2024 00:05
Tačnije,
Ne prebacuje druge parametre na board kompjuteru
Kažeš, skini kleme na par sekundi
Dok motor radi
Ili dok je ugašen
Mora biti ugasen da restartujes ECU… i board kompjuter
Danas, u toku kraće vožnje, između satova stoji podatak "distanca od posljednjeg točenja"
Pokušam na dvije tipke (dugmeta) na lijevoj ručici pored volana Res/+" i "Set/ da promijenim, da vidim druge parametre, NE REAGUJE!
Mada u toku vožnje ili dok stanem, krenem, pokazuje druge aktivnosti (otvorena vrata, savjeti eco potrošnje, tempomat)
Na lijevoj rucici iza volana su tipke za tempomat.
Podatke na bordu prebacujes preko tipki na volanu.
Ima tipka za tempomat i ona radi
Nego na vrhu lijeve rucice su dvije tipke koje (valjda) sluze za prebacivanje na boardu, da se vidi trenutna potrosnja, prosjecna potrosnja, predjeni put, prosjek brzine....
Nego na vrhu lijeve rucice su dvije tipke koje (valjda) sluze za prebacivanje na boardu, da se vidi trenutna potrosnja, prosjecna potrosnja, predjeni put, prosjek brzine....
E one ne reaguju
Isto mi je auto i na desnim puljkama od volana saltam board
E one ne reaguju
Isto mi je auto i na desnim puljkama od volana saltam board
Na desnoj strani volana
Saltanje
Hvala svima na pomoci
Pozdrav , u pitanju je Skoda Oktavija a7 2013 karavan sto mi nije jasno nazad na vratima ne rade zvucnici , primjetio sam to tek neki dan dok sam cistio auto , znaci nista nikakav sum nista .Druga stvar otvor isto za ventilaciju nazad nista nema nikakvog zraka ni vruce ni hladno kada radi grijananje ili klima , plus usb nece da ocita stick probao sam format u one fat32 ili ntfs sta je mozda problem . Hvala
rusdotokija wrote: ↑05/10/2024 20:39
Pozdrav , u pitanju je Skoda Oktavija a7 2013 karavan sto mi nije jasno nazad na vratima ne rade zvucnici , primjetio sam to tek neki dan dok sam cistio auto , znaci nista nikakav sum nista .Druga stvar otvor isto za ventilaciju nazad nista nema nikakvog zraka ni vruce ni hladno kada radi grijananje ili klima , plus usb nece da ocita stick probao sam format u one fat32 ili ntfs sta je mozda problem . Hvala
Da li je iko od raje sa škodama imao problema sa klimom, kod mene je Oktavia 2010g u pitanju. A problem je ovaj;
Jednostavno kada mi je klima upaljena recimo ako je na 25, na mojoj strani i pozadi puše hladan zrak samo na desnoj strani kod suvozača puše topli zrak. Jedino kada na svim pozicijama u autu puše vruć zrak je kada je klima uključena na HIGH!
dembele wrote: ↑19/10/2024 10:25
Preporuka gdje kupiti originalne gumene patosnice za Karoq 2020 g., mimo Škoda salona jer je tu deračina žešća.
Nemas nigdje pokusaj po ovim salonima ala tesanj i drugi gradovi mada bi trebala biti slicna ili ista cijena, zbog rupe na vozacevoj morao uzeti komplet zamjenskih u unitradeu
dembele wrote: ↑19/10/2024 10:25
Preporuka gdje kupiti originalne gumene patosnice za Karoq 2020 g., mimo Škoda salona jer je tu deračina žešća.
Nemas nigdje pokusaj po ovim salonima ala tesanj i drugi gradovi mada bi trebala biti slicna ili ista cijena, zbog rupe na vozacevoj morao uzeti komplet zamjenskih u unitradeu
170-180 KM u Tešnju i Vitezu. Strong auto Zenica 77 KM treba naručiti, kažu također originalne patosnice.