Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semsasuljakovic wrote: ↑03/10/2024 15:53
Inače si pedantan momak, ali ništa te nisam skontao sada.
Šta znači nisam 100% odlučan šta naručiti?
Kako odustati od narudžbe ako je naručeno?
Možda sam malo nabacao da čudno zvuči.
Znači ako se nešto doda u korpu i klikne na plaćanje preko PayPal-a, TEMU preusmjeri na PayPal stranicu da to platiš, i tamo kad potvrdiš uplatu onda te vrati na TEMU korpu gdje možeš kliknuti na order ili jednostavno odustati.
Eh ako ne odeš na taj finalni order već odustaneš, pare se ipak rezervišu na kartici, ali se ne proknjiže do kraja, odnosno PayPal čeka neku potvrdu od TEMU-a da finalizira transakciju i pare ostanu da vise negdje u međuprostoru
semsasuljakovic wrote: ↑03/10/2024 15:53
Inače si pedantan momak, ali ništa te nisam skontao sada.
Šta znači nisam 100% odlučan šta naručiti?
Kako odustati od narudžbe ako je naručeno?
Možda sam malo nabacao da čudno zvuči.
Znači ako se nešto doda u korpu i klikne na plaćanje preko PayPal-a, TEMU preusmjeri na PayPal stranicu da to platiš, i tamo kad potvrdiš uplatu onda te vrati na TEMU korpu gdje možeš kliknuti na order ili jednostavno odustati.
Eh ako ne odeš na taj finalni order već odustaneš, pare se ipak rezervišu na kartici, ali se ne proknjiže do kraja, odnosno PayPal čeka neku potvrdu od TEMU-a da finalizira transakciju i pare ostanu da vise negdje u međuprostoru
Kod mene nije tako. Imam instaliran paypal app i sve narucujem preko aplikacije na androidu. Kad me preusmjeri na paypal, ukucam autorizacijski kod, platim i odma mi pise na Temu da je placeno. Samo poslije imam nekih 8 sati da dodam jos nesto u istu narudzbu, sto sam i radio vise puta.
Dosad sam 6 narudzbi napravio, sveukupno oko 330KM
Emojti wrote: ↑03/10/2024 16:23
Kod mene nije tako. Imam instaliran paypal app i sve narucujem preko aplikacije na androidu. Kad me preusmjeri na paypal, ukucam autorizacijski kod, platim i odma mi pise na Temu da je placeno. Samo poslije imam nekih 8 sati da dodam jos nesto u istu narudzbu, sto sam i radio vise puta.
Dosad sam 6 narudzbi napravio, sveukupno oko 330KM
Eh ne znam kako je preko aplikacija, ja sam ovo vršio preko web stranice.
Ova odjeca ako i u pola lici na ono sto je na fotkama onda je bas do dzaba. Narucio sam nekoliko odjevnih predmeta cisto da vidim na sta to lici. 65KM ispadne duks, neke hlace, 10 pari carapa, kais i jos neki organizator za ves. Samo ovakav duks se ovdje ne moze naci za 65KM
laik1981 wrote: ↑03/10/2024 18:30
Ova odjeca ako i u pola lici na ono sto je na fotkama onda je bas do dzaba. Narucio sam nekoliko odjevnih predmeta cisto da vidim na sta to lici. 65KM ispadne duks, neke hlace, 10 pari carapa, kais i jos neki organizator za ves. Samo ovakav duks se ovdje ne moze naci za 65KM
pa evo ja uzeo trimer za bradu na temu 2 eura a kod nas na olx tridesetak kermi u prosjeku a isti klinac ako bude kako treba logično da ces vrhunski proci
laik1981 wrote: ↑03/10/2024 18:30
Meni je utisak da im je odjeća preskupa. Jeftinije kod nas u radnjama, a vrlo vjerovatno da je i kvalitetnija od kineza.
Kod mene stigla neka dukserica, hajd nekako bih mogao podnijeti i materijal, onako sintetika, nije ni kroj loš, lijepo stoji, udobna ali ko da je retardiran dizajner bio. Dzep na rukavu koji se ne moze zakopcati, nekakve trake naprijed sa kopčama koje se ne mogu zakopčati, baš sranje.
Danas stigao jedan paket. Nedostaju 2 stvari u paketu, ali trazit cu refund za to sto nije stiglo.
Naruceno 17.9 stiglo 3.10. Dok ovo sto je naruceno 12.9 nije jos.
Malo sam istraživao HY300 modele dobar na početku al vremenom sijalica sve više blijedi nakon mjesec dana pocinju belaji... šteta očekivano valjda se to vremenom na drugim modelima popravi.
Stvarno je bagatela za oko 80km android možda i previše očekujemo
Malo sam istraživao HY300 modele dobar na početku al vremenom sijalica sve više blijedi nakon mjesec dana pocinju belaji... šteta očekivano valjda se to vremenom na drugim modelima popravi.
Mene je dosao ispod 80km s kuponom.
Postoji napredna opcija za developere gdje se podesava svjetlina i boje. Ja nisam mogao naic na takve info da blijedi, vec da ulazi prasina u sijalicu kroz ventilator jer nema pozadi filter. Zato cu kupit filter za prasinu na temu i izrezat stavit odpozadi. Ali hajde za 80km odlican, makar crkne nakon mjesec nece mi zao bit. Barem cu imat nesto kao okvirnu sliku kako to izgleda pa mozda kupim i bolji.
Btw kazu netflix da ne radi. Ne vrijedi dat 60e kao sto je neko u predhodnim postovima jer najpopularniji od 62e ima recenzije gdje je nekima doslo nebrendiran, dok drugima s brendom magcubic na istom artiklu, takodjer nekom dodje pro nekom ne. Moje misljenje da kinezi to salju random.
Mene je dosao ispod 80km s kuponom.
Postoji napredna opcija za developere gdje se podesava svjetlina i boje. Ja nisam mogao naic na takve info da blijedi, vec da ulazi prasina u sijalicu kroz ventilator jer nema pozadi filter. Zato cu kupit filter za prasinu na temu i izrezat stavit odpozadi. Ali hajde za 80km odlican, makar crkne nakon mjesec nece mi zao bit. Barem cu imat nesto kao okvirnu sliku kako to izgleda pa mozda kupim i bolji.
Btw kazu netflix da ne radi. Ne vrijedi dat 60e kao sto je neko u predhodnim postovima jer najpopularniji od 62e ima recenzije gdje je nekima doslo nebrendiran, dok drugima s brendom magcubic na istom artiklu, takodjer nekom dodje pro nekom ne. Moje misljenje da kinezi to salju random.
Edit. MobitelStudio prodaje HY300 za 165KM
Netflix mozda nece raditi instalirana app
android pa možeš sa strane skinuti drugu noviju netfix app koja ce raditi.. iako ima HDMI port pa lahko je nabaviti fire tv ili drugi android stick ubrzati sve to.