Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je zabranjeno da se ne rukuje sa zenama, sta ima apelirati da se takvi ne prijavljuju u vojsku?
Pa isto kaoo ona pokrivena sto su je odbili iz vojske jer je pokrivena.
Komsija stefan je zbog brade dobio par ukora i na kraju otkaz. Donosio neke papire kao alergija, naki klinci
bili na nekoj vjezbi spustanja uzetim i brada mu zapne i shebe po lica. Al hebo lice tip iza njega nogu slomio
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:56
Jasno dao do znanja,nisu pozeljni
Pa jedno je biti pozeljan, a drugo je imati neko pravo.
tramvajtrojka wrote: ↑02/10/2024 18:53
Zato jer predstavljas drzavu sluzbu koja ima neka pravila, gdje ti vrhovni vjerski vodja kaze da je to besmislica što je uradio i da je osramotio sve nas
Mene osramotio nije. I mozda mi reis nije vrhovni vjerski vodja, ako mislis na njega.
Pa eto sljedeći put kad neki pripadnik osbih bude mahao sa tri prsta i slavio mladica bas me zanima hoces li reci da nije osramotio tebe i uniformu koju nosi
Kako ce mene osramotiti pocetnik? Kakve ja veze imam sa njim?
Neka se ljudi otkrivaju.
Nemoj da se siri ovaj postojeci lazni narativ o normalnosti. Pola drzave negira genocid. A, zna se ko su zlatne ribice.
archi_a wrote: ↑04/10/2024 15:33
Britanski specijalci koji su ovih dana u kasarni Rajlovac i rade sa našim SAR timovima na putu su za Jablanicu.
Šta ti je sudbina.