Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑02/10/2024 19:35
vi ako fulate brzine ocito da ne znate drzati rucicu mjenjaca kako treba
Razlika izmjedju prve, rikverca ???!! Na kojem modernom autu ne mozes razjasnit?
Vozis toyotu 1.5 pises kao da vozis toyotu supru sa manuelnim mjenjacem de se uozbilji.
Probaj neko ozbiljnije auto, pa ces da vidis sta je idealno podeseno od tezine kvacila, pedale kocnice, volana, mjenjaca. Onda ces shvatiti da je ta toyota i ova prosjecna auta teski jad i mrtvi prosjek.
I to nema nikakve veze sa mjenjacem, i kad kazes mjenjac odmah sebe okarakterises da pojma nemas o cemu pricas.
znaš onaj prelaz iz druge u treću? e, tu japanac prešalta glatko. nema dugog hoda to treće
Volio bi da uporedis Toyotu is 2000-tih, toyotu is 2024, suzukja iz 2000-tih, suzukija iz 2024, vaga iz 2000 tih, vaga iz 2024.... mazdu iz 2000 tih, mazdu iz 2024...
Primjetio bi da postoji neki trend koji te uzbudjuje, pardon budi sadisfakciju u tebi.
vozim suzuki ignisa manuelca i šalta samo tako. 4x4
House wrote: ↑02/10/2024 19:48
bunjo mi daje yaris crossa sa nekim felgama šljašte! a auto full oprema. ogavno!
salonsko auto jbg. mogu uzeti dodatne felge i to je to. koji će mi kurac dva para alu felgi.
pa imas dobru ponudu za tu mazdu 3 sa pravim 2.4 cini mi se benzinskim amo motorimo
2.5l
yarris cross nije japanac, nego turski plasticni autic, cudi me da se ne zove murat ili slicno
Yaris Cross je francuski proizvod i to je ok automobil diskutabulnog dizajna.
CHR em je nakaza, em je turski poluproizvod. Po njemačkim statistikama jedan od nekvalitetnijih automobila.
Razlika izmjedju prve, rikverca ???!! Na kojem modernom autu ne mozes razjasnit?
Vozis toyotu 1.5 pises kao da vozis toyotu supru sa manuelnim mjenjacem de se uozbilji.
Probaj neko ozbiljnije auto, pa ces da vidis sta je idealno podeseno od tezine kvacila, pedale kocnice, volana, mjenjaca. Onda ces shvatiti da je ta toyota i ova prosjecna auta teski jad i mrtvi prosjek.
I to nema nikakve veze sa mjenjacem, i kad kazes mjenjac odmah sebe okarakterises da pojma nemas o cemu pricas.
Trebalo bi im dati Yuga, pa kad ne možeš utrefiti brzinu parkiraš sa strane, zavučeš se sa ključem, zategneš onaj šaraf i vozi dalje.
Trebalo bi im dati Yuga, pa kad ne možeš utrefiti brzinu parkiraš sa strane, zavučeš se sa ključem, zategneš onaj šaraf i vozi dalje.
niste onda vozili ispravnog, uglavnom manje su sanse da zamjenis prvu za rjkverc nego na g2
niste onda vozili ispravnog, uglavnom manje su sanse da zamjenis prvu za rjkverc nego na g2
Naravno, kad je kod Yuga rikverc na suprotnoj strani (desno pa nazad a kog Golfa lijevo pa naprijed).
Kod svih Yuga je neprecizan mjenjač sa dugim hodom. Kod kog god majstora sam otišao, rekao je da je mjenjač takav i da nema pomoći, možeš samo privremeno zategnuti da nešto bolje šalta. Jedan se čudio kako sam uopšte mogao potrefiti brzine. A kad sam ga kupio, navodno je bio malo vožen i dobro očuvan.
Vidi se da nisi nikad novo uzeo
To je pucanje samom sebi u koljena, isto to vozilo za godinu dana koje je bilo kod nekoga u lizingu mozes dobiti xx hiljada jeftinije.
jarane sva moja auta su bila nova. Prc. Dati 80k za polovno moze samo idiot.
Samo se ti prc tjesi.
Zato das za novo 80 izvuces iz servisa ne vrijedi ni blizu toliko, pametno jako.
Moras biti bas inteligentan pa dati 80K za polovan auto.
Samo se ti prc tjesi.
Zato das za novo 80 izvuces iz servisa ne vrijedi ni blizu toliko, pametno jako.
Moras biti bas inteligentan pa dati 80K za polovan auto.
80k polovna su ozbiljna auta koja su bila 150-200k.
nova 80k su max 2.0 motori
poredite kruske i jabuke svakako
Upravo hahah.
Prvi bi kupio za 80k polovono, do 3-4 god staro i 80k km na satu.
Ali bi kupio nesto sto mi je cejf voziti, a ne novo ali bez da ja u njemu vidim neki uzitak.