mislim da vas sumir loži
a vi se palite ko seoske mlade
mislim da vas sumir loži
Taman mu htjedoh to napisati. De popravite to.apsidejzi wrote: ↑01/10/2024 22:11Vala ga razumijem sa ovom devetkomHaj sto jednom napisem i nekako. Nego sto ako je neko upisao post dok sam ja svoj pisao, ne prihvati moj prvi Submit nego kao pregledaj svoj post. Onda nemam gdje upisat devetku nego moram opet pritisnut submit. Tek treci put dobijem priliku da upisem devetku.
![]()
Devet su zeniĆka poslajeza u ledja wrote: ↑01/10/2024 22:20Taman mu htjedoh to napisati. De popravite to.apsidejzi wrote: ↑01/10/2024 22:11Vala ga razumijem sa ovom devetkomHaj sto jednom napisem i nekako. Nego sto ako je neko upisao post dok sam ja svoj pisao, ne prihvati moj prvi Submit nego kao pregledaj svoj post. Onda nemam gdje upisat devetku nego moram opet pritisnut submit. Tek treci put dobijem priliku da upisem devetku.
![]()
Većina ljudi tako razmišlja na Zapadu, nek je meni toplo oko guzice, nek mi je nafta i plin jeftin pa neka Ukrajina kapitulira i neka nestanu Palestinci, neka sve stane, samo ne diraj moj komotitet.sime_cipol wrote: ↑01/10/2024 22:19 Joj kad ode nafta na 15 dolara galon, jebaće Amerikanci Bidenu nanu![]()
Koga briga šta je glavna vijest na progenocidnom RTRSu? Da smo normalna država ovo Gebelsovo glasilo bi bilo trajno zabranjeno. P. S. Najveća boljka Bošnjaka je ta šta o njima drugi misle, a to ostalima nije ni najmanji problem. Uvijek se nekome dokazujemo i ulizujemo, čak i najvećim dušmanima....hepekcina wrote: ↑01/10/2024 22:17ovo je sutra glavna vijest PTPC-aHelaS wrote: ↑01/10/2024 22:15Ne slavi Sarajevo! Slave Palestinci i Turci koji legalno i ilegalno žive u Sarajevu. Sarajevo ne slavi ničije ubijanje, nijedan rat, ničiji genocid. Sarajevo ima najteža ratna iskustva, i nijednom Sarajliji i nijednom normalnom Bosancu na pamet ne pada da se raduje tuđoj tragediji. Ovo "slavlje" po Starom Gradu Sarajevu donosi samo štetu i sramotu. Nemaju prava ti strani ljudi da sramote Sarajevo, njegovo stanovništvo ni BiH, unatoč linjenici da svi podržavaju palestinski narod u njihovoj borbi za opstanak i njih i države im, i što su mnogi protiv Izraela i njihove zločinačke agresije i genocidne namjere spram Palestinaca.
Ma neka te na forumusumirprimus wrote: ↑01/10/2024 22:19Mojne ti generalizirat, pogotovu o tuzlacima, nego objavi slobodno sve sto znas a cim prijetisBobi wrote: ↑01/10/2024 22:14Ma vidi, morali smo uvest taj anti bot, vi ste generalno svi OK zajedno sa tuzlacimaapsidejzi wrote: ↑01/10/2024 22:11
Vala ga razumijem sa ovom devetkomHaj sto jednom napisem i nekako. Nego sto ako je neko upisao post dok sam ja svoj pisao, ne prihvati moj prvi Submit nego kao pregledaj svoj post. Onda nemam gdje upisat devetku nego moram opet pritisnut submit. Tek treci put dobijem priliku da upisem devetku.
![]()
ali ima padobaranaca ovih sa istoka i zapada pa ulijecu nepropisno pa nek makar nauče kako nam izgleda zastava
.
samo nemoj da bude ko sa haropima
![]()
zovni i anexa antisemitu zeniĆkog slobodno(onog sto je meni psovao i govorio čifuteeee
) ionako se pravite da vas nema citavunoc da nije neka prohezbola hutba u zenCi?
A na Istoku ne?JovicSA wrote: ↑01/10/2024 22:22Većina ljudi tako razmišlja na Zapadu, nek je meni toplo oko guzice, nek mi je nafta i plin jeftin pa neka Ukrajina kapitulira i neka nestanu Palestinci, neka sve stane, samo ne diraj moj komotitet.sime_cipol wrote: ↑01/10/2024 22:19 Joj kad ode nafta na 15 dolara galon, jebaće Amerikanci Bidenu nanu![]()
ispravka krivog navodaHarTar wrote: ↑01/10/2024 22:22Koga briga šta je glavna vijest na progenocidnom RTRSu? Da smo normalna država ovo Gebelsovo glasilo bi bilo trajno zabranjeno. P. S. Najveća boljka Bošnjaka je ta šta o njima drugi misle, a to ostalima nije ni najmanji problem. Uvijek se nekome dokazujemo i ulizujemo, čak i najvećim dušmanima....hepekcina wrote: ↑01/10/2024 22:17ovo je sutra glavna vijest PTPC-aHelaS wrote: ↑01/10/2024 22:15
Ne slavi Sarajevo! Slave Palestinci i Turci koji legalno i ilegalno žive u Sarajevu. Sarajevo ne slavi ničije ubijanje, nijedan rat, ničiji genocid. Sarajevo ima najteža ratna iskustva, i nijednom Sarajliji i nijednom normalnom Bosancu na pamet ne pada da se raduje tuđoj tragediji. Ovo "slavlje" po Starom Gradu Sarajevu donosi samo štetu i sramotu. Nemaju prava ti strani ljudi da sramote Sarajevo, njegovo stanovništvo ni BiH, unatoč linjenici da svi podržavaju palestinski narod u njihovoj borbi za opstanak i njih i države im, i što su mnogi protiv Izraela i njihove zločinačke agresije i genocidne namjere spram Palestinaca.![]()
Ma javio je Iran Amerima satima ranije, bilo na svakom portalu:JovicSA wrote: ↑01/10/2024 22:13 Prc Milojko...sada dolaze prve prave informacije.Američki novinar CNN-a Jim Sciutto je svjedočio iranskom napadu na Izrael.
Rekao je kako se u SAD-u vjerovalo da će mete iranskih napada biti sjedište Mossada i dvije avio-baze.
Nije mogao da vjeruje kada je vidio razmjer napada u Tel Avivu.
Manje, uzmi Palestince ili ljude u Libanu, malo, malo neko sranje...Edin H. wrote: ↑01/10/2024 22:24A na Istoku ne?JovicSA wrote: ↑01/10/2024 22:22Većina ljudi tako razmišlja na Zapadu, nek je meni toplo oko guzice, nek mi je nafta i plin jeftin pa neka Ukrajina kapitulira i neka nestanu Palestinci, neka sve stane, samo ne diraj moj komotitet.sime_cipol wrote: ↑01/10/2024 22:19 Joj kad ode nafta na 15 dolara galon, jebaće Amerikanci Bidenu nanu![]()
Nista to, slobdono sve objavi, haropBobi wrote: ↑01/10/2024 22:24Ma neka te na forumusumirprimus wrote: ↑01/10/2024 22:19Mojne ti generalizirat, pogotovu o tuzlacima, nego objavi slobodno sve sto znas a cim prijetissamo nemoj da bude ko sa haropima
![]()
zovni i anexa antisemitu zeniĆkog slobodno(onog sto je meni psovao i govorio čifuteeee
) ionako se pravite da vas nema citavunoc da nije neka prohezbola hutba u zenCi?
.
Zastoj na autoputu,Iranci malo bacali raketne maketeBosanski_kralj wrote: ↑01/10/2024 22:25 Nego dokle je dogurala ova kopnena ofanziva Izraela u Libanonu?
jel kad padne raketa na frajera?