El_comadante wrote: ↑01/10/2024 22:03
Eto ti si nabrojao 4 stvari, dodaj da su i rasvjetu nanovo radili 5. Pa dodaj gore kod škole još nešto rade dakle 6. Dole kod dvorane onaj dio nije nikad ni završen. A nisu napravili šetnicu pored rijeke mada su bili rekli ove godine uraditi. Rade tek mali dio.
Rasvjete nije bilo. Nije ni radjena prvobitno, pa da su je sad ponovo radili. Kod skole gore isto. Bila cesta, ne znam ni ja sta, sve razrovljeno, auta furala ulazila u setaliste. To je sad sve sredjeno.
Kazem, nije sve crno bijelo. Ja se sa vecinom njegovih stvari ne slazem. Medjutim ovo na Dobrinji sto je uradjeno je fakat dobra stvar. Navecer roditelji bez straha mogu pusttii djecu na setaliste. Ranije je to bilo nemoguce.
Iako ima drugih stvari. A to je npr da je ostatak dobrinje u mraku. Ili npr sredio je setaliste do bazena, jer ce to svi da vide, osvjetlio. A ulice pored kuda djeca idu, su u mraku. Meni se to ne svidja. Sve sto nije pretjerano atraktivno ovaj to nece dotaknuti. I naravno petljanje tamo gdje mu nije mjesto. A sve to pravda tim sto je na celu stranke, a i nacelnik je. Pa uzmi kad sta ti odgovara.
Nije ni Efendic lud zasto to radi. Dobrinja ima haman 50.000 stanovnika. Veliki je to broj glasova. Sredi eto samo to naselje i imas mandat gotovo obebjedjen. Iako on na Dobrinji ne stoji dobro. Barem ne prosle izbore.