Pa znamo mi svi da Smith nije"cista obraza" i da igra za "neku stranu" ali nije Trojka Smita ni dovela a ne moze ga Trojka ni otjerati. Covjek ima mandat a to kako radi je vidljivo svima nama...navlaci i lobira za jedne. I to je poznato,jos od prije 2 godine,nakon izbora.hepekcina wrote: ↑01/10/2024 20:38hvala na salvi primitivnih uvredazippoo87 wrote: ↑01/10/2024 20:28Upravo to pokusavaju botinjosi iz SDFA druzine,da preko Smitha uvuku Trojku u ovu pricu i zato ovako i provociraju stalno i prozivaju,kao zasto Trojka ne reaguje. Pa sta ima trojka reagovati na Sud u Strazburu...sigurno ce to imati jak odjek tamo_BataZiv_0809 wrote: ↑01/10/2024 17:10
Narodski receno njegova je zadnja kad su u pitanju civilni aspekti DMS. Nek ode na sud i nek kaze sta misli o svemu, a sud ce donijeti odluku.
Drama se dize zbog drugih stvari koliko vidim i pokusava se ovo svesti na medjustranacki obracun.
Evo upravo ovaj post je dokaz ove tvrdnje.
hepekcina wrote: ↑01/10/2024 18:34 neshvatljivo je da Trojka prećutno asistira Šmitu i HDZ-u
time direktno i dugoročno rade protiv ideja iza kojih su ove stranke donedavno stajale
izgleda da ćemo imati američki obrat u zamjeni vrijednosti u politici
SDA će biti građanska i multietnička stranka, a Trojka hrvatsko cvijeće koje zastupa legitimno predstavljanje
nije u pitanju reakcija na sud u strazburu, već na Šmitovu ulogu u procesu
kada je nametnuo izmjene izbornog zakona Plenković je sam rekao da je sve dogovarao sa njegovom Vladom
meni je čudo da se još neko nakon toga pita čij je igrač Šmit
Upravo zato je smijesno ovo vase povezivanje Smita i trojke a posebno u ovom kontekstu...kao eto ako se NS oglasi o ovom pritisku Smitha na Sud,nesto ce se drugacije desiti ?
Ili nece ?