Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Planiram da kupim Opel Astru G 1.4 16v ili 1.6 8v ali me zanima ako ovde ima vlasnika trenutnih ili bivsih, sta treba gledati i pregledati na autu prije kupovine ?
Koje su neke slabe tacke ovog auta ?
Koliko bi vi platili za recimo 2002 ili 2003 godiste ?
Planiram da kupim Opel Astru G 1.4 16v ili 1.6 8v ali me zanima ako ovde ima vlasnika trenutnih ili bivsih, sta treba gledati i pregledati na autu prije kupovine ?
Tih Astri u dobrom stanju je bilo oko 3000-3500. I više od toga i ne plaćaj. Šta trebaš gledati? Limariju i da ne dimi nezdravo(plavo ili crno). Ostalo prosto. I sjedi, vidi da li ti paše, to je vrlo neudobno auto.
Rockefeller wrote: ↑30/09/2024 21:19
@izvrsni direktor
Ma godinu do dvije maks starosti. Ne mora nov.
Kupuju Cupra Atecu i ne trazi dalje. 2.0 tsi od 190PS je sasvim ok. Ima ih jos uvijek u auto kucama do godinu starosti, cijena im je pala malo, jer je nasljednik terramar dosao vec, idealno vrijeme za kupovinu atece
Rockefeller wrote: ↑30/09/2024 16:07
Sta kupit do 40k€ a da nije neki mlin motor.
U obzir dolazi SUV, karavan.
Benzinac i 2.0 motor.
Novo?
Za te pare ja bih samo novo kupovao.
Vidi se da nisi nikad novo uzeo
To je pucanje samom sebi u koljena, isto to vozilo za godinu dana koje je bilo kod nekoga u lizingu mozes dobiti xx hiljada jeftinije.
al novo je novo. i to godinu dana je vec nek handrio na nacin kako ne zelis da ti neko handri tvog ljubicma, inace se ne bi zvali metalni ljubimci. pogotovu ti na lizing