Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Libyano wrote: ↑29/09/2024 00:09
Alpin 6 je imao karakteristiku da nakon sto se potrosi prvi sloj od cca 3-4 mm, postaje allseason guma. Drugacija smjesa u donjem dijelu gume, ocigledno. Kao takvu su je i reklamirali.
Zato i jeste drugacija u odnosu na Alpin 5, a vjerovatno su odustali od toga i vratili se na klasicnu smjesu kod Alpin 7.
Kod mene je Alpin 6 koristen 6 sezona i presao blizu 50.000 km, sasvim ok od pocetka do kraja.
Morate poznavati tehnologiju izrade pneumatika ili ti ga npr posjetiti fabriku u Poljskoj pa da se uvjerite da ne postoje nikakvi tvrdo-mehki slojevi itd.
I sava s3 nakon prve godine postaje all season guma
Izlazete se bespotrebnim troskovima. Kupite skupe gume a relacija vam Ilidza - Otoka.
Baj d vej, imam 225 45 17 po 130 KM sa montazom.
Ne zamaram se tehnologijama
Kupim gume koje koristim 5 godina pa kupim nove. U dimenziji koju koristim nijedne nisu preskupe pa kupim premium. Ove sam vozio 6 jer su dvije sezone veoma malo presle. Ali nema kod nas vise toliko ni snijega da te gume dodju do izrazaja.
Ima li testova za nas smrtnike od 195/65/15 Uzeo se Alpin 7 pa ćemo da vidimo.
Ni meni također nije zao dati malo vise novaca za premium gume jer za moju velicinu nisu skupe. Pogotovo ako je u pitanju zimska jer nikad ne znam gdje se mogu zadesiti pa da auto ne zaplese. Zadnja stvar na kojoj cu stediti na autu su gume
Pandakonda wrote: ↑29/09/2024 17:26
Ima li testova za nas smrtnike od 195/65/15 Uzeo se Alpin 7 pa ćemo da vidimo.
Ni meni također nije zao dati malo vise novaca za premium gume jer za moju velicinu nisu skupe. Pogotovo ako je u pitanju zimska jer nikad ne znam gdje se mogu zadesiti pa da auto ne zaplese. Zadnja stvar na kojoj cu stediti na autu su gume
hopi wrote: ↑01/10/2024 13:09
Evo ukucao sam na pik tu dimenziju, jedna od prvih mi je Hankook winter ice 3 za 120KM. Ja bi tu kupio, nema potrebe dalje tražiti.
Evo ukucao sam na pik tu dimenziju, jedna od prvih mi je Hankook winter ice 3 za 120KM. Ja bi tu kupio, nema potrebe dalje tražiti.